Сега чорбарчетата да не се възгордеят, щото те са от най-комтентните.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:...
, ми то тоя форум си е направо на ДС, само дето тука агентите се наричат потребители и използват Юзърнеймове![]()
Red_Neck написа:damyanov1963 написа:...
, ми то тоя форум си е направо на ДС, само дето тука агентите се наричат потребители и използват Юзърнеймове![]()
[offtopic]Дамянка, дърт пръч си а не си чувал, че в къщата на обесен за въже не се говори[/offtopic]
Red_Neck написа:damyanov1963 написа:...
[offtopic]Дамянка, дърт пръч си а не си чувал, че в къщата на обесен за въже не се говори[/offtopic]
damyanov1963 написа:Лелее, като чтета такива компетентни коментари, Бойко кой назначил, какви схеми и далавери се въртели, ми то тоя форум си е направо на ДС, само дето тука агентите се наричат потребители и използват Юзърнеймове![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:damyanov1963 написа:Лелее, като чтета такива компетентни коментари, Бойко кой назначил, какви схеми и далавери се въртели, ми то тоя форум си е направо на ДС, само дето тука агентите се наричат потребители и използват Юзърнеймове![]()
Байка, с цялото ми уважение, времената се менят и е хубаво да си в час с новостите. В новата и не толкова романтична футболна конюктура чорбарчета вече няма, защото няма и чорба, вече съществува ЦСКА-София, който е чисто нов отбор, а на пръвържениците им вече викаме припознавачи, крадци на идентичности, подчинени на ГГ и т.н., НО не и чорбари. Толкова е просто. Знам, че навремето не е било така, но за жалост всичко у нас се променя. В случая тази промяна е продиктувана от припознавачите и техните господари, те си я харесаха и одобриха, не възроптаха срещу плюнките в лицето на морала, даже и салфетки подаваха да се избърше истината от устата на достойните, само и само да има бой по говедета и някое друго тенеке, така че няма място за никакво състрадалчество. При други обстоятелства би имало, но който сам търси и прегръща позора към себе си, ще си го носи цял живот, като горещ печат върху жигосано месо.
Antonio_Resio написа:Добре бе да му @@@ мамата. Как може за 6 дни да заловят убийците на възрастните хора. Ще цитирам криминалистът Иван Савов"Подобен тип убийства се разкриват изключително трудно. Колегите работиха по случая денонощно." А двамата "юнака" дето направиха опит за убийство над служител на Левски, кога?
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, vlong и 8 госта