Иначе аз очаквам победа, като няма да се разсърдя и на минимална такава. По-интересно ми е какъв стил ще ни предложи любимия Левски, щото онова в Ружомхужом беше по-скоро една успешна изненада за противника. Да видим довечера.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
riftwar написа:Абе хора, много се забавлявам като чуя някой да се оплаква, че се събирали на футболистите по два мача седмично. Вие по два дена седмично ли ходите на работа и си давате зор само тогава??? И между тези двата дена по 3-4 дена пауза ли имате??? По два часа ли работите през тези два дена??? Ако е така, браво на вас!
В крайна сметка тренировките, колкото и да са интензивни, би следвало да са съобразени с моментното физическо състояние на играчите. Заплатите няма да ги сравнявам с тези на обикновените фенове. За парите, които взимат, трябва да измислят, как да са в кондиция два пъти седмично по час и половина-два. Като са на сгъстен цикъл няколко месеца, тогава вече може да им се търси почивка и т.н.
А, за мача довечера Костов задължително титуляр, за да влезе в ритъм за четвъртък и прогнозирам успех с 0:2.
TristaNNN написа:Нека треньорите най-добре да знаят кой ще играе, ще има ли почивки и ротации, в какво темпо да подбутваме мача и т.н. Все пак Хубчев и компания най-добре са запознати с функционалното състояние на нашите, знаят кой как е тренирал, има ли травми и преумора и нека те да си редят състава.
Иначе аз очаквам победа, като няма да се разсърдя и на минимална такава. По-интересно ми е какъв стил ще ни предложи любимия Левски, щото онова в Ружомхужом беше по-скоро една успешна изненада за противника. Да видим довечера.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz и 129 госта