ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Анкетата завърши на 25 юли 2019 18:51

1
75
24%
Х
91
29%
2
151
48%

Общо гласове: 317

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30

Мнениеот Player » 23 юли 2019 01:26

Кво им се плашат всички от тия? Миналата година като играха с Лудогорец и кво? Отнасяме ги!

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 23 юли 2019 09:08

И аз си мисля, че може да направим нещо. Не съм 100% сигурен - както бях срещу Ружите, но пък и не мисля, че сме обречени както повечето смятат. За момента си е 100%-тово 50 на 50. До колкото може да се вярва на трансфермаркет-а, нашия отбор струва два пъти повече от тях, а и нашите ритни топковци са в пъти по-скъпи. Излизаме без страх, 1-2 по груби фала - да видят, че не сме излезли със смъкнати гащи и от там квото сабя покаже.

Много искам да ги отстраним само, за да отида на Герена за 3тия кръг и да видя какво ще е... Даже ако може да се играе на националния пак ще ни е малко... Ама да не слагаме тигана преди да сме хванали раците. :? :?

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 23 юли 2019 09:38

Ако първите 30 минути играем така както играхме в първите 30 минути на двата мача с Ружумберок, тия няма да са толкова нескопосани и резултата ще е такъв, че много трудно ще можем да се върнем в играта.
Определено трябва да стъпим много по-смело и здраво на терена, за да се надяваме на нещо, ако в защита издържим първото полувреме, през второто ще има място за бързи контри, дали ще имаме късмета или майсторството да ги реализираме е друг въпрос.
Според мен мача ще е доста по-лесен за нас от този срещу Етър, тъй като поне засега Хубчев умее да се справя доста по-добре когато не сме фаворити и не се налага ние да водим мача

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 23 юли 2019 10:10

След като в досега изиграните четири официални мача головата разлика е 8-1, можем да смятаме че в дефанзивен план нещата ако не отлични са много добри.Имаме два равностойни отбора - при това положение ще се търсят детайли на изненада.Колкото и испанци да имат в състава и въпреки че доколкото знам имат само 1кипарец, лично очаквам удари под кръста и явни провокации от страна на домакините.Смятам че при сегашното състояние, само при намален състав с оглед на високите температури можем да бъдем надиграни.....Поради това едно 0-0 ми изглежда най-резонно??????????

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 юли 2019 10:21

ikar написа:След като в досега изиграните четири официални мача головата разлика е 8-1, можем да смятаме че в дефанзивен план нещата ако не отлични са много добри.

По-скоро нещата са горе-долу... Това, че сме допуснали само един гол в четири мача е добре, но да не се забравя срещу какви отбори играхме. Срещу Дунав и особено срещу Ружите имаше достатъчно грешки в защита, които по-силен и опитен отбор не би се поколебал да накаже... За мен Горанката е най-проблемната част от защитата! Напред прави добри включвания, но в защита доста често минават през него като бърз влак през малка гара.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2019 10:36

nikoko написа:Ако първите 30 минути играем така както играхме в първите 30 минути на двата мача с Ружумберок, тия няма да са толкова нескопосани и резултата ще е такъв, че много трудно ще можем да се върнем в играта.
Определено трябва да стъпим много по-смело и здраво на терена, за да се надяваме на нещо, ако в защита издържим първото полувреме, през второто ще има място за бързи контри, дали ще имаме късмета или майсторството да ги реализираме е друг въпрос.
Според мен мача ще е доста по-лесен за нас от този срещу Етър, тъй като поне засега Хубчев умее да се справя доста по-добре когато не сме фаворити и не се налага ние да водим мача

Верно, че и в първия мач с Ружите, и в този с Дунав, първите минути имаше една хаотична игра, след което машината почна да работи и просто им скрихме топката. И с Ружомберок там и с Дунав имаше моменти, в които си разменяхме по над 5 паса последователно, което за бг отбор е нещо нечувано направо (освен Разград...). Надявам се АЕК да подходят... по-внимателно, а не да атакуват от първите минути, което пък ще ни позволи да играем нашата си игра. Не ми хареса втория мач с ружите. Не знам, дали беше заради празния стадион или друго, но се чувстваше едно напрежение и неувереност при нас. Интересно каква ще е тактиката на Хубчев. Дали ще рискува и ще пусне офанзивна конфигурация с Костов и Здравко или ще заложи на състава от първия мач със словаците.

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 23 юли 2019 10:43

2 - ка за " Левски " и " Лудогорец " и две 1 - ци за " Локомотив " ( Пд ) и ЦСКА - София на 25.07.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 юли 2019 10:48

Привърженикът в мен крещи победа, но хладният разум прогнозира равенство. Ала независимо от развоя в този квалификационен кръг, самото ни участие в него е много важно за играчи като Димитров, Иванов, Юруков и Варгас - да се сборят момчетата и да се поотракат. Ако пък имаме малко късметец, защо да не планираме една почивчица в Белгия или Румъния, да се пораздвижим малко до европейските стадиони. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 23 юли 2019 10:49

П.С.

Забравих да допълня, че първия мач с молдовците миналия кръг освен онзи гол в 3 - тата минута кипърците не са направили нищо смислено.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 юли 2019 11:00

Ами, явно и те като нас трудно играят срещу много затворени противници... Всъщност се броят на пръстите на едната ръка отборите, които лесно минават през такива отбори. И то това е главно заради високата индивидуална класа на играчите им, които избухват с гол от далечен удар, от пряк свободен или след рейд през 3-4 човека. Такива мачове се взимат с класа или трябва да се надяваш на случаен рикошет/автогол, за да се отвори противника след това.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”