Да купим на Гугутката наколенки

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Да купим на Гугутката наколенки

Мнениеот zlatan » 23 дек 2009 11:53

извини ме, Ботев.
LEVSKI_FOREVER

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 23 дек 2009 11:53

Ние нищо няма да направим, от сега се е видяло! Ама ми е мъка все пак. Мъка ми е, че без да се усетим начело на отбора се намърда долен комунист, който с методи от преди 89 година, успя да дискредитира тотално едни куп легенди на клуба и НАЙ-ВЕЧЕ успя да убие сектор "Б".

Il Biscione

Мнениеот Il Biscione » 23 дек 2009 12:25

Само ми е интересно...най-лесно е да напишеш във форума нещо против някой... ама ти КАКВО НАПРАВИ... КАКВО НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ХОРАТА, КОИТО ПСУВАШ...
Гугутката е свестен човек и най-малко той заслужава такива дебилни коментари от хора, които отиват 1-2 пъти на мач

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 23 дек 2009 12:37

ЕМИЛ написа:
damnedbg написа:Каски за малоумници продавате ли? Немско качество? :lol: :geek:

Това в каква връзка го казваш?

След като е клекнал би трябвало да си предпазва и главата, че е узязвима.
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
Chelsea SMile

Мнениеот Chelsea SMile » 23 дек 2009 15:29

stoichokrasi написа:Tоя гугутката и в чужбина се държи като НИКАКЪВ,нито събира феновете на едно място преди мач,нито се движи с автобусите,да решава проблеми по граници и с полицай в чужбина,а се крие по коли и кръчми с верни другари! Голди беше постоянно с нас,звънеше,тичаше,тръгвахме от едно място всички,помагаше с пари,с паспорти,вадеше от полицията! Тоя още не съм го виждал...!

100% беше така... на мене и на всеки , които искаше да остава в англия след мача с л-пул през 2004 ни уреди по 6 месеца туристически визи ... истински пич!
I am a blueheart, loyal and true,i'm proud to wear the white and blue, strong as a rock with standards high,i'll follow the CHELSEA til the day i die.....

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 23 дек 2009 21:20

Il Biscione написа:Само ми е интересно...най-лесно е да напишеш във форума нещо против някой... ама ти КАКВО НАПРАВИ... КАКВО НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ХОРАТА, КОИТО ПСУВАШ...
Гугутката е свестен човек и най-малко той заслужава такива дебилни коментари от хора, които отиват 1-2 пъти на мач

НА Герена е обществена тайна,че се е издържал цял живот с дребни измами,тоя си е един мошеник на дребно!!!И кво,като е добър,тва не е фен клуб на девически отбор :evil: :evil:
Така съм ги намразил тия от фенклуба,че няма накъде повече!!!НЯМА НИКАКВА ОРГАНИЗАЦИЯ,а целта на фенклуба е да обединява феновете от цялата страна.Ама то ние сме си за е..не,че ги търпим ;) Изобщо трагедията е пълна и единствената ми надежда е че ще се събудят,защото ни очаква още по-голямо затъване с тоя "президент"!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 24 дек 2009 12:10

Златин Тепсиев беше по отговирен.Ходеше на всякаде кадето имаше нужда.Даваше интервюта по тв.канали помагаше на феновете.А гугутката се крие от микрофоните не прави дори и наи малкото за сините фенове.Аз мисля че е дошло време за смяна ,радикални промени.Не само в ръководството на ЛЕВСКИ но и във фенклуба.
Трябва да се избере председател на фенклуба,които да е вътре в проблемите и радостите на феновете на ЛЕВСКИ.А не като господин гугутка,когато го потърси човек да казва :сега немога да говория,не ви чувам,не разбирам от компа и немога да си пусна SKYPE.А съм на мнение да се върне ТЕПСИЕВ,толкова играчи се върнаха в ЛЕВСКИ.Защо да несе върне и ГОЛДИ?Аз съм за/ДА/
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 дек 2009 18:15

Едно време като нямаше "фенклубове" да не би хората да не ходеха на мачове(че и повече от сега) и да не подкрепяха отбора си?Като нямаше "клетки" за "гостите",да не си режеха гърлата.Сега имаме председатели на фенклубове,които се хвалят с хореографии,но като стане сакатлък:"ние не можем да контролираме всички наши фенове".Ми за какво сте тогава-да раздавате байрачета?Говоря за всички отбори,не само за Левски.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 27 дек 2009 14:51

Дошло e времетo за смяна на Гугутката !!!!

Потребителски аватар
Болярина Армеец
Контакти:

Мнениеот Болярина Армеец » 01 фев 2010 19:44

купете му един вибратор да си го пъхне отзаде

Върни се в “Левски”