Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2019 12:47

metodito написа:А защо е тази мания за "привличане". Няма пари. Казва се: "Оставаме с основния състав". Този трансферен прозорец например колко пари са дадени - пари на ръка на играча, трансферна сума, комисионна агент, странични разходи и тъ нъ? Едва ли са по-малко от годишната заплата на Давид, да речем. И другото... с тези чужденци. Няма как да се съгласят на това, на което са съгласни българи. Аз примерно съм супер доволен от трансфера на Здравко. Няма пари - здрав скаутинг, търсене на подходящи играчи от А и Б, примерно. Привикване на минали през "Левски" играчи - това често върши работа. Ето Живко. Да, на 37 е, да, не го слуша много главата, но е класа все още. Такива със сигурност ще се съгласят на 3-4 000 евро заплата. Но няма как Алар, Мазурек, Насиру да играят за толкова. Пак ще играем на бараж, но ще сме спестили много кинти. Пак ще паднем от АЕК със седем гола, но поне очакванията ни няма да са толкова завишени...

:shock: Очаквах пословичната късопаметност да лъсне, но не и да се прояви толкова скоро след ...
Левски - Тюркгюджю-Атаспор 0:4
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
genius
Контакти:

Мнениеот genius » 07 авг 2019 12:50

damyanov1963, срам ме е повече от такива "левскари" като твоя милост, отколкото от всички загуби на Левски. Един губи, друг печели- това е футбола! Трябва да се подкрепя отбора. С плюене и злоба няма да се получат нещата. Левски е по-различен клуб, тук с негативизъм и ругане няма да стане

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 12:50

TristaNNN написа:
metodito написа:А защо е тази мания за "привличане". Няма пари. Казва се: "Оставаме с основния състав". Този трансферен прозорец например колко пари са дадени - пари на ръка на играча, трансферна сума, комисионна агент, странични разходи и тъ нъ? Едва ли са по-малко от годишната заплата на Давид, да речем. И другото... с тези чужденци. Няма как да се съгласят на това, на което са съгласни българи. Аз примерно съм супер доволен от трансфера на Здравко. Няма пари - здрав скаутинг, търсене на подходящи играчи от А и Б, примерно. Привикване на минали през "Левски" играчи - това често върши работа. Ето Живко. Да, на 37 е, да, не го слуша много главата, но е класа все още. Такива със сигурност ще се съгласят на 3-4 000 евро заплата. Но няма как Алар, Мазурек, Насиру да играят за толкова. Пак ще играем на бараж, но ще сме спестили много кинти. Пак ще паднем от АЕК със седем гола, но поне очакванията ни няма да са толкова завишени...

:shock: Очаквах пословичната късопаметност да лъсне, но не и да се прояви толкова скоро след ...

"Левски" - АЕК - 0-7 по-благо ли ти звучи? А Вадуц - "Левски" с десет чужденеца титуляри?

Забравяш треньора може би. Или казваш: той не играе?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 авг 2019 12:53

damyanov1963 написа:
Истинската левскарщина според някои колеги е да казваш - Продължаваме напред, когато копаем дъното.

Да си мериш левскарщината е най-глупавото нещо. Сигурен съм, че всички левскари обичат Левски и ги боли.
Мен това, което ме дразни е друго. Казваме, че всяко ръководство идва и повтаря грешките на предходното, но и ние не сме по-различни. Прави се едно и също, но продължаваме да повтаряме "продължаваме напред, търпение, трябва време" и т.н.

По делата им ще ги познаете!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 авг 2019 13:04

metodito написа:
noo написа:
metodito написа:
noo написа:
metodito написа:Демагогщина се нарича това.
А относно да забравим миналото... Божке...
Да се ровиш в миналото е знак, че не очакваш много от бъдещето. Така ги разбирам аз нещата. А ти като искаш стой си там, в миналото, и пиши колко велики сме били.

Който не помни миналото, няма бъдеще. Това ръководство не се поучи от грешките на миналите ръководства и положението е status idem! Иначе мантрата за "почваме да градим, дайте ни време" се асимилира много добре от всички бавнодъвчещи.
Ако не ти е станало ясно, че последните десет години (особено с идването на Тонев) ние нямахме ръководство, то си е за твоя сметка. Бяхме клуб на доизживяване и финансовото дъно, до което стигнахме, е най-красноречив факт.

А сега имаме? С [strike]шестима[/strike] петима треньора за една година??? Носоводство, не ръководство.
Кой да дойде, та такива като теб да не мрънкат? Предложи собственик, треньор, играчи и т.н. И какво трябва да се направи? Ако не предложиш конкретни хора и идеи съобразени с конкретните условия, то ще смятам, че си поредния празнодумец и мрънкач.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 13:07

Имаш разрешението ми да ме смяташ за какъвто искаш, noo.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 авг 2019 13:08

metodito написа:Славиша, Георги Тодоров, Георги Дерменджиев, Петър Хубчев. Четирима.
Опитваш се да манипулираш. Славиша след като сключи договор с Латвия бе ясно, че ще сам ще напусне. Георги Тодоров го назначиха, до идването на нов треньор. Сегашното ръководство е назначило само двама - Дерменджиев и Хубчев, като за първия заявиха, че е грешка.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 авг 2019 13:10

metodito написа:Имаш разрешението ми да ме смяташ за какъвто искаш, noo.
Смятам, че нямаш нито идеи, нито можеш да предложиш нещо. Не се различаваш от поредния редови мрънкач.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2019 14:52

metodito написа:
TristaNNN написа:

"Левски" - АЕК - 0-7 по-благо ли ти звучи? А Вадуц - "Левски" с десет чужденеца титуляри?

Забравяш треньора може би. Или казваш: той не играе?

Уверявам те, че ако главните действащи лица от Левски -Тюркмюрк бяха взели участие в мача с Ларнака, то след втория мач с кипърците щеше да има самоубили се привърженици на Левски. Га-ран-ти-рам!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 14:56

noo написа:
metodito написа:Славиша, Георги Тодоров, Георги Дерменджиев, Петър Хубчев. Четирима.
Опитваш се да манипулираш. Славиша след като сключи договор с Латвия бе ясно, че ще сам ще напусне. Георги Тодоров го назначиха, до идването на нов треньор. Сегашното ръководство е назначило само двама - Дерменджиев и Хубчев, като за първия заявиха, че е грешка.

Кой манипулира се вижда. Не е подписвал с никого докато е бил в "Левски"! Кой се е подписал под договора за освобождаване/разтрогване? А Тодоров назначен ли е бил от това ръководство или не?

Върни се в “Левски”