ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
interceptor
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Мнениеот interceptor » 01 авг 2019 21:31

sin4ec написа:Гледах мача с интерес. Сега отивам да си взема детето от Герена.
Хубчев просто осра всичко, което можеше да се осере. Другото обяснение е, че е отписал мача и затова излезе с тази постройка. Както и да е.

Ех ако можеше и Михайлов да пусне, той е достоен за такъв мач.
Съболезнования на феновете, горе главите, само не мога да разбера шефовете Ви, ще излизате от пепелта като си продавате играчите в началото на сезона ли, за милион, нали имате гръб вече...шах съм?

brigades
Контакти:

Мнениеот brigades » 01 авг 2019 21:31

Пичове,това е абсолютно тото! Прайте си сметката!

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 01 авг 2019 21:32

Головете на Лудогорец струват около 4-5 милиона. Ние имаме Райнов.

Icoxxx
Контакти:

Мнениеот Icoxxx » 01 авг 2019 21:32

alexdb написа:
Icoxxx написа:Многоооо, ама мнооооого сме далеч от истината. Чак им с чудя тук на няколко като се карат когато някой критикува отбора. Но пък разбираемо - най-вероятно лапетии, които не са виждали Левски шампион и за тях е нормално да гледат слаба/средняшка игра, други пък заблудени как всъщност се изплащали голяма част от дълговете сега и играта била на заден план (Не трябва да имаме претенции! :D ).
Уви, едно нещо е факт - превърнахме се в средняк с отчаяна публика, вирнала глава надолу, с фенове забравили какво е Левски шампион.
ПС И този сезон не повече от 3-то място!

Ами при постигнат антирекорд във вековната ни история да ги хвалим и да им ръкопляскаме ли?

Нещо не си ме разбрал, прочети мнението отново :)

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 01 авг 2019 21:33

OOP написа:
Megatron_69 написа:Четричковски......

Толкоз ли успя да измислиш? Или го прочете някъде, щот те знаем колко си.....

4и4ко три4ко 4ука вси4ко.....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 01 авг 2019 21:33

atanasovt048 написа:7:0 е много тежък резултат. Малта и Гибралтар не падат с такива резултати. Не отговаря на показаното, но си тежи със страшна сила...

Не отговаря на показаното :lol: :lol: Ти адекватен ли си :?: 7:0 е най-малкото от двата мача. Тази гавра с тези назначени собственици няма да има край, ние живуркаме, обезличаваме се с всеки сезон и вече тази загуба се приема за нормална. Да сме без титла и купа над 10 години пак все едно нищо не е станало :evil:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 авг 2019 21:34

ralka_levskarka написа:
ogrizko написа:амииии... гледай сега без Марианито, без Тиам ...и с тая загуба да видим накъде ще тръгнат нещата ..има вероятност да направите опит да се вдигнете следващите мачове ама според мен при само още една издънка у нас нещата ще се закучат още повече ...представи си случайно равенство с Витоша примерно..... пък иначе аз се надявах Левски да продължи с дузпи, но признавам 0:4 не съм очаквал ...според мен при 0:7 ще се отрази, но ти все пак бъди оптимиска като искаш, нали си левскарка :roll:

Аз не съм оптимист, но не съм и песимист, по-скоро гледам реално на нещата. За мен реалната цел трябва да е купата, защото не можем да минем Лудогорец. Не може да имаш претенции, а да нямаш бек за резерва, или пък да ти се налага да палиш свещи Тиам да е окей. Играчите отпаднаха още в Кипър веднага след ЧК и ако треньорът е добър психолог няма да им се отрази за мачовете, които предстоят. ЛЕ е едно, първенството е съвсем друго. Хубаво е да си дадат сметка и да им се набие в канчетата, че това, че са били 2 отбора не ги прави звезди, щото не са.

Каква е връзката между ЧК и загубата с 3:0 в Кипър и достойнството?
Падали сме от световни колоси и с повече в първия мач, вторият сме се вдигали, играли сме за честта си и сме били. В Левски няма такова понятие като отписан мач! Това са жалки оправдания и самозаблуди.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 авг 2019 21:34

Че ръководството няма да подаде оставка е ясно, но поне няма ли да се извинят, ей така от кумова срама, не че ще има положителен ефект от това?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 01 авг 2019 21:35

Стига сте ревали, паднахме и толкова. Ставаме и продължаваме! Само п.тките се отказват, каквито са всички оранжеви миши сърца. И 100 да паднем, ние друг отбор няма да припознаем. Когато си по слаб ще губиш, за това е футбол. Срам не срам, истинските мъже вдигат глава и почват да работят, от тук нататък здрава работа и каквото стане. Нито сме първите загубили и отпаднали, нито ще бъдем последните. Припознавачите, може да драскат колкото си искат, тяхната съдба е ясна, че са к..ви на този, който дава парите с малките размери. За да се постигне някакъв напредък, трябва да се работи здраво и без оправдания.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 авг 2019 21:36

Icoxxx написа:
alexdb написа:
Icoxxx написа:Многоооо, ама мнооооого сме далеч от истината. Чак им с чудя тук на няколко като се карат когато някой критикува отбора. Но пък разбираемо - най-вероятно лапетии, които не са виждали Левски шампион и за тях е нормално да гледат слаба/средняшка игра, други пък заблудени как всъщност се изплащали голяма част от дълговете сега и играта била на заден план (Не трябва да имаме претенции! :D ).
Уви, едно нещо е факт - превърнахме се в средняк с отчаяна публика, вирнала глава надолу, с фенове забравили какво е Левски шампион.
ПС И този сезон не повече от 3-то място!

Ами при постигнат антирекорд във вековната ни история да ги хвалим и да им ръкопляскаме ли?

Нещо не си ме разбрал, прочети мнението отново :)

Разбрал съм го и го споделям. Въпросът е към лапетиите които обясняват как дори и да виждаш как отбора ти умира трябва да му се радваш и ръкопляскаш. Е такива сложиха и Тире на Покойника.

Върни се в “Левски”