efbet Лига: Царско село 2015 (София) - Левски (София) 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Царско село 2015 (София) - Левски (София) , 05.08.
Всички печелят калитарската.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
mikata написа:helic написа:mikata написа:От Роберта може да излезе нещо,бая се движи и търси топката.Алар е под встъпването критика.
Бърз и с широка крачка, това ми харесва. Но е неориентирано още. Ама тоя гол може да му даде самочувствие.
Алар не го отписвайте. Тоя мач кажи речи една топка като хората не получи.
Още преди месец писах,че той е косуматор и трябва да му се подава ,прилича на Арс!
Именно
-
Понякога трябват и такива мачове.
Както казваше Жозе Мауриньо - "Не е важно как си играл, а дали си бил".
Срещу стимулиран съперник, играещ 5-4-1 ( копирайки системата на АЕК, що ли ) ... Какъв по-точно футбол трябва да очакваме ?
Като имаме на предвид, че предходният ни двубой са ни размазали с 0:4 ...
И още нещо на предвид... Играл си лошо, ако немаш нито едно положение, а ние имахме 2-3 - чисти, и още 2-3, "половинчати".
Няма да се разсърдя на още такива победи.
Етрополе и Разград бият ( или се отъртвават ) с едно на мъка и ремита, ама ние сме били зле.
Верно ???
Както казваше Жозе Мауриньо - "Не е важно как си играл, а дали си бил".

Срещу стимулиран съперник, играещ 5-4-1 ( копирайки системата на АЕК, що ли ) ... Какъв по-точно футбол трябва да очакваме ?
Като имаме на предвид, че предходният ни двубой са ни размазали с 0:4 ...

И още нещо на предвид... Играл си лошо, ако немаш нито едно положение, а ние имахме 2-3 - чисти, и още 2-3, "половинчати".
Няма да се разсърдя на още такива победи.

Етрополе и Разград бият ( или се отъртвават ) с едно на мъка и ремита, ама ние сме били зле.

Верно ???

Последна промяна от THE G.A.M.E на 05 авг 2019 23:34, променено общо 1 път.
W84me написа:ralka_levskarka написа:А, бе, че Райнов е слаб - слаб е, ама само на мен ли ми изглеждаше супер, ама супер изморен?
Играе 8 мач по 90 минути за 20 дни, нормално е да е изморен. Сега предстои почивка от цяла седмица и ще видим какво ще стане.
Така като кажеш, вярно че момчетата имат официален мач средно на всеки 3 дни. Следващият ще е след 5 дни, дано поотпочинат, че късата резервна скамейка започва да си проличава. Хубчев още в началото алармираше за този проблем. Това плюс обезкръвяването след продажбата на Мариани, загубите от АЕК, контузията на Тиам и т.н... Може пък продукцията днес да не е чак толкова нелогична и неочаквана.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
bilyaletdinov написа:Много им се искаше на някои "левскари" и по-точно Стоилов чета, като Томислав и компания Левски да загуби точки днес. Е, не им се получи. Ако Стаси си беше вкарал положенията тия отнасяха 4ка. Но и така е добре. Без 3ма основни играчи е нормално да има проблеми. Срещу Берое трябва да сме по-компактни и да дадем повече битка в центъра.
Интересен коментар , колега ... нещо съм изпуснал !
Би ли дал повече инфо за Стоилов , Ромео не го слушам и чета но ще ми е интересно да пуснеш инфо какво е казал този ром .
Мерси и Само Левски !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- ralka_levskarka
- Контакти:
Алар е вкарал повечето си голове като такъв зад нападателя, хич не го виждам с тия изсипани топки как ще прокопса.
Последна промяна от ralka_levskarka на 05 авг 2019 23:41, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
шивача написа:Добър театърЕдиния се навежда, другия не лови, третия и четвъртия гледат жадно
Втория гол същата работа...
Все пак Стойне Манолов си е човек на Черепа, и негов "бивш" служител
Специално ти чорбе ходи пий два валериана, че се притеснявам за тебе

ralka_levskarka написа:Алар е вкарал повечето си голове като такъв зад нападателя, хич не го виждам с тия изсипани топки кал ще прокопса.
Трябва да свиква, че той Е нападателя тука, нема как
-
- Контакти:
Kotooshu написа:bilyaletdinov написа:Много им се искаше на някои "левскари" и по-точно Стоилов чета, като Томислав и компания Левски да загуби точки днес. Е, не им се получи. Ако Стаси си беше вкарал положенията тия отнасяха 4ка. Но и така е добре. Без 3ма основни играчи е нормално да има проблеми. Срещу Берое трябва да сме по-компактни и да дадем повече битка в центъра.
Интересен коментар , колега ... нещо съм изпуснал !
Би ли дал повече инфо за Стоилов , Ромео не го слушам и чета но ще ми е интересно да пуснеш инфо какво е казал този ром .
Мерси и Само Левски !
Кой е Ромео?
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."
-
Томислав Русев ...go6obebeto написа:Кой е Ромео?