Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Geonik » 24 яну 2020 13:11

bilyaletdinov написа:4 000 000
- хиляди глоба заради феновете
- разходи по организация на срещата
- ФРЗ на първи отбор
-ДЮШ
-Администрация
- плащане на стари разсрочени задължения

Пълни глупости говорите. Ама продължавайте...

Ти май не видя, че това 4 000 000 е в рамките на фантазията ?

Това, акциите да са във феновете е абсурдна идея, което е популизъм на N-та степен, където Н, клони мъм безкрайност!
Още с назначаването на тази среща, бях убеден, че това е един PR, от който Тиквата умело ще се възползва.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 яну 2020 13:14

Общо взето на Бойко думите трябва да се четат така "ако не искате да ви спускам никого - вземайте си акциите и се оправяйте. Не се месете във войната между мен и Божков, иначе ще ви погреба"

Не мисля, че ще излезем победители от тази битка, но да видим.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 24 яну 2020 13:17

Warped написа:Аз невиждам причина черепа, да се махне от Левски. Освен, естествено, ако той самия не иска и Левски не му е бил проста една маша за да си поддържа по тоя начин масата

А бе, пич ! Черепа, като физическо лице, не издържа "Левски". Издържа го "Нове холдинг", а те са собственици на лотарията, която е спонсор ( рекламодател ) на "Левски". Нима смяташ, че той ще бръкне, па и който е да е друг, в собствения си, личен джоб.
Естествено, ако няма лотария, няма и спонсор.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 яну 2020 13:20

Ако има истински желаещи да поемат властта от ГЕРБ ще използват феновете на Левски, перничани, покрай тях инфантилната десница и други ще се закачат.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 24 яну 2020 13:21

Сега е времето за протести - докато "Левски" все още има сериозен собственик, седмица преди вота на недоверие към шайката бокова. Ако сте забравили - феновете на цска излязоха на протести чак след като фалираха. Боко с това че отбора винаги ще го има може би има пред вид с Тире. Някои писаха, че НКП Запад са били готови да сложат фес/тире още при Русев :mrgreen: , няма как те да определят действията на сините фенове.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 24 яну 2020 13:24

ralka_levskarka написа:Общо взето на Бойко думите трябва да се четат така "ако не искате да ви спускам никого - вземайте си акциите и се оправяйте. Не се месете във войната между мен и Божков, иначе ще ви погреба"

Не мисля, че ще излезем победители от тази битка, но да видим.

абсолютно съгласен. И аз мисля, че това е посланието

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 24 яну 2020 13:39

WPWW написа:Сега е времето за протести - докато "Левски" все още има сериозен собственик, седмица преди вота на недоверие към шайката бокова. Ако сте забравили - феновете на цска излязоха на протести чак след като фалираха. Боко с това че отбора винаги ще го има може би има пред вид с Тире. Някои писаха, че НКП Запад са били готови да сложат фес/тире още при Русев :mrgreen: , няма как те да определят действията на сините фенове.

+10000 Сега е времето.... Ако не направим нещо ще ни затрият... ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА....
Последна промяна от go6obebeto на 24 яну 2020 13:52, променено общо 1 път.
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

На линия
Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 яну 2020 13:49

sin4ec написа:Ако ще зависим от мутри, плачещи за бизнес с билетчета, по-добре да ни няма! Ако това, което чувам, че ако станат нещата с лотариите и се махне Божков ни готвят Домузаа брат за собственик е вярно, по-добре да се самозакрием още сега, начаса!
Това не е Левски, а жалък цирк!
Десетки милиони потънаха в негри, джендери и откровени бездарници. А децата бягат от школата...
За какво ще ходим при Падишаха Слънце, да му се молим ли?
Закривай!
А окръжна и това е!

Ние не ходим никъде. Ходят някакви самонабедили се представители за фенове на Левски и някакви измислени организации от които полза никаква, но вреди много. Левски го имаше много преди тях и без никой да ни организира стадионите бяха пълни, а подобни изцепки каквито виждаме от организираните бяха в приемливи граници. Левски е идея и любов. На мен не ми трябва никой нито да ме организира, нито да ми дава наклон. Така е и с огромната част от феновете на Левски. Нито съм упълномощавал някой да говори от мое име и да се среща с Мутрата Борисов, Божков или който и да е такъв нито от тях очаквам каквото и да е. Те не могат да бъдат решение, защото всъщност те са проблема.

На линия
Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 яну 2020 13:54

Geonik написа:
Warped написа:Аз невиждам причина черепа, да се махне от Левски. Освен, естествено, ако той самия не иска и Левски не му е бил проста една маша за да си поддържа по тоя начин масата

А бе, пич ! Черепа, като физическо лице, не издържа "Левски". Издържа го "Нове холдинг", а те са собственици на лотарията, която е спонсор ( рекламодател ) на "Левски". Нима смяташ, че той ще бръкне, па и който е да е друг, в собствения си, личен джоб.
Естествено, ако няма лотария, няма и спонсор.

Ми Божков има над 500 фирми и бизнес във всички отрасли на икономиката. ;) Националната лотария е само една (всъщност няколко свързани фирми) и оперира само в един сегмент. От пътища пича за последните години е прибрал няколко милиарда. Така че ако иска да е собственик на Левски това, че се опитват да му вземат лотарията не е оправдание. Както се казва Тиква дала, Тиква взела.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 24 яну 2020 14:32

alexdb написа:Ми Божков има над 500 фирми и бизнес във всички отрасли на икономиката. ;) Националната лотария е само една ......................Както се казва Тиква дала, Тиква взела.

Е, и. Какво ще им рекламира на другите фирми. Черепа дава едни 25 милки за реклама на лотарията, само в НОВА. Другото му рекламно перо е "Левски". Още с влизането си в "Левски", НОВЕ холдинг какво заявиха? Сътрудничество до като сме си полезни. Ако няма полза, няма манги! Няма какво да рекламира, няма пари.

Върни се в “Левски”