Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ralka_levskarka » 11 авг 2019 14:06

ivo55 написа:
ralka_levskarka написа:Левски е пуснал един от най-големите си таланти в Италия,Даниел Начев, известен с прозвището си Люлинския Меси, е получил зелена светлина от „синьото“ ръководство да се включи в подготовката на своите връстници от Дженоа.

Успех,Дани!

:o Тоя мисля беше най-талантливия играч в школите в цяла България. Некви голове от центъра вкарваше май. Как се "пуска" подобен талант. :shock:

Аз изобщо не знам как стават нещата в школите, но след като са под 18 главното решение не го ли вземат родителите? Наистина питам, защото признавам си, че не знам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 авг 2019 14:11

Люлинския Меси, е получил зелена светлина от „синьото“ ръководство да се включи в подготовката на своите връстници от Дженоа. Начев действа в средата на терена, като типичен плеймейкър.

Дженоа са предложили на таланта прекрасни условия за развитие.

Припомняме, че преди месец на „Герена“ получиха официално намерение за трансфер на Начев от Рейнджърс. „Сините“ обаче не отговориха на шотландците. Причината за това бе, че искаха да задържат Начев на всяка цена. През миналата година Начев бе поканен да тренира в Аякс, но той реши да остане в Левски, за да не пропусне мачове от първенството.

Сега обаче Начев ще напусне „Герена“, за да се присъедини към Дженоа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 11 авг 2019 14:11

Нямам представа какво е станало. Тук прочетох за това и просто съм учуден. Дано успее в Дженоа.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 авг 2019 14:34

Така е, но единствените що годе читави ветерани, свързани с Левски са Миланов, Минев и Даниел Младенов. Всичко останало е свързано с Ловеч или други клубове.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 авг 2019 14:40

drvasko98 написа:Така е, но единствените що годе читави ветерани, свързани с Левски са Миланов, Минев и Даниел Младенов. Всичко останало е свързано с Ловеч или други клубове.

А Даниел Младенов помните ли защо беше изгонен от Левски? Досега щеше да има ПОНЕ 50 гола за отбора.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 11 авг 2019 15:17

ralka_levskarka написа:
ivo55 написа:
ralka_levskarka написа:Левски е пуснал един от най-големите си таланти в Италия,Даниел Начев, известен с прозвището си Люлинския Меси, е получил зелена светлина от „синьото“ ръководство да се включи в подготовката на своите връстници от Дженоа.

Успех,Дани!

:o Тоя мисля беше най-талантливия играч в школите в цяла България. Некви голове от центъра вкарваше май. Как се "пуска" подобен талант. :shock:

Аз изобщо не знам как стават нещата в школите, но след като са под 18 главното решение не го ли вземат родителите? Наистина питам, защото признавам си, че не знам.

Стига да няма подписан договор (не знам точно как процедират клубовете с непълнолетните и дали той е имал такъв), детето може да отиде да тренира където си пожелае стига и родителите да са съгласни да го пратят в чужбина (в конкретния случай). А може и да реши, че не му се играе повече футбол и от утре, например, да си седне вкъщи и да си почива. Без да има договор, няма никакви задължения към който и да е клуб.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 11 авг 2019 15:23

Предупреждавам,че ще напиша доста хейт в следващите редове,така че който ще чете да си знае.
За снощи...Уникален пореден срам за нас и то пореден за мач на Герена.Най-важното...НИЕ НЯМАМЕ ЗАЩИТА И ДЕФАНЗИВЕН ПОЛУЗАЩИТНИК.Това е огромен проблем.И не е само контузията на Тиам,защото и с него в състава сме изиграли редица унизителни мачове и смело заявявам,че Тиам не е човека(за резерва бих го оставил).Какъв клуб сме ние след като нямаме четирима бека?Имаме двама като единия е на възраст с някои спорни изяви,а другия само с желание не става.А в центъра на защитата комедията е пълна.Няма да хабя редовете за Дидо(положението с него е ясно).Каргас е доста слаб трансфер,но не е най-слабия в защита,което още повече говори за качеството което имаме.Рейш е най-слабо играещият в защита(само Райнов е по-слаб от него,но..за него след малко)Рейш е надбяган и надигран в над 70% от единоборствата един на един от всеки излязъл срещу него.Зимата на лагера дойде на проби(изигра две срещи) един скандинавец.Не му помня името,но помня много добре колко стабилно се представи в тези две контроли.Дойде Дерменджиев и го отпрати(колко той го е отпратил е отделен въпрос).Холмар е единствения централен защитник ,който има класата за името на Левски.Сега и за Райнов...Тук Хубчев ако има малко мозък ще спаси футболната кариера на Райнов.Ще я спаси като никога не го пуска повече в центъра на защитата.Ще я спаси като не го пуска и като халф.Защото продължи ли да играе това момче,помнете че за него ще настане ад и този път феновете няма да са виновни.Всички тези проблеми са проблеми на Хубчев.Но след 2 месеца макс тези проблеми ще са на друг треньор.Стигаме до виновните.Аз не знам Хубчев колко общо има със селекцията до момента.Уж има ,но ги плюе открито.Колев и Петков...Куки(това е прякора на Ивайло Петков) е абсолютен бушон на Колев.Преди да стане страшно за Колев ще гръмне Куки.За това е взет.Колев е длъжен да отговори на няколко много важни и спешни въпроси ,които са изцяло негова работа и компетенция.Но той много упорито започна да се крие.Имам теория за присъствието на Колев в клуба и който иска мога да му я споделя.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 11 авг 2019 16:20

miasanmia1900 написа:Имам теория за присъствието на Колев в клуба и който иска мога да му я споделя.

Споделяй.
Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 авг 2019 16:55

tiamat написа:
doktora25 написа:Някой може ли да ми обясни защо Генев е нов футболист на Берое, а не на Левски, а ние за поредна година привличаме знайни и незнайни бездарници?

Е то можеше и Веско Минев да речем да дойде за резервен ляв бек, а и като цз би могъл да помогне, ама на...
Едит: Това го писах преди да видя, че днес е направил две асистенции за двата гола на Царско село... Значи и за ляво крило ставал :)

Гледах мача. Веско беше на ниво, както винаги. Асистенциите му бяха перфектни центрирания, но техните скаути, за разлика от нашите, са взели един холандец които вкарва без проблеми. Ако на негово място бяха Стаси или Паулиньо гол нямаше да има. Единият нито може да спре такава топка, нито да стреля без подготовка, а другия нямаше да нацели вратата. Минев, Генев, Дарко и Дани Младенов имат място в Левски. Но това е мое мнение. Хубчев предпочита Насиру, Робърта, Мазурек, Алар, Каргас, Чандъров и Димитров. И чака Неделев, Кр. Димитров и Ал. Василев да размислят. Ха- ха. Смешна работа. Петре, насила хубост не става. Какво ще им предложиш? Двойно по- тежки тренировки и същите резултати. Само дето ще ги псуват повече. Колкото до Павел Лъжеца- има едно интервю на чичо Венци. Който иска да го намери в нета. Там, право куме в очи, го описва кой е, чий е и какъв е. За мен е Павел Тонев.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 11 авг 2019 17:23

Много е рано и много крайно да се дават оценки още, играем без Станислав, Тиам и Холмар, а това са доста класни играчи за България и си мисля че ще изглеждаме доста по добре след месец, два.Доста нови играчи има, иска време, на мен лично първите няколко мача с морето и Дунав и първите в евротурнирите ми харесаха, просто иска време.Спрете да си режите вените и се съберете.....успех и само Левски

Върни се в “Левски”