Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 1:0 FT
Предлагам първо да измине 1 сезон с добри мачове, да има постоянство и този отбор да вземе 1 трофей, тогава според мен може да се даде оценка дали поредните свободни агенти сменили предишните са качествени и в Левски се прави нещо. Ако накрая на сезона сме пак трети, а за купата сме отпаднали примерно от чорбое каква разлика ще има с предишните нулеви години 

- popokutepetel
- Контакти:
damyanov1963 написа:Истинският мач е следващия кръг. Тия Локо се оказаха и те балон. Толкова беззъби в нападение, с две хаотични мелета след, като получиха гола. Само дето им се вързахме преди мача, че са голяма работа. Даже по К3 казаха, че се представили страхотно в Европа!
Баси, та те от четри мача имат една победа и три загуби, а ние две победи и две загуби...
Връзваме им се, защото са от обиграните отбори които играят отзад бетон. А за нас равния е равностоен на загуба. Поради тази причина от подобни отбори си патим, защото в стремежа си да бием успяват понякога да ни вкарат от статично или да ни хванат на контра при някоя от редките си атаки и да ни вкарат.
- popokutepetel
- Контакти:
Вълчан написа:Върнат ли се Тиам и Холмар ще се нареди пъзела отзад.А и Костов да застане наи отпред си е друго.Единствено мен ме дразнят този Стаси и Раинов.Мисля други трябва да са изпълнителите там.Наближава мача със оранжевите.Те както се вижда са страшни циркаджии по терена.Много трябва да се внимава за картони.
Цялото първенство ни е циркаджийско. А вече почва да ми бие и на тотаджийско. Хич няма да се изненадам следващия мач да реанимираме ораДЖевите, че да има интрига. Щото ако ги отвеем припознаването приключва още в осмия кръг

Много, много добър мач за Каргас. Както при Мазурек, Роберта и при него има едно постоянно израстване. Да се надяваме това израстване да продължи.
Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 24.08 | 20:30ч.
Rozova_Dolina_FC написа:P_Panov написа:3:1 и после лафа за вестниците
Вие във веснците сте първи от доста години.
Нещо каза ли, или така правиш вятър?