Супер мач.
Много са позитивните неща, които видях. Първо, физически ги утрепахме. Много по-добре подготвени сме. Тактически също стояхме много уверено. Приятно съм изненадан в този мач от Райнов. Опита се да бъде навсякъде. Много движение без топка. А Ружомберок... това, че ние сме по-силни от тях, не означава, че те са слаби.
ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT
Ето какво прави един добър треньор. Мачът става лесен само когато сам го направиш лесен. Само не широко скроени хора говорят за тирета и темаподобни глупости в този момент.
Последна промяна от amoros на 11 юли 2019 22:09, променено общо 2 пъти.
-
Lakokara4a написа:Само аз ли мисля, че Райнов днес изигра силен мач? Много се бори, много отнети топки, доста точни пасове, включително и напред и на средна дистанция. Доста различен от края на миналия сезон го видях аз. И всичко това за разлика от Горанов и Йоруков от които очаквах повече.
Добро второ полувреме за Райнов, имаше повече въздух от съперника.
- delqnski47
- Контакти:
metodito написа:Супер мач.
Много са позитивните неща, които видях. Първо, физически ги утрепахме. Много по-добре подготвени сме. Тактически също стояхме много уверено. Приятно съм изненадан в този мач от Райнов. Опита се да бъде навсякъде. Много движение без топка. А Ружомберок... това, че ние сме по-силни от тях, не означава, че те са слаби.
Направо мисли за другия кръг.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Lakokara4a
- Контакти:
metodito написа:Супер мач.
На същото мнение за Райнов съм и аз! Приятно изненада, много различен е от края на миналия сезон!
- metodito
- Контакти:
delqnski47 написа:metodito написа:Супер мач.
Направо мисли за другия кръг.
В момента, играйм мач за мач.
Lakokara4a написа:Само аз ли мисля, че Райнов днес изигра силен мач? Много се бори, много отнети топки, доста точни пасове, включително и напред и на средна дистанция. Доста различен от края на миналия сезон го видях аз. И всичко това за разлика от Горанов и Йоруков от които очаквах повече.
Райнов има качества. При него има два проблема - непостоянен е и трудно се аклиматизия. Горанов си е същата история от миналата и предишните години. Не знам защо изгониха франсето, което на мен ми харесваше. Гръкът ми става все по-дразнещ. Дано не съм прав, но този е в състояние да обърка всеки мач с някоя неадекватна проява каквато виждам във всеки мач до момента. За съжаление и той е общо-взето безалтернативен към момента защото Холмар преди септември едва ли ще е на линия.
Не ми хареса играта през първото полувреме. През второто играхме добре, пролича си, че сме добре ги превъзхождаме във физическата подготовка и заслужено победихме с чиста мрежа.
Слаб Райнов, а Юруков и вратарчето отново с добри изяви. Браво и на публиката!
Честита победа!
Слаб Райнов, а Юруков и вратарчето отново с добри изяви. Браво и на публиката!
Честита победа!

Любопитно ми е , какво е мнението на вечниО мрънкач ?
След толкова , хейт , злоба , и плюене .... победата е още по сладка и надали някой се заблуждава че сме нещо особено , но това не пречи да се порадваме малко
САМО ЛЕВСКИ !
След толкова , хейт , злоба , и плюене .... победата е още по сладка и надали някой се заблуждава че сме нещо особено , но това не пречи да се порадваме малко

САМО ЛЕВСКИ !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- delqnski47
- Контакти:
Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 11.07 / 19:30
alexdb написа:
Някой друг явно прекалява и с ракийка и с фантасмагории. ЦСКА ТИРЕ София (София) е Карпачев и сл. имена на Ловеч. Ръководството и факторите са на Ловеч. Това, че си заблуден припознавач по никакъв начин не променя факта, че тези посмъртно не могат да се надскочат. Просто толкова си могат колкото у чували с пари ще изсипят и колко играчи на кило ще довлекат
.
Недей да ми се натегаш с тея глупости,няма смисъл.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.