ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Анкетата завърши на 25 юли 2019 18:51

1
75
24%
Х
91
29%
2
151
48%

Общо гласове: 317

drvasko98
Контакти:

Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30

Мнениеот drvasko98 » 26 юли 2019 11:11

TristaNNN написа:Положителното, ако може да се намери такова след вчера е, че сега ще се види кой наистина милее за отбора и кой е "левскар", ама само като сме силни. Изпитът е съвсем скоро, още идния понеделник. Вижда се е една добра основа в отбора, редно е да получат нашата подкрепа.

За жалост в понеделник вечерта съм на работа, иначе това щеше да е първото ми
посещение на Герена от мача с АИК. Ще се отложи с 2 седмици. Това ми е оценката за случващото се в клуба в момента и тона през предните 9 години

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 юли 2019 11:19

Не съм ви гледал мача, но врътнах едно кратко репортажче (най-вече да видя с очите си "незаслужения" ЧК на зетя).
За мен е 70/30 подобно идиотско влизане да се декорира в жълто.
В тази зона на терена и в самия край на полувремето си е абсолютно ахмашка постъпка от негова страна. Все едно е на 22-23 години и тепърва се доказва. За мен той видя в ситуацията възможност да си върне за нещо по-рано в мача и реално ева мамата на цялото планиране на Хубсата.
Имате около 10-15% шанс да се възползвате от добрия жребий за трети предварителен кръг ;) В тази фаза на турнира всичко е възможно и един ранен гол може да направи реванша интересен.

ПП: Хубсата наистина трябваше да ротира определени играчи и да им даде почивка в мача за ЕБ лигата. Мачовете в ЕКТ са от изключително значение за отборите ни. Колкото до изказването му след мача за новото момче, крайно непрофесионално и в същото време си вкара невероятен автогол.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 26 юли 2019 11:23

TristaNNN написа:Не бързай да се радваш, щото ония в Нион още не са се произнесли по темата с кокалите в Ружомхужом, а трябва да видим какви точно сме ги натворили вчера в началото на мача.

Ние нищо не сме творили. Реакцията ни беше даже културна, сравнение с това, което можеше да бъде, ако не бяхме на ръба на тежко наказание, както и ако бяха дошли някои други организирани групи. Вчера бяхме провокирани и сложени посредата на всякакви арабели и сирийци, които се припознават като кипърци, но явно очакваха от нас да седим като на театър и дори да не викаме. Нямаше никакви буферни зони и имаше точно 10 стюарда, които не знаеха какво се случва. Ако някой от нашите искаше да направи проблема, можеше да го направи когато и както си поиска, а може и това да им е била целта. Така че ние нищо не сме натворили, а всичко беше провокация от тея нещастници. Наказанията трябва да са за тях. Клуба би трябвало скоро да излезе с позиция.

П.П. Не знаех, че сме се били със стюардите :lol:
Последна промяна от Levski4Ever на 26 юли 2019 11:27, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юли 2019 11:24

Оня от АЕК си изигра перфектно картите.Говоря за червения картон на Зетя.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 26 юли 2019 11:32

Много стратези, много тактици. След 60 Мин. Свършихме въЗдуха. Стаси не можеше да ходи на края.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юли 2019 11:36

Levski4Ever написа:
TristaNNN написа:Не бързай да се радваш, щото ония в Нион още не са се произнесли по темата с кокалите в Ружомхужом, а трябва да видим какви точно сме ги натворили вчера в началото на мача.

Ние нищо не сме творили. Реакцията ни беше даже културна, сравнение с това, което можеше да бъде, ако не бяхме на ръба на тежко наказание, както и ако бяха дошли някои други организирани групи. Вчера бяхме провокирани и сложени посредата на всякакви арабели и сирийци, които се припознават като кипърци, но явно очакваха от нас да седим като на театър и дори да не викаме. Нямаше никакви буферни зони и имаше точно 10 стюарда, които не знаеха какво се случва. Ако някой от нашите искаше да направи проблема, можеше да го направи когато и както си поиска, а може и това да им е била целта. Така че ние нищо не сме натворили, а всичко беше провокация от тея нещастници. Наказанията трябва да са за тях. Клуба би трябвало скоро да излезе с позиция.

П.П. Не знаех, че сме се били със стюардите :lol:

Аз не го казвам с лошо или с цел да обвинявам когото и да било от нашите, не ме разбирай погрешно. Имах предвид, че е станало нещо на трибуните, замесени са сини привърженици по някакъв начин и тия дни очаквам да се разбере кой крив, кой прав и респективно дали ще има намеса от УЕФА, това е.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юли 2019 11:53

Когато се обърне колата - пътища много... Конкретно за червения картон, който повлия в голяма (не казвам решаваща) степен върху развоя на мача: Да, Живко сбърка, но и футболистът на АЕК изигра симулацията перфектно. Съдията (лично мнение) избърза с червения картон - гледал съм не един или два мача, в които при такива не съвсем ясни ситуации (70:30 е оценката според мнението по-горе на един колега) реферите (за да не повлияят върху развоя на мача) дават последен шанс на провинилия се играч с устно предупреждение, че следващия път прошка няма да има дори за неправилно дишане... 8-)
Както и да е, минало свършено, каквото било - било. Според мен важното е да се направи трезв анализ и всички - и футболисти, и треньорско ръководство да си направят съответните изводи от допуснатите грешки. Животът продължава, трябва да се гледа напред, отборът трябва да продължи да се обиграва, при правилна работа успехите ще дойдат - рано или късно. А и от двубоя с АЕК има да се изиграе все пак още едно полувреме - в София. Футбол е, всичко може да се случи в крепостта "Георги Аспарухов". Жалко е, че заради шепа олигофрени, които нямат право да се наричат левскари (тук не мога да не спомена и за двойния аршин, с който понякога мери УЕФА), подкрепата пак ще бъде само от деца - дано пък това да помогне!... ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 юли 2019 12:10, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 26 юли 2019 12:05

сега гледах мача ви...първото полувреме играхте добре,след глупавият(но напълно реален ЧК на зетя) узовците ви обезкостиха второто...реален резултат 7–2 или 8-3....така че и 3-0 е що годе добре....
общо взето бг футбола е във свободно падане от 25 години насам....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юли 2019 12:16

Megatron_69 написа:сега гледах мача ви...първото полувреме играхте добре,след глупавият(но напълно реален ЧК на зетя) узовците ви обезкостиха второто...реален резултат 7–2 или 8-3....така че и 3-0 е що годе добре....
общо взето бг футбола е във свободно падане от 25 години насам....

Тоя направо ни закри, бре! :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 юли 2019 12:46

Megatron_69 написа:реален резултат 7–2 или 8-3....така че и 3-0 е що годе добре....

Мда, ако броиш положенията може и да го изкараш толкова резултата. Иначе без червения картон тия никога нямаше да стигнат до 6-7 чисти положения за гол. Така, че за мен реалният резултат трябваше да бъде между 1:1 и 1:2, но пусти пропуски и глупаво изкарани картони пратиха мача в друга посока.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”