То дори бройката протестиращи не е нужно да е голяма, за да падне която и да е партия.
Ако ще си стоим зад компютрите, значи заслужаваме да ни закрият клуба!
В момента сме свидетели на типично мутренски акции!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Последна промяна от Eminem на 30 яну 2020 23:25, променено общо 3 пъти.
-
- Контакти:
skitnik32 написа:ChuckNorris написа:skitnik32 написа:Аз все още съм на мнение че божков трябва да бъде подкрепен и то незабавно. Най-малкото че за Левски в такъв случай няма негативи.
Аз съм на същото мнение. Божков ли е най-големия престъпник в държавата. А Бойко, Иван Костов, Пеевски, Доган, Р. Овч. и т.н. политици ограбвали собствения си народ - Кога??? Кога ще им бъдат повдигнати обвинения?
С Божков видяха, че не могат да го пипнат за данъци и се почна ОПГ, изнудване, склоняване към подкуп и тем подобни скалъпени обвинения съшити с бели конци. Човека вероятно има изключително мастити адвокати, които ще изядат за закуска прокурорите със смешните им обвинения.
Явно мафията иска да го прибере и да му поеме бизнеса докато обжалва и ходи по съдилища. Все едно не сме в XXI век в държава член на ЕС, а се намираме в СССР през 30-те години.
Значи трябва да се действа. Някакви идеи?
Протести! Протести пред народното събрание, пред министерския съвет. Протести пред дома на самата тиква, така както го направиха наскоро феновете на Ман. Юн. Нека бъде запалена къщата на тая мутра, белким му уври акъла. Това е най-малкото, което заслужава този подлец.
"Съединението прави силата". Това пише на една сграда в центъра на София. Спомням си 2014 г. и КТБ. Тогава злорадствахте. А сега? Аз не злорадствам, съпричастен съм. Има ли разлика между Цв. Василев и В. Божков (поне в съдбите им)? Системата е прогнила - Магнаурската школа управлява България. Бог да ни е на помощ. Щото (явно) сме народ само във фейсбук...
Синя Приказка
1 час ·
По информация на радио Ереван, утре Тръста и Нкп-сз, ще организират контрапротест под надслов ''Гешев и Борисов са радост'' )

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

-
- Контакти:
Стремят се с всички средства да приключат Левски преди 15.02 , това е само началото, другата седмица очаквам още удари срещу клуба или да отложат старта на първенството (заради лошо време, например), сега е момента да се действа после ще е късно, странно мълчание на организираните фенове ....
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Все едно гледам римейк на събитията с Цветан Василев.
Мисля, че вашият направи голяма грешка, че започна да заплашва държавата. Това му изяде главата.
Мисля, че вашият направи голяма грешка, че започна да заплашва държавата. Това му изяде главата.
-
- Контакти:
Жълто-черен Пловдив написа:Все едно гледам римейк на събитията с Цветан Василев.
Бе, че нито Цветан, нито Божков са невинни е ясно на всички. Или поне би трябвало. И да не беше заплашвал, пак същото щеше да стане. За него специално съм с усещането, че не са само заплахи. Боли ме гъза и за двамата, ако трябва да съм честен. И двамата са въшливи от пари и имат и бизнеси в чужбина, не ги мислете. Също искрено се съмнявам, че цялата работа е, за да се закрие Левски. Левски може да е име, Левски може да е история, но Левски не е бизнес и не носи пари, а напротив. Най-грозното в цялата работа е, че при всички други сериозни проблеми в държавата, сега решиха да се правят на интересни. 10 години сте на власт бе да Ви таковам-таковата, га ядохте, не ривахте! 5 години уж бил крал данъци... аз, като не си платя данъците и от НАП на другия ден са ми пратили злобен е-майл "Платете си публичните задължения!". Дали му вратичка в закона, ми и на мен да ми дадат и аз ще я използвам! Това не значи, че съм крал (или той е крал), това значи, че и ли имам акъл или плащам достатъчно на хора с акъл! За затвора са тези, които са му позволили да го прави! И това с колекцията му е ебаси и буквално кражбата! Нито е осъден, нито е доказано, че произведенията с крадени или незаконно притежавани... ма дай да ги съберем, все нещо ще намерим нередно или ще си съчиним после за пред хората...
Има една приказка... каквото и да ти говорят, за пари става въпрос. За себе си съм убеден, че Божков, ако не направи глупостта да се прибере, ще им разгони фамилията рано или късно, но ние ще плащаме с нашите пари всичките дела срещу България.
Дали ще се излиза на протест, човек сам трябва да реши за себе си. На мен ми писна на оная работа! Фен съм на ЦСКА, но ако има организиран протест ще присъствам (разбира се без шалче, щото ми се живее!

dreamcradle написа:Жълто-черен Пловдив написа:Все едно гледам римейк на събитията с Цветан Василев.
Бе, че нито Цветан, нито Божков са невинни е ясно на всички. Или поне би трябвало. И да не беше заплашвал, пак същото щеше да стане. За него специално съм с усещането, че не са само заплахи. Боли ме гъза и за двамата, ако трябва да съм честен. И двамата са въшливи от пари и имат и бизнеси в чужбина, не ги мислете. Също искрено се съмнявам, че цялата работа е, за да се закрие Левски. Левски може да е име, Левски може да е история, но Левски не е бизнес и не носи пари, а напротив. Най-грозното в цялата работа е, че при всички други сериозни проблеми в държавата, сега решиха да се правят на интересни. 10 години сте на власт бе да Ви таковам-таковата, га ядохте, не ривахте! 5 години уж бил крал данъци... аз, като не си платя данъците и от НАП на другия ден са ми пратили злобен е-майл "Платете си публичните задължения!". Дали му вратичка в закона, ми и на мен да ми дадат и аз ще я използвам! Това не значи, че съм крал (или той е крал), това значи, че и ли имам акъл или плащам достатъчно на хора с акъл! За затвора са тези, които са му позволили да го прави! И това с колекцията му е ебаси и буквално кражбата! Нито е осъден, нито е доказано, че произведенията с крадени или незаконно притежавани... ма дай да ги съберем, все нещо ще намерим нередно или ще си съчиним после за пред хората...
Има една приказка... каквото и да ти говорят, за пари става въпрос. За себе си съм убеден, че Божков, ако не направи глупостта да се прибере, ще им разгони фамилията рано или късно, но ние ще плащаме с нашите пари всичките дела срещу България.
Дали ще се излиза на протест, човек сам трябва да реши за себе си. На мен ми писна на оная работа! Фен съм на ЦСКА, но ако има организиран протест ще присъствам (разбира се без шалче, щото ми се живее!).
Не съм сигурен, но май за втори път ще те поздравя за гражданската ти позиция. Просто пишеш това което мисля.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Тоя Найденов бил много просто момче. Слушам го завалийката как се оплита и плещи глупости 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- damyanov1963
skitnik32 написа:dreamcradle написа:Жълто-черен Пловдив написа:Все едно гледам римейк на събитията с Цветан Василев.
Дали ще се излиза на протест, човек сам трябва да реши за себе си. На мен ми писна на оная работа! Фен съм на ЦСКА, но ако има организиран протест ще присъствам (разбира се без шалче, щото ми се живее!).
Не съм сигурен, но май за втори път ще те поздравя за гражданската ти позиция. Просто пишеш това което мисля.
Аз го написах това оная вечер, но в съкратен вид. Ако ВБ е престъпник и то от от такъв ранг, значи за затвора са и неговите покровители - управляващите, които са го търпяли толкова години.
Какво ще стане с някой от нас, ако не си плати тока за месеца, примерно?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч