ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Jordan1914
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Мнениеот Jordan1914 » 19 юли 2019 12:36

metodito написа:
riftwar написа:
metodito написа:
riftwar написа:Честито на всички левскари и успех и срещу АЕК! Мислите ли, че сме обречени при евентуален мач с Аполон Лимасол или Риека?
То наистина апетита идва с яденето :)
И доро да нямаме шанс в трети кръг, всяка година искам да отпадаме от отявлено по-силен от нас отбор.

:lol:
Чакай бе, човек. Сега отстранихме ружите. Не знам дали срещу АЕК имаме шанс, но отстраним ли ги, Аполон и Риека ще си задават същия въпрос. :lol: Мисля, че Риека ще е по-кривия съперник, но дай да минем АЕК. За съжаление, смятам, че липсата на публика ще повлияе сериозно. :|

Дай Боже, да ги отстраним, а следващия да е на националния.

И аз съм на твоето мнение. Не съм изпаднал в необуздана еуфория. Просто реагирах на един коментар преди това, че от списъка на поставените отбори в трети кръг, нямаме абсолютно никакви шансове срещу, който и да е отбор.

Е, ако трябва да мИчтаИм, и срещу Аполон, и срещу Риека имаме реални шансове. Нямаме никакви шансове срещу отбори, като Севиля, Валенсия и Айнтрахт.
Но, първо АЕК.
Хубаво е и сега на трезва глава (макар че вчера нищо не порках) да си кажем някои неща, които не са розови.
Например, Ружомберок сега измисляци ли са последно или не. В защита сме меко казани трагични. Каргас, колкото и да бъде величан, само и само защото "всичко, което новото ръководство прави е добро" е пълна дупка засега. И нека не съм прав, но не е временно. Рейш никога не е бил Холми. Каргас няма да стане даже Давид. Вчера ружите имаха две положения от нищото и ако не беше Миятович, а да речем словашкия Робокоп... :roll: В турнирни мачове, особено с равностоен съперник, какъвто се надявам е АЕК, един гол може да реши и двете срещи. Не видях и вчера, това, което видях срещу "Зенит", Дунав и първия мач с ружите, а това беше едно! - организация. Имаше в началото на мача с Дунав и първия с ружите, един първоначален момент на хаотичност, след което станахме юмрук, едно. Вчера този момент не настъпи. Нещата все още се напасват, нормално. И Барса не играе своята си игра 90 минути, но все пак това трябва да ни е камбанка.
За вътрешния шампионат... надявам се сегашния тренер на Лудогорец да остане цял сезон, както и Митов на онова на Армията. Стане ли това, може да купуваме шампанското още началото на втория полусезон. :twisted: И Хубчев вижда, че нещата не са толкова добре, колкото искат да внушат напушените медии. Следете това, което казва.

Според мен си доста критичен към Каргас, кажи ми какво сгреши той в мача с Дунав и вчера? Ние за 1 седмица изиграхме 3 мача и не че нямаше организация имаше умора, защото и в неделя ни чака тежък мач, а Ружите за 1 седмица имаха 2 мача-с нас! Да, Яблонски вкарваше голове, но в защита беше гола вода, играта с глава на Каргас е на светлинни години от Давид!

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 19 юли 2019 12:52

Честита победа! АЕК да треперят! :mrgreen:
Хубав гол на Дени.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2019 13:39

Искаше ми се да контролираме мача така, както го направихме в Словакия след 20-тата мин. някъде.
Но пък ясно беше, че в този двубой не ни трябват някви фойерверки, красива игра и мачкане.
Левски игра, колкото да продължи.

Нормално беше гостите да имат повечко ситуации от 1-вата среща... Те тогава се окомплектоваха, всички разбрахме, че на практика градят нов отбор, както например ние правихме в предходните години.
Но се видя снощи, че не са съвсем "фира".
И с 0:0 щяхме да се класираме, но за самочувствието и морала, победите са важни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 юли 2019 13:42

boglev написа:
riftwar написа:Браво на децата наистина. Вече е отъпкан пътя, какво трябва да се направи, за да влезнат децата на стадиона и се надявам, че срещу АЕК Ларнака, ще дойдат още повече, което ще е особено важно и за играчите.
Тези деца снощи без да съм гледал мача, защото нямах възможност, но само от репортажи, клипчета и коментари във форума разбирам, че са се представили поне на нивото на 1000 фена люпещи семки :)

"Браво" и на галфоните които учеха децата да пеят "Ушев ********". Така трябва, от малки да се учат

Явно такива са "идеалите" на Левски, за които се е жертвал. Но пак добре, че не развяха някой забранен символ. Падението ни като нация в морално отношение е тотално за съжаление.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 юли 2019 16:18

masliankov написа:
wilge написа:Бихме, класираме се, отборът си свърши работата. Сега е ред на ръководството. Ако иска Левски да продължи напред трябва да развърже кесията за нови попълнения. В графата задължителни са ляв бек и креативен полузащитник. Като пожелателни са играещ добре с глава таран, бързо дясно крило, десен бек, и едрогабаритен и повратлив централен защитник.

Гледам всички пишат за халф. Да не забравяме че имаме ново попълнение на този пост - Мазурек. От него според мен тепърва ще виждаме неща. Освен това в тази зона е и Юруков, който показа добри игри. Със сигурност може и Найденов да се пробва там, което му е титулярна позиция. Иначе ако дойде някой който е примерно класа над тези - добре дошъл.

На първо място Хубси иска и държи сериозно на това, новите да са с класа над тези в момента. В средата д-р Тиам е "и сам воинът е воин". Райнов въобще няма класа за Левски, Найденов го съсипаха с опита за преквалификация и към днешна дата нито е халф, нито бек. Юруков още не е узрял, припомни си вчера какво го правиха неславещите на техника средноеврпоейци. Може, евентуално след време, и да стане нещо. За сега остава по- скоро надеждата, че ... Все още е прехвалена стока, или както се казва "има много боб да яде". А коментарите на треньора относно полско-аржентинското човече до сега са били придружени с ирония и малко сарказъм. Правя паралел с изказванията му за Алар. След като наставникът му не го приема на сериозно, как аз да го према? За него се въздържам от коментар, тъй като нямам наблюдения какво може. Онзи сватбарски шут в Русе (май там беше) не го броя. Дано си заслужава трансфера.

Върни се в “Левски”