ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30
Марияни си свърши работата в 5тата минута. Мачът го осра Алар с пропуска и картона на Каргас. С 11 човека пак щяхме да загубим, може би само с един гол.
-
- Контакти:
Голямото му самочуствие на Хубчев ,му годокара. Моляви се какво казал :
"Не съм доволен от представянето на Насиру Мохамед, поне основни неща трябва да знае." а изгониха опитни и проверени играчи.
"Не съм доволен от представянето на Насиру Мохамед, поне основни неща трябва да знае." а изгониха опитни и проверени играчи.
NOMER14 написа:Спокойно! Ситуацията след мачовете с негърчетата от Антверпен беше много по-тегава, но после....
Какви негърчета?
-
- Контакти:
Michael_Buble написа:Напук на всичкия негативизъм, аз виждам перспектива в този отбор, тази селекция от играчи и този треньорски щаб. Първото полувреме го доказа много добре. Все още нестикован, прясно селектиран и несработен син отбор бе натикан в сауната да играе срещу опитен, обигран отбор с редовно участие в групите на Лига Европа и можем да кажем, че през пъровото полувреме бяхме по-стойностния и по-футболния отбор. Нивата е дълга, но перспектива има. Сега трябва подкрепа и доверие!
Някои могат да ми се изсмеят, но смятам, че все още имаме шансове. Едно положение в 5-тата минута на реванша(този път оползотворено, Дай Боже) и мача ще придобие съвсем друг облик.
Нъапълно подкрепям! Дори и да отпаднем(което е 100% сигурно), трябва да подкрепим момчетата за първенството и купата! Стига с реването! САМО ЛЕВСКИ!
- modor
- Контакти:
eddie написа:NOMER14 написа:Спокойно! Ситуацията след мачовете с негърчетата от Антверпен беше много по-тегава, но после....
Какви негърчета?
Вероятно е имал предвид Беверен.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
ralka_levskarka написа:Icoxxx написа:ralka_levskarka написа:Аман от малоумни коментари. ТАпири. АЕК били посредствени и туристи. Същите тия туристи всяка година са минимум до плейоф, а някои припознават други отбори, за да цъкат в ЕКТ. ШТ!!!!
Бла, бла, бла. Ред и глупави мнения ходи си раздавай някъде другаде. АЕК са напълно преодолим отбор с оглед на другите , които бяха възможни.
Много нрправилно изигран мач от нашите. И не, не отпаднахме защото сме мн по-слаби от тях.
Какъв ред раздавам? Казвам истината. Ако АЕК са туристи, не знам ние какви сме тогава. Големи разбирачи. Това не трябвало така, онова не трябвало онака, то все нещо не ви е в ред и все от нещо недоволни, бе. Аман!
Ти пък тия ги изкара егати титаните. Стигнали до групите веднъж и там ги дъниха като тъпан, и веднъж до плей-оф в който титан като Слован Либерец ги прави смешни. Напълно преодолим отбор. За съжаление изключителна липса на късмет днес. За съжаление в някаква степен това винаги си ни е било патент да се дъним срещу отбори които по никакъв начин не може да се каже, че ни превъзхождат. Може би причината е, че ни липсва достатъчно класа, но това е положението. Както тия ни биха с 3:0 със същия успех този мач можеше да го вземем още първото полувреме.
eddie написа:NOMER14 написа:Спокойно! Ситуацията след мачовете с негърчетата от Антверпен беше много по-тегава, но после....
Какви негърчета?
Беверен беше....
Определено най-голямата вина за загубата е на Хубчев. Много зле тактически изигран мач. А второто полувреме поставянето на Райнов като защитник трудно е да се коментира. Зейнаха огромни дупки в целия отбор.
georgievgi1976 написа:Голямото му самочуствие на Хубчев ,му годокара. Моляви се какво казал :
Той знае какво му е казал да прави и може да оцени как го е изпълнил.
Аз от Хубчев съм приятно изненадан до момента. Отборът играе разнообразно и атакуващо, което от години не се е виждало. За съжаление май днес точно това ни изигра лош номер. Един типичен балкански мач с много ритане, провокации, симулации и накъсване на играта с подобаващо паркиране на автобуса пред вратата второто полувреме май щеше да ни свърши доста по-добра работа като резултат

Всеки който твърди, че са ни били случайно, не е гледал второто полувреме. Не коментирам дали заради решенията на Хубчев, заради човека по-малко или по друга причина, това полувееме игра само единия отбор. Другото дори не беше отбор.