Всички на стадиона. Да дерем гърло за любимия отбор и да покажем, че все още сме силно когато сме заедно.
Да пеем за победа и накрая да се поздравим с хубава игра и победа над корав съперник, който по никакъв начин не ни превъзхожда. Само Левски и дано да се върнем там където ни е мястото.
Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- AzSumRazbirach
- Контакти:
-
На линияChelseaFUN
- Контакти:
Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 24.08 | 20:30ч.
А дано, ама надали... Скоро няма да е, но дано се даде шанс на Хубчев и съм убеден, че ще имаме успех поне другия сезон!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]
2:2 точен резултат:)
Бет365 ни дава 1,6 за нас с най-вероятно 1:0 и 2:0.
Май забравихте, че Камбуров не рита вече в Локо Пд
Май забравихте, че Камбуров не рита вече в Локо Пд
-
- Контакти:
P_Panov написа:3:1 и после лафа за вестниците
Вие във веснците сте първи от доста години.
Air_Smuggler_FU написа:В момента Локото са много добри и много надъхани, но не знам дали това не беше заради участието им в ЛЕ, и вече да са изпуснали въздуха и свалили гарда... Скоро чух некъв неадекватен селски коментатор да нарича двойката ЦЗ на Локото "кулите-близнаци"....![]()
Както е известно, "кулите-близнаци" се срутиха, друг въпрос е кой всъщност ги срути.
Чудя се защо нашите не го вземат тоя Стивън Езе, ами търсят некви съмнителни ЦЗ от кол и въже. Да му обещаят неква голяма заплата, пък те главата и краката му сами ще се спънат.... Пък после ще видим. Въобще, той и Карагерен има качества, и може да бъде взет, и Аралица... Предвид добрите връзки м/у двата отбора, няма да е чудно нещо от това да се случи.
За мача - труден мач, всичко зависи как ще ни тръгне играта. Като нищо може да се получи разлика от 2-3 гола и в двете посоки....
Няма по- подходящ момент за привличането на Езе. Догооворът му е до края на календарната година. Висок, снажен, прилична бързина (за разлика от Рейш), 25 годишен, проектонационал на Нигерия. С партньор като Холмар биха заформили стабилна двойка ЦЗ. Сега е моментът да се отправи оферта към него. Пък и проблемът Крушарски отпада. Той е върл антилевскар и би го подарил на всеки, но не би го продал на Левски. Но вече няма думата според правилата. Другият проблем, по- сериозният, се нарича Петър Хубчев. За него дървото Кр. Димитров е най- добрият защитник. Пишат, че още не се е отказал от него. Като знам как държи на Райнов и Алар и как се отплащат двамцата, не съм оптимист за привличането на Езе. За мен и Виктор Генев бе опция.
- modor
- Контакти:
Пуснаха билетите. https://levski.bg/news/details/177163?f ... _vCs8jXTzo
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
wilge написа:Air_Smuggler_FU написа:В момента Локото са много добри и много надъхани, но не знам дали това не беше заради участието им в ЛЕ, и вече да са изпуснали въздуха и свалили гарда... Скоро чух некъв неадекватен селски коментатор да нарича двойката ЦЗ на Локото "кулите-близнаци"....![]()
Както е известно, "кулите-близнаци" се срутиха, друг въпрос е кой всъщност ги срути.
Чудя се защо нашите не го вземат тоя Стивън Езе, ами търсят некви съмнителни ЦЗ от кол и въже. Да му обещаят неква голяма заплата, пък те главата и краката му сами ще се спънат.... Пък после ще видим. Въобще, той и Карагерен има качества, и може да бъде взет, и Аралица... Предвид добрите връзки м/у двата отбора, няма да е чудно нещо от това да се случи.
За мача - труден мач, всичко зависи как ще ни тръгне играта. Като нищо може да се получи разлика от 2-3 гола и в двете посоки....
Няма по- подходящ момент за привличането на Езе. Догооворът му е до края на календарната година. Висок, снажен, прилична бързина (за разлика от Рейш), 25 годишен, проектонационал на Нигерия. С партньор като Холмар биха заформили стабилна двойка ЦЗ. Сега е моментът да се отправи оферта към него. Пък и проблемът Крушарски отпада. Той е върл антилевскар и би го подарил на всеки, но не би го продал на Левски. Но вече няма думата според правилата. Другият проблем, по- сериозният, се нарича Петър Хубчев. За него дървото Кр. Димитров е най- добрият защитник. Пишат, че още не се е отказал от него. Като знам как държи на Райнов и Алар и как се отплащат двамцата, не съм оптимист за привличането на Езе. За мен и Виктор Генев бе опция.
Не знам на какво се дължи това прехласване по Езе. Да, голям, черен и як. Супер. А да, грозен и страшен. Още по́ супер. Не знам колко мача си му гледал, но срещу Лудогорец тръгна да се прави на Белаид (Справка: оня мач, де Белаид упорито опитваше да си вкара автогол и накрая май успя). Във Варна моряците го разпиляха в първия кръг. Може и да е висок, ама колко гола има с глава? Да припомним ли оня пропуск срещу Страсбург, когато му я качиха на тиквата и необезпокояван я изчеластри на два метра встрани от вратата. А играта му с крака, допада ли ти? Аз не бих се радвал половината от пасовете на централния ни защитник да са директно в краката на противниковите халфове в центъра на терена. А контролът му над топката харесва ли ти? И не на последно място - защо ще дойде от Локо в Левски, с какво повече ще се заинтригува, какво повече ще му предложим ние на този мегаталантлив проектонационал?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Air_Smuggler_FU
Абе чак "прехласване" няма.... А понякога, без дори да правиш нищо друго, си е много полезно да си голям, черен, як, грозен и страшен. Един Алар примерно, би стоял на 3-4 метра от него само по тези причини.
Пък и тоя си го знаем, гледали сме го. По-добре ли е да докарат некой незнаен герой, гледан само по клипчета ?!
Пък и тоя си го знаем, гледали сме го. По-добре ли е да докарат некой незнаен герой, гледан само по клипчета ?!

- sinqkrepost1914
- Контакти:
Направо се чудя на някои хора какво правят в спортен форум, при положение, че с всяко мнение затвърждават това, че изобщо не разбират от футбол
Стивън Езе е спънат в краката кон, и всеки, който твърди, че става за Левски е по-добре да спре да гледа футбол. Ако сте гледали поне няколко мача на Локото тоя сезон ще ви е ясно. Характеристиката за един ЦЗ не започва и приключва с това да е 195см. висок поне и да гледа лошо

Стивън Езе е спънат в краката кон, и всеки, който твърди, че става за Левски е по-добре да спре да гледа футбол. Ако сте гледали поне няколко мача на Локото тоя сезон ще ви е ясно. Характеристиката за един ЦЗ не започва и приключва с това да е 195см. висок поне и да гледа лошо

Последна промяна от sinqkrepost1914 на 22 авг 2019 15:27, променено общо 1 път.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard