Купа на България: Спартак (Варна) - Левски (София) , Сряда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Спартак Варна
31
26%
Левски
87
74%

Общо гласове: 118

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Купа на България: Спартак (Варна) - Левски (София) , Сряда

Мнениеот blue avalanche » 26 сеп 2019 15:57

Plovdiv_1926 написа:
blue avalanche написа:Карвальо и Дембеле са едно от малкото изключения. От другата страна на "везната" мога да сложа Т.Христов, Г.Христов, Д.Димов М.Антонов, Ил.Йорданов и мнооого други такива... Мога да изброявам до обяд.

Точно това ти казвам- изброил си ми само някакви покемони, на които Левски им е върха на кариерата, а след него доста от тях даже не могат и в отбор от златната среда да играят. Тоя Тодор Христов трябваше да влизам в уикито да го търся кой е,Илиян Йорданов и при нас беше посредствен, просто някой мениджър ви е излъгал да го вземете. Миро Антонов някой го превъзнесе за новия Чилик, а даже в Своге не вкарваше кой знае колко. Единствено Жоро Христов и Димов след Левски си поддържаха играта от преди това.

Проблемът е, че някой ги е пробутал тези играчи на Левски за много добри и перспективни, а за повечето беше Жоро Христов и Димов си личеше от километри, че няма да мръднят и метър. Как качествени играчи като Бурабия, Миневи, дори Милиев в първите сезони/ знам, че не го харесвате, но просто очаквахте Топузаков от него, но си беше добър в началото/ не се изплашиха и си играха нормално.

Не казвам, че този фактор, за който говориш го няма, но е доста преекспониран просто защото се взимат слаби играчи. Иначе има и доста такива, който са се спекли от напрежението.

Отклонихме се доста от темата, но все пак:
Миро Антонов някой го превъзнесе за новия Чилик, а даже в Своге не вкарваше кой знае колко.

2008/09 - 44 мача, 25 гола
Не знам какво разбираш под "не вкарваше много". :? Колко трябваше да вкара, според теб?
Илиян Йорданов и при нас беше посредствен, просто някой мениджър ви е излъгал да го вземете,

Не знам кой ни е излъгал, ама вие го взехте този посредствен играч за втори път. Що така?

Вълчан

Re: Купа на България: Спартак (Варна) - Левски (София) , Сряда

Мнениеот Вълчан » 26 сеп 2019 16:25

damyanov1963 написа:Но някои "левскари", верни на байганьовската традиция да се оплюва всичко българско и родно, веднага скачат в/у собствената си агитка, правейки се на големи и дисциплинирани моралисти, без дори да си направят труда да се замислят, дали не е провокирана, ама то е така в критическата възраст - м/у 40 и 50 години!

То провокации винаги ще има.Навсякъде.Не е балет това....Явно обаче трябва да се отвръща със боксове и палки и там подобни...Та видиш ли всички да останат възхитени и горди какви фенове има Левски.Еле пък ако ги дават по някоя чужда телевизия няма по голямо перчене и кеф.Тръгнали ми с фереджета на мач....аиде стига :)

Върни се в “Левски”