Marko_borielo написа:Спряганият за Левски нападател Харлем Гноере, по прякор Бизона вече е свободен агент. Според румънските медии „сините” са влезли в разговори с агента на французина. Вчера стана ясно, че 31-годишният футболист не влиза в плановете на треньорското ръководство на ФКСБ за пролетта. Причините за раздялата между двете страни са постоянните проблеми на нападателя с формата му и излишните килограми, които е натрупал. Сега е момента ако Бизона има по - нормални финансови искания 10-15 евр. и ние върнем Д.Алар да го вземем и напред да имаме Костов,Н.Робърта и Бизона .
От думите на Павел Колев стана ясно, че 31-годишният футболист не влиза и в плановете на треньорското ръководство на Левски за пролетта.
Колкото до очакваното в понеделник развитие около евентуалния трансфер на халфа на Ваалвайк- Стайн Спирингс в Левски, аз не съм изпълнен с оптимизъм. Много се разшумя, а ПК до сега е купувал футболисти за които нищо не бе писано преди трансфера им. Кога бяха отразени сделките с Миятович, Каргас, Мазурек и Насиру? Това бе първото нещо което ми заостри вниманието. Има някакъв проблем. Сигурно с допълнителни усилия може да се преодолее. А може би не. И други футболисти са идвали в София, уж им харесваше града, базата, отбора, целите. Докато бяха тук всичко бе цветя и рози. После нищо. Една сделка е успешна когато удовлетворява и двете страни. Тук изглежда едната не е. Или поне не достатъчно. Не бива да повтарят грешката с молбите към Дени Алар. Той и Гомес показаха какво означава да играеш без желание. На този пост задължително трябва да се вземе играч. Както и ляв бек. Защото лятото ще трябват заместници на Михайлов и Тиам. Натам вървят нещата.