Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Аз съм шокиран и дори не знам как да коментирам тая олигофрения. Не мога да разбера това поредния опит за атака срещу нас ли е, какво е? Кой друг в Първа лига има утвърден титулярен вратар без паспорт от ЕС? Кур за БФС. Особено любопитно ще ми е как ще оправдаят това решение, както и каква ще е реакцията от организации, които защитават правата на футболисти, УЕФА и т. н.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- trokadero_
- Контакти:
Какво да сте шокирани
Маминото синче писна вчера и айде от днеска нови правила 

- sinqkrepost1914
- Контакти:
До неделя има още доста време, кофите с помия се леят, а селските психо номерца са в разгара си.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
То щото е много трудно издаването на БГ паспорти у нас.
Аз до сега не съм знаел, че правилото за играчи извън ЕС не е важило за вратарите.
Аз до сега не съм знаел, че правилото за играчи извън ЕС не е важило за вратарите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Какво се учудвате? Преди направиха Лига заради преместените и преименуваните, а сега правят вратарския пост за синчето Михайлов, а утре за зетя, който не бека. За Шайката България е бащиния. 

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Добре де, не можеше ли тази ограничителна заповед да важеше само за Левски? Или много щеше да бие на очи 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- blue avalanche
- Контакти:
"И да нямате друг вратар, освен мен!
Аз съм пътя, истината, живота!" -
Н.Михайлов
Аз съм пътя, истината, живота!" -
Н.Михайлов

Ако освободите мамин Кольо от Левски зимния прозорец, ще махнат това правило... Помогнете на футбола в България, разтрогнете с Мокета... 

Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
- blue avalanche
- Контакти:
redman написа:Ако освободите мамин Кольо от Левски зимния прозорец, ще махнат това правило... Помогнете на футбола в България, разтрогнете с Мокета...
Ще въведат ново правило:
Клубовете нямат право да освобождават, гонят, разтрогват и т.н. с вратари от ЕС!

Особено, ако се казват Михайлов!
metodito написа:Странджата написа:Офф, Методи, стига с това менторство. Няма слаби отбори - да, за нас няма - виж резултатите - кого сме били с по пет-шест гола. Наистина дразниш с непрекъснатите квалификации - като че ли ти си един Толстой (Лев или Алексей - избери си), че в твоите текстове всички изрази са непризната още класика.
Колкото до заговорите срещу Левски - не знам доколко осъзнаваш, че те не са по-малко "шаблонни", с които се прикрива онова, което всъщност става ...
Съжалявам за тона си, но наистина човек се дразни, когато чете писанията ти, в които наляво и надясно раздаваш истини. Може би малко смирение по ти би отивало. И съзнание, че когато другите пишат нещо, те не по-малко от тебе заслужават уважение, за да не ги поучаваш непрекъснато.
Всичко това го пиша с добро сърце, без зла умисъл и с мисълта, че истината е в основата на уважението. Приятен ден.
"Много се поизравниха възможностите", кое не е клише, Странджа? НЕВЯРНО при това. Когато имаш милиони бюджет и идва някакъв отбор, който едвам събира 15 човека група, и те прави гърбав вкъщи, това си е баш клише за извинение. Я да те питам кое не е истина от това, което преди казах? Няма изравняване на възможностите. И когато има нужда да се критикува, критикуваш, когато заслужават похвали, хвалиш. Другото е следване на директиви и велики кормчии.
Арда взеха играч от Ливърпул а Мишо Александров предпочете тях,Локото направиха страхотни мачове в Европа особенно на фона на нашето представяне и ни дишат във врата а Берое ни изкриви и нас и Оранжевите а те ни направиха хикс.Това са " изравнени възможности " подкрепени с факти другото е тинтири- минтири и ловешки мантри за несправедливост пък ти си вярваи на директиви просто по рядко ги споменаваи че се излагаш....