ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 11.07 / 19:30

Мнениеот bilyaletdinov » 11 юли 2019 10:53

Агитката не Ференцварош се държа по европейски за разлика от кафевите наркомани паразитиращи на гърба от години. Хич не ме бърка какво е било през 80 и 90 те години. Хората се развиват. Една шайка с полит чадър от ГЕРБ от години трови клуба. Било с глоби, било с наказания, с малоумни действия като гонене на играчи с прътове и събличане на треньори. Да добавим, ще държат да лапат пари от клуба обсебвайки фен магазини, цял сектор и тн. И ти ми говориш кои са били тия...

Разсипахте сектора кафеви боклуци.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 11 юли 2019 11:01

bilyaletdinov написа:Кафевите наркомани са яли малко кютек...жалко другия път повече. Абсолютни утайки мислещи за някакви ултраси. Много далеч сме от Европа за съжаление.

Само вижте какъв стадион имат унгарците и каква публика. Тук говорим за засади, побоища и всякакви мизерии...

Коя Европа бе, брато ? Бежански център Европа ли имаш предвид ? Либерализираното циганско гето, което до 20 години ще е претъпкано с брадясали фесове и арабески ли ? А и точно в така издиганата от вас западна Европа като например Германия, Франция и Италия ултрас движенията за много по-напред от това, което ти наричаш ''кафеви наркомани''. Там свинщините езеседмично са в пъти по-големи от 30 метнати стола и 10 счупени маси и то в долните девизии. Да не говорим за Полша, Украйна или пък Русия. А в ШЛ и ЛЕ където Аякс, Порто, Рома, Марсилия, Франкфурт, турците и поляците се ръгат в с ножове в центъра на същата тази Европа защо не говориш, бе ? Ами преди 2 години когато Легия отидоха в Мадрид и сгънаха цяла полиция 50 човека ? Аман от чуждопоклонници, които освен да повтарят ''това само в България го има'' друго не знаят. И спрете да коментирате материи, които са ви далеч от подметнатите жълти заглавия..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 11 юли 2019 11:09

Полицията пуска всички наши фенове! Свидетел казва, че нашите са бирили нападнати, ама вие все още вярвате на бъргарските купени сайтаове! Евала на момчетата, че с хендикап 2:1 са успели да ги напердашят! И само да вметна, че снощи при гола на Лудите, Шверчок беше замерван с бутилки и вода! Дано вземем хубав резултат довечера! Само ЛЕВСКИ!

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 11 юли 2019 11:10

Не знам, кой е виновен, кой са го набили, на кой му е била устроена засада и т.н. ама аман да се говори за нефутболни неща и да се мрънка за пари и трансфери постоянно.
Ако са жертви нашите, съжалявам, че се е стигнало до тези сцени.
Писна ми и само за пари и липса на пари за трансфери да се говори. Не мога да мисля и бюджета на Левски или на който и да било. Мисля си за моя (на моето смейство) бюджета, съобразявам се и съм зависим и от бюджета на фирмата, в която работя и честно казано, ако ще ме натоварват постоянно като редови фен и с бюджета на уж нещото, което трябва да ни е хоби и развлечение, не мерси!
Аз поне нямам такова желание. Над 80% от "новините" и въобще статиите в медиите са нефутболни (неспортни) и/или сеирджийски.

И защото и аз се отнесох на нефутболни теми, ще спра дотук!
Преди няколко дни бяха цитирали в медиите, как в Словакия са казали, че отборите им трябвало да почнат да печелят и нямало вече право само да се оплакват и оправдават. Същото важи в пълна сила и за нашите отбори.
Затова сините в атака и довечера 0:1 пък, ако ще и с автогол да е.

fulcrum29
Контакти:

Мнениеот fulcrum29 » 11 юли 2019 11:10

Знам, че веднага ще започнат подмятания за тирета и тн., но съм искрен и ще кажа едно нещо. Аз съм фен на ЦСКА, но преди всичко съм българин и се учудвам как някои уж фенове на Левски веднага започнаха да храчат срещу собствената си агитка. И аз мразя наркоманите и простите утрепки, които под "гордото" наименование "ултраси" си позволяват да правят смрад, безредици, побойща, да трошат и безчинстват независимо дали е у нас или в чужбина. Почти всички големи отбори имат такива индивиди, които до голяма степен вредят, НО в случая в Братислава мога да кажа само едно - Браво фенове на Левски! Браво българи! Малко им е бил боя на холандските и полски К§РВИ, защото само такива палячовци и както казах К§РВИ биха нападнали двойно или тройно по-малобройна агитка от засада без каквато и да е причина. По това ми напомнят на циганите. Те действат така, а после бягат по-бързо от вятъра. Разбира се винаги остава вероятността да е имало някакви уговорки в социалните мрежи, но в случая по-скоро това е една долна провокация от холандски ге*таци и полски пияници. Много се радвам, че същите са си го получили и даже си мисля, че левскарите е трябвало да понабият измекярчетата доста по-здраво. Или полицията е дошла по-рано или просто не са искали. Поздравления за защитената чест на клуба и страната и успех в мача довечера. Трябва да проумеем, че преди всичко сме българи и трябва да се подкрепяме, а футбола макар и да е едно социално явление, в края на краищата си остава един спорт, който е призван да радва зрителите, а не да бъде средство за омраза и разделение. Когато те нападнат по такъв долен и подъл начин, то единственото нещо което трябва да се направи е да отвърнеш на удара и да се биеш за своята чест. Смятам, че левскарите са направили точно това за което пак ги поздравявам. :!:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 юли 2019 11:14

