ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Мнениеот Nuke » 12 юли 2019 15:25

Geonik написа:Чисто физическа даденост. Високи, широки и яки, ама като мене, на петия метър изплезвам езика. И аз съм 1.88, 90 кг. и ако някой се блъсне в мен, ще отскочи, ама, да ме накараш да бягам.......мани, мани! Ша изплезя езика на 150-ия метър и ще трябва с кран да ме отместят. :) :oops:

:mrgreen: Да, добре, ама онова са професионални спортисти, а и едва ли всичките са природно надарени. :mrgreen:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 12 юли 2019 15:26

metodito написа:
Nuke написа:

Няма как да си як и здрав, без да си подготвен физически. Как става това?

Например да вдигаш 200 от лежанка и цял ден да бъркаш бетон. За първото се изисква да си як просто. За второто нещо повече. :lol:

Добре, разбирам ви какво говорите всички, но все пак си мисля, че Хубчев друго имаше предвид. Може да греша!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юли 2019 15:39

bubka написа:
TristaNNN написа:
bubka написа:Време е да се стегнем и Левски и ЦСКА-София (София) да влезем в групите, а алъш-веришката зелена трупа да отпадне за за поне два поредни сезона. Това е начинът футболът ни да дръпне, а зеленият тумор да го закърши малко за финанси. Да го видим Киро тогава ще дава ли пари за съдии в родното първенство и ще инсценира ли полиграфи :mrgreen: .

Баси, какво ви е причинил тоя Киро бе, такава комплексарщина не съм виждал никъде. :shock:

[offtopic]Не бих нарекъл комплексарщина отвращението ми от купените победи и титли на Лудогорец. Всеки нормален фен би трябвало да не одобрява такива неща.

Другият момент е тоталният монопол на Домуса - като се почне от участието му в БФС и се стигне до неговите медии, които държат ТВ правата. Такива неща не са здравословни за никое първенство.[/offtopic]

[offtopic]Айде спрете се малко с тоя микренски ТВ популизъм. По-добре ли ви беше, когато преди години лигата беше на тъмно, а? Въобще, какво ви брига кой предава мачовете. Като не ви е кеф, не ги гледайте и не плащайте. Пътувайте си в понеделник вечер, примерно, до другия край на страната и си подкрепяйте там онова. Баси, аман от тия завери и врагове.
И друго, като толкова ревете за съдии и титли, вие колко пъти бихте Разград и нас тоя сезон? Сметна ли добре точиците? Като се почнете да ги чегарите редовно на зеления терен, тогава ще ревункате и ще дирите врагове. А в Европа какви ги свършихте освен, че ви изхвърлиха още на жребието, или и за това вие е виновен Гела? Комплексари такива![/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 12 юли 2019 15:43

“Не се отказваме. Отиваме за втория мач с мисълта, че искаме да се борим. Ще ни е трудно след 0:2, но ще се опитаме да ги убием за победата. Ще направим всичко възможно да продължим ние”, казва Петер Гал-Андрезли.

https://www.sportal.bg/news.php?news=795376

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 12 юли 2019 15:45

Здравейте, за два мача ли е наказан Левски да играе без публика?

Нека се заканват тези смешковци Румборак :) , тъкмо Левски да не се отпуска.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 12 юли 2019 15:46

Да, за два мача...

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 12 юли 2019 15:53

[offtopic]
Geonik написа:Чисто физическа даденост. Високи, широки и яки, ама като мене, на петия метър изплезвам езика. И аз съм 1.88, 90 кг. и ако някой се блъсне в мен, ще отскочи, ама, да ме накараш да бягам.......мани, мани! Ша изплезя езика на 150-ия метър и ще трябва с кран да ме отместят. :) :oops:

От килата е. За тая височина ако си спортист, който трябва да тича ще си не повече 81, макс 82 кила. Имаш твърде много маса за по-продължително тичане.[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юли 2019 15:55

Nuke написа:“Не се отказваме. Отиваме за втория мач с мисълта, че искаме да се борим. Ще ни е трудно след 0:2, но ще се опитаме да ги убием за победата. Ще направим всичко възможно да продължим ние”, казва Петер Гал-Андрезли.

https://www.sportal.bg/news.php?news=795376

Е, много ясно, че така ще кажат. Ако някой си мисли, че тия ще дойдат на разходка в София, жестоко се лъже.
Сега е важно как треньорите ни ще разпределят силите в понеделник и в четвъртък, че и в двата мача искаме победи. Никакво "хахо-хихи", да ги държи нащрек и здраво стъпили на земята!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 12 юли 2019 16:02

galin56 написа:[offtopic]

От килата е. За тая височина ако си спортист, който трябва да тича ще си не повече 81, макс 82 кила. Имаш твърде много маса за по-продължително тичане.[/offtopic]

[offtopic]То да е само от килата..... с мед да го намажеш! :) Ами май и годинките бая и обездвижването, пред тези пусти кАмпютри. :oops: :roll:[/offtopic]
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 юли 2019 16:03

Дени Алар дали ще е готов за реванша?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”