Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 11:52

Странджата написа:Не знам защо трябва да обиждаш тези, които не мислят като тебе. Не забелязвам реципрочност.
Това, че имаш мнение за всяко чуждо е похвално - най-малкото за самочувствието ти. Но те моля - спри с обидите - не си само ти тук левскар и не е достойно.

Кого обидих? С "демагогщина" ли?

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот noo » 07 авг 2019 11:52

metodito написа:
noo написа:
metodito написа:Демагогщина се нарича това.
А относно да забравим миналото... Божке...
Да се ровиш в миналото е знак, че не очакваш много от бъдещето. Така ги разбирам аз нещата. А ти като искаш стой си там, в миналото, и пиши колко велики сме били.

Който не помни миналото, няма бъдеще. Това ръководство не се поучи от грешките на миналите ръководства и положението е status idem! Иначе мантрата за "почваме да градим, дайте ни време" се асимилира много добре от всички бавнодъвчещи.
Ако не ти е станало ясно, че последните десет години (особено с идването на Тонев) ние нямахме ръководство, то си е за твоя сметка. Бяхме клуб на доизживяване и финансовото дъно, до което стигнахме, е най-красноречив факт.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 11:54

noo написа:
metodito написа:
noo написа:
Да се ровиш в миналото е знак, че не очакваш много от бъдещето. Така ги разбирам аз нещата. А ти като искаш стой си там, в миналото, и пиши колко велики сме били.

Който не помни миналото, няма бъдеще. Това ръководство не се поучи от грешките на миналите ръководства и положението е status idem! Иначе мантрата за "почваме да градим, дайте ни време" се асимилира много добре от всички бавнодъвчещи.
Ако не ти е станало ясно, че последните десет години (особено с идването на Тонев) ние нямахме ръководство, то си е за твоя сметка. Бяхме клуб на доизживяване и финансовото дъно, до което стигнахме, е най-красноречив факт.

А сега имаме? С [strike]шестима[/strike] петима треньора за една година??? Носоводство, не ръководство.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 11:58

(старогръцки: Δημαγωγό, от старогръцките δῆμος (демос, “хора”) + ἀγωγός (агогос, “водя”)) е стратегия за спечелване на влияние чрез въвеждане на публиката в заблуда с цел демагогстващият да я убеди в „своята правота“. Най-често демагогията се използва за постигане на политически цели и реклама. Тя си служи с ораторски и полемични средства (вкл. средства за масово осведомяване), обикновено това са емоционална реторика и пропаганда, насочени към предразсъдъците, чувствата, страховете, суетата и надеждите на публиката.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 0%B8%D1%8F

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2019 11:59

metodito написа:
noo написа:
metodito написа:
noo написа:

А сега имаме? С [strike]шестима[/strike] петима треньора за една година??? Носоводство, не ръководство.

Я ги сметни пак, за трети път, че нещо не ти излиза сметката. Кога дойде това "носоводство" и колко треньора се смениха под неговия мандат? Не че е толкова важно, ама да се поупражняваш да посмяташ малко, явно обичаш. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 07 авг 2019 12:01

Манипулирането на текстовете показва, че си интелигентен човек. Няма нужда да правя сега нов анализ на лексиката ти, тогава когато си "върло несъгласен". Имаш право да пишеш това, което мислиш, но и другите също. Консенсусът около този основополагащ тезис и около другия - че всеки тук, който не е навлек, е левскар, ни държи заедно. Нека не се разбива тази общност. Може човек да не се въздържи, но има и извинение, има и прошка.
Така мисля аз, но може би защото не съм толкова експресивен като тебе. Не е нужно да се харесваме - достатъчно е да се уважаваме ..

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 12:04

TristaNNN написа:
metodito написа:
noo написа:
metodito написа:
noo написа:

Я ги сметни пак, за трети път, че нещо не ти излиза сметката. Кога дойде това "носоводство" и колко треньора се смениха под неговия мандат? Не че е толкова важно, ама да се поупражняваш да посмяташ малко, явно обичаш. :)

Славиша, Георги Тодоров, Георги Дерменджиев, Петър Хубчев. Четирима.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2019 12:04

wilge написа:
TristaNNN написа:
wilge написа:.. Сега гледам Звезда - Копенхаген. Как играят без негри тия сърби? Как си обучават родните играчи? Водят с 1 : 0, отправиха 7 удара към датската врата без да позволят на противника да отправи поне един удар. Какво да коментираме повече? Вижда се на терена....

Ми не знам колко удара имат бледоликите сърби, ама мачът свършва 1-1 и познавайки стила на игра на датчаните, реваншът в Копенхаген отива на 0-0 или 1-0.

Това го писах на почивката. После пуснаха негри за цвят които не забелязах да са с класи над сърбите, датчаните излязоха преобразени, изпросиха си дузпа и изравниха. А звездашите, типично по балкански се сбиха по трибуните. Според мен датчаните ще продължат. Мисълта ми беше друга. Иска ми се левскарите да играят като играчите на звезда. Видя ли как се движеха по терена, с каква скорост, как си подаваха и как отнемаха топката? Действително, Звезда е много по- напред от Левски. За наше съжаление. Дано с търпение и вниматален подбор да сглобим добър отбор. С безкрайни ротации няма да стане.

Не съм гледал конкретно този мач, но идеята ми е съвсем друга - може да имаш 11 сърбета, може да летят по терена и да създадат 77 положения за гол, но когато мачът приключи 1-1 (с явно предимство за датчаните при такъв резултат), е все тая - вече няма смисъл от гол балкански патриотизъм.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 12:06

[offtopic]
Странджата написа:Манипулирането на текстовете показва, че си интелигентен човек. Няма нужда да правя сега нов анализ на лексиката ти, тогава когато си "върло несъгласен". Имаш право да пишеш това, което мислиш, но и другите също. Консенсусът около този основополагащ тезис и около другия - че всеки тук, който не е навлек, е левскар, ни държи заедно. Нека не се разбива тази общност. Може човек да не се въздържи, но има и извинение, има и прошка.
Така мисля аз, но може би защото не съм толкова експресивен като тебе. Не е нужно да се харесваме - достатъчно е да се уважаваме ..

Я сега да ми покажеш къде съм обидил някой, че явно си убеден в това.[/offtopic]

Потребителски аватар
genius
Контакти:

Мнениеот genius » 07 авг 2019 12:07

"Славизация" в клуба и сред феновете няма. Има Чорбализация, Свинизация или както искате го наречете. Тук се говори и се искат само купи, титли, пее се само за победа... А бе хора, имало е период между 50-те и средата на 60те години дето на Левски другарите от ЦК на БКП не са му и давали да си мечтае за титла. Взели са ни стадиона и са ни пратили да играем из нивите. Ама сините привърженици са пълнели стадионите и са подкрепяли Левски до край. Като слушам някои ревльовци тука, като чета разни малоумни пубери в Дспорт ми се повдига. Умрях от срам когато идиотите от Б тръгнаха да бият футболистите ни преди 1-2 години. Преди време дебелаците Дудучета от юмрелите бесиха някакъв нещастен португалец след загуба в Евротурнирите и си казах че при нас това няма как да стане но уви... Срам и позор сте повечето за Левски

Върни се в “Левски”