bilyaletdinov написа:Агитката не Ференцварош се държа по европейски за разлика от кафевите наркомани паразитиращи на гърба от години. Хич не ме бърка какво е било през 80 и 90 те години. Хората се развиват. Една шайка с полит чадър от ГЕРБ от години трови клуба. Било с глоби, било с наказания, с малоумни действия като гонене на играчи с прътове и събличане на треньори. Да добавим, ще държат да лапат пари от клуба обсебвайки фен магазини, цял сектор и тн. И ти ми говориш кои са били тия...

Май си забравил какво правеха есропейците на Евро2016 във Франция. Интересно как се озоваха и феновете на Аякс в Братислава, за да се бият с "кафевите наркомани"?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 11 юли 2019 11:19

Успех , българия над всичко !
Еб'м ти поляци , холандци и всички останали !
Изображение

fulcrum29
Контакти:

Мнениеот fulcrum29 » 11 юли 2019 11:23

damyanov1963 написа:
bilyaletdinov написа:Агитката не Ференцварош се държа по европейски за разлика от кафевите наркомани паразитиращи на гърба от години. Хич не ме бърка какво е било през 80 и 90 те години. Хората се развиват. Една шайка с полит чадър от ГЕРБ от години трови клуба. Било с глоби, било с наказания, с малоумни действия като гонене на играчи с прътове и събличане на треньори. Да добавим, ще държат да лапат пари от клуба обсебвайки фен магазини, цял сектор и тн. И ти ми говориш кои са били тия...

Май си забравил какво правеха есропейците на Евро2016 във Франция. Интересно как се озоваха и феновете на Аякс в Братислава, за да се бият с "кафевите наркомани"?

Мен ми е интересно дали УЕФА сега ще накаже Краковия и Аякс? За подобно нещо би трябвало да има много строги мерки и дори да ги изхвърлят от евротурнирите ако наистина УЕФА и ФИФА искат да покажат, че се борят с такива прояви. Сега обаче или няма да има никакви последствия или ще има само някакви предупреждения и всичко ще отмине.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 юли 2019 11:23

fulcrum29 написа:Знам, че веднага ще започнат подмятания за тирета и тн., но съм искрен и ще кажа едно нещо. Аз съм фен на ЦСКА, но преди всичко съм българин и се учудвам как някои уж фенове на Левски веднага започнаха да храчат срещу собствената си агитка. И аз мразя наркоманите и простите утрепки, които под "гордото" наименование "ултраси" си позволяват да правят смрад, безредици, побойща, да трошат и безчинстват независимо дали е у нас или в чужбина. Почти всички големи отбори имат такива индивиди, които до голяма степен вредят, НО в случая в Братислава мога да кажа само едно - Браво фенове на Левски! Браво българи! Малко им е бил боя на холандските и полски К§РВИ, защото само такива палячовци и както казах К§РВИ биха нападнали двойно или тройно по-малобройна агитка от засада без каквато и да е причина. По това ми напомнят на циганите. Те действат така, а после бягат по-бързо от вятъра. Разбира се винаги остава вероятността да е имало някакви уговорки в социалните мрежи, но в случая по-скоро това е една долна провокация от холандски ге*таци и полски пияници. Много се радвам, че същите са си го получили и даже си мисля, че левскарите е трябвало да понабият измекярчетата доста по-здраво. Или полицията е дошла по-рано или просто не са искали. Поздравления за защитената чест на клуба и страната и успех в мача довечера. Трябва да проумеем, че преди всичко сме българи и трябва да се подкрепяме, а футбола макар и да е едно социално явление, в края на краищата си остава един спорт, който е призван да радва зрителите, а не да бъде средство за омраза и разделение. Когато те нападнат по такъв долен и подъл начин, то единственото нещо което трябва да се направи е да отвърнеш на удара и да се биеш за своята чест. Смятам, че левскарите са направили точно това за което пак ги поздравявам. :!:

Ами респект за коментара ти, и аз се чудя на такива Левскари, дето само си търсят повод да плюват по други левскари, то и за това сектора ни се съсипа, но в случая - едно голямо браво за тия момчета, дето спасиха честта си, като левскари и като българи.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 11 юли 2019 11:24

Jordan1914 написа:Полицията пуска всички наши фенове! Свидетел казва, че нашите са бирили нападнати, ама вие все още вярвате на бъргарските купени сайтаове! Евала на момчетата, че с хендикап 2:1 са успели да ги напердашят! И само да вметна, че снощи при гола на Лудите, Шверчок беше замерван с бутилки и вода! Дано вземем хубав резултат довечера! Само ЛЕВСКИ!

А ти верваш ли си, че ако са "напердашили" някой ще ги пуснат?!?
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Върни се в “Левски”