Случайно ли е назначил собственици на отборите с повече привърженици

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Geonik написа:alexdb написа:Ми Божков има над 500 фирми и бизнес във всички отрасли на икономиката.Националната лотария е само една ......................Както се казва Тиква дала, Тиква взела.
Е, и. Какво ще им рекламира на другите фирми. Черепа дава едни 25 милки за реклама на лотарията, само в НОВА. Другото му рекламно перо е "Левски". Още с влизането си в "Левски", НОВЕ холдинг какво заявиха? Сътрудничество до като сме си полезни. Ако няма полза, няма манги! Няма какво да рекламира, няма пари.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Geonik написа:alexdb написа:Ми Божков има над 500 фирми и бизнес във всички отрасли на икономиката.Националната лотария е само една ......................Както се казва Тиква дала, Тиква взела.
Е, и. Какво ще им рекламира на другите фирми. Черепа дава едни 25 милки за реклама на лотарията, само в НОВА. Другото му рекламно перо е "Левски". Още с влизането си в "Левски", НОВЕ холдинг какво заявиха? Сътрудничество до като сме си полезни. Ако няма полза, няма манги! Няма какво да рекламира, няма пари.
Warped написа:Geonik написа:alexdb написа:Ми Божков има над 500 фирми и бизнес във всички отрасли на икономиката.Националната лотария е само една ......................Както се казва Тиква дала, Тиква взела.
Еми айде тогава. Кой собственик на Левски по документи??? Нека фалира тоя, да видиме какво ще плати и дали въобще ще позволи. Айде като е толко ербап черепа и ПК и уж погасили 7 мил. ама дали 7 заем. Нека фалират, дали ще е края на света. Само ще се потвърди че лъжат на едро
mikichan написа:Warped написа:Geonik написа:alexdb написа:Ми Божков има над 500 фирми и бизнес във всички отрасли на икономиката.Националната лотария е само една ......................Както се казва Тиква дала, Тиква взела.
Еми айде тогава. Кой собственик на Левски по документи??? Нека фалира тоя, да видиме какво ще плати и дали въобще ще позволи. Айде като е толко ербап черепа и ПК и уж погасили 7 мил. ама дали 7 заем. Нека фалират, дали ще е края на света. Само ще се потвърди че лъжат на едро
Парите са под формата на дарения, а не заем.
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 61 госта