Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
Гент направиха много слаб сезон в Белгия, не са това, което бяха. Редовно залагам на техни мачове, бяха си трагични.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Странджата написа:Тиретата - пак с късмет!
..
Кога са нямали късмет тирейци- умрелото цска стигаше прословутите си полуфинали с мачове срещу Гленторан и Гурник Забже...
Жребият ни за третия кръг е идеален. От всички възможни отбори и двойки, изтеглихме най-благоприятната. При всички останали бяхме със сигурност аут. Имаме голям потенциал за плейоф, ако отстраним АЕК. Дано!
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ще ни трябва късмет срещу аек и гент. Гаден жребий,но приемлив с оглед на коефициента ни. Ако искаме нещо сериозно в Европа догодина,то тази трябва да влезнем в групите да натрупаме коеф.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
- metodito
- Контакти:
AEK - "Левски" - 1-1. Реваншът на "Васил Левски", 32 000 реват мощно, а "Левски" отнасят кипърците с 3-1. Благодаря отново на калпазаните, че няма да се случи. Мен от това най ме е страх, че ще е празен стадиона. А ще пускат ли пак дечица? Инак не се съмнявам, че в Кипър подкрепата ще е силна. Освен тези, които ще пътуват от България, там работят и живеят много българи.
metodito написа:AEK - "Левски" - 1-1. Реваншът на "Васил Левски", 32 000 реват мощно, а "Левски" отнасят кипърците с 3-1. Благодаря отново на калпазаните, че няма да се случи. Мен от това най ме е страх, че ще е празен стадиона. А ще пускат ли пак дечица? Инак не се съмнявам, че в Кипър подкрепата ще е силна. Освен тези, които ще пътуват от България, там работят и живеят много българи.
Те нашите се гипсират пред пълни трибуни .

metodito написа:AEK - "Левски" - 1-1. Реваншът на "Васил Левски", 32 000 реват мощно, а "Левски" отнасят кипърците с 3-1. Благодаря отново на калпазаните, че няма да се случи. Мен от това най ме е страх, че ще е празен стадиона. А ще пускат ли пак дечица?
И от мене "благодаря"! Приемлив жребий, дано можем да го гледаме на стадиона.

Нито ние сме се класирали, нито Гент. Да не стане накрая да играят Виторул и АЕК Ларнака

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- ralka_levskarka
- Контакти:
Айде, глася знамето с три черепа, които просто представят собственика ни, нищо повече 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]