Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот damyanov1963 » 28 авг 2019 20:44

Лелее, като чтета такива компетентни коментари, Бойко кой назначил, какви схеми и далавери се въртели, ми то тоя форум си е направо на ДС, само дето тука агентите се наричат потребители и използват Юзърнеймове :lol:
Сега чорбарчетата да не се възгордеят, щото те са от най-комтентните.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 авг 2019 20:48

damyanov1963 написа:...
, ми то тоя форум си е направо на ДС, само дето тука агентите се наричат потребители и използват Юзърнеймове :lol:

[offtopic]Дамянка, дърт пръч си а не си чувал, че в къщата на обесен за въже не се говори ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 28 авг 2019 21:08

Red_Neck написа:
, ми то тоя форум си е направо на ДС, само дето тука агентите се наричат потребители и използват Юзърнеймове :lol:

[offtopic]Дамянка, дърт пръч си а не си чувал, че в къщата на обесен за въже не се говори ;)[/offtopic]

[offtopic]За това ли във вашият форум е забранено да се говори за Литекс и припознаване? :oops:[/offtopic]
И само Левски оле

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 28 авг 2019 21:12

На дали някога ще си позволя да го направя отново, но искам отново да имаме мод, че както е тръгнало скоро ще заприличаме на онова нещо от Борисовата. От дълеч смърди, че чак се нетрае. :evil:
И само Левски оле

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 авг 2019 21:40

Red_Neck написа:

Ми той е такъв благодарение на такива внедрени като вас, уж червени пък с камуфлажни оранжеви одежди. Вие нали сте по провокациите и конспирациите.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 авг 2019 21:46

damyanov1963 написа:Лелее, като чтета такива компетентни коментари, Бойко кой назначил, какви схеми и далавери се въртели, ми то тоя форум си е направо на ДС, само дето тука агентите се наричат потребители и използват Юзърнеймове :lol:

Байка, с цялото ми уважение, времената се менят и е хубаво да си в час с новостите. В новата и не толкова романтична футболна конюктура чорбарчета вече няма, защото няма и чорба, вече съществува ЦСКА-София, който е чисто нов отбор, а на пръвържениците им вече викаме припознавачи, крадци на идентичности, подчинени на ГГ и т.н., НО не и чорбари. Толкова е просто. Знам, че навремето не е било така, но за жалост всичко у нас се променя. В случая тази промяна е продиктувана от припознавачите и техните господари, те си я харесаха и одобриха, не възроптаха срещу плюнките в лицето на морала, даже и салфетки подаваха да се избърше истината от устата на достойните, само и само да има бой по говедета и някое друго тенеке, така че няма място за никакво състрадалчество. При други обстоятелства би имало, но който сам търси и прегръща позора към себе си, ще си го носи цял живот, като горещ печат върху жигосано месо.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 авг 2019 09:43

TristaNNN написа:
damyanov1963 написа:Лелее, като чтета такива компетентни коментари, Бойко кой назначил, какви схеми и далавери се въртели, ми то тоя форум си е направо на ДС, само дето тука агентите се наричат потребители и използват Юзърнеймове :lol:

Байка, с цялото ми уважение, времената се менят и е хубаво да си в час с новостите. В новата и не толкова романтична футболна конюктура чорбарчета вече няма, защото няма и чорба, вече съществува ЦСКА-София, който е чисто нов отбор, а на пръвържениците им вече викаме припознавачи, крадци на идентичности, подчинени на ГГ и т.н., НО не и чорбари. Толкова е просто. Знам, че навремето не е било така, но за жалост всичко у нас се променя. В случая тази промяна е продиктувана от припознавачите и техните господари, те си я харесаха и одобриха, не възроптаха срещу плюнките в лицето на морала, даже и салфетки подаваха да се избърше истината от устата на достойните, само и само да има бой по говедета и някое друго тенеке, така че няма място за никакво състрадалчество. При други обстоятелства би имало, но който сам търси и прегръща позора към себе си, ще си го носи цял живот, като горещ печат върху жигосано месо.

Верно, че се менят. Забравих, че когато бяха чорбари сектор Б беше по-пълен и по атрактивен от Г. Сега стана обратното.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Antonio_Resio
Контакти:

Мнениеот Antonio_Resio » 29 авг 2019 14:22

Добре бе да му @@@ мамата. Как може за 6 дни да заловят убийците на възрастните хора. Ще цитирам криминалистът Иван Савов :arrow: "Подобен тип убийства се разкриват изключително трудно. Колегите работиха по случая денонощно." А двамата "юнака" дето направиха опит за убийство над служител на Левски, кога? :evil:
[rimg]https://media1.tenor.com/images/2095c3a9b7151b1a3c15625744d4fd77/tenor.gif[/rimg]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 29 авг 2019 14:31

Antonio_Resio написа:Добре бе да му @@@ мамата. Как може за 6 дни да заловят убийците на възрастните хора. Ще цитирам криминалистът Иван Савов :arrow: "Подобен тип убийства се разкриват изключително трудно. Колегите работиха по случая денонощно." А двамата "юнака" дето направиха опит за убийство над служител на Левски, кога? :evil:

+1. Колкото повече го бавят, толкова повече мирише на покрит случай. Това е пълен абсурд да не могат да намерят двама идиоти, които посред бял ден на оживено място в европейска столица се опитват да убият човек с железа. :? Или са крайно некадърни, или са крайно мотивирани да не го разкрият.

И още нещо, докато съм на тая тема - доста ми е странно поведението на уж голямата организация НКП в случая. Очаквах поне да се опитат с някаква декларация да дадат зор за разследването, да осъдят такива нападения над служителите в клуба... Голяма тишина от тяхна страна, а в други случаи са способни дори да впрегнат всичките фенклубове в провинцията да пишат. :roll: Ако има позиция от тяхна страна, която съм пропуснал - ще се извиня. В сайта им обаче такова нещо няма и никъде не съм и прочел.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Antonio_Resio
Контакти:

Мнениеот Antonio_Resio » 29 авг 2019 14:46

Единствено Степан каза, че отхвърля версия фенове на Левски да са посегнали над Вълчев.
[rimg]https://media1.tenor.com/images/2095c3a9b7151b1a3c15625744d4fd77/tenor.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”