Дано поне успеем да избегнем баража тази година!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Някои сравняват играчите... С какви играчи ги би сърба и Гонзо? За мен манталитета на Хубси не е за "Левски". Познанията и опитът му са, но манталитета - не е. Тъкмо обратното на един Гонзо. Хубчев знае тактики, схеми, неща, дето Гонзича не ги чува, но Гонзо имаше манталитета на победител. А такива мачове се взимат със самочувствие. Когато Гонзо ги би, футболистите на "Левски" излязоха с кръв в очите. Когато сърба ги би, не им дадохме възможности. Сега излязохме на$рани и през целия мач останахме такива. Оттук-натаък, работата на Хубчев е да сглоби отбор, който да предаде на наследника си.
Ludogorets написа:metodito написа:Някои сравняват играчите... С какви играчи ги би сърба и Гонзо? За мен манталитета на Хубси не е за "Левски". Познанията и опитът му са, но манталитета - не е. Тъкмо обратното на един Гонзо. Хубчев знае тактики, схеми, неща, дето Гонзича не ги чува, но Гонзо имаше манталитета на победител. А такива мачове се взимат със самочувствие. Когато Гонзо ги би, футболистите на "Левски" излязоха с кръв в очите. Когато сърба ги би, не им дадохме възможности. Сега излязохме на$рани и през целия мач останахме такива. Оттук-натаък, работата на Хубчев е да сглоби отбор, който да предаде на наследника си.
Най-хубавото на статистиката са числата, които са сбор от миналото, но получен в настоящето и съответно не подлежи на съмнение...
metodito написа:Статистиката е просто цифри. В този мач ни надиграхте и бихте, а в предишния?
bilyaletdinov написа:Евала Методи. Щом онова кюскане ми го даваш за пример...Що не кажеш от тогава колко пъти тоя отбор игра в групи на ЛЕ и ШЛ, а Левски колко треньора и собственика смени?
Естествено, че ще са по-класни. Треньорът нямал манталитет за Левски. Той и за националния нямаше, но без него клетниците не знаят що е равен дори. Дисциплина и здраво стъпване на земята ни трябва и разбира селекция. Зимата ще е много важна за амбициите на отбора. Имаме нужда от 3ма класни играчи, които, ако не да захапят веднага като Миятович и Роберта, то до 2-3 кръга да са титуляри
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds, Highlander и 20 госта