Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот vvessel » 08 юли 2019 18:30

realno написа:
Чист двойник на Мапуко. Поне да има въздух да тича. :)

Дано не му е двойник от последния сезон, че последните две години статистиката му е само надолу.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 юли 2019 20:56

Томислав Папазов е поредният нов трансфер във футболния тим на Хебър. Младият защитник е родом от Пазарджик и пристига в Хебър под наем за една година от Левски (София). Той ще спомогне за засилването на конкуренцията в състава и най-вече за изискването на БФС за Втора професионална лига, касаещо наличието на играчи под 21-годишна възраст.

Томислав вече се присъедини към своите съотборници в Банско, където се провежда вторият подготвителен лагер на пазарджиклии.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 09 юли 2019 08:22

Янга няма да го взимаме, сега на косъм се да вземем баба Яга :mrgreen:

Maksim777
Контакти:

Мнениеот Maksim777 » 09 юли 2019 09:07

Някой може ли да ми обясни следното:
В края на миналата година се обяви, че започваме основно да работим с юноши и българи и нетолкова скъпоплатени чужденци. Изгонихме 12 или повече футболисти, които не се вписват в тази конценпция, но вече сме привлекли 6 футболисти и чакаме още двама, а според някои сайтове трима чужденци, които няма да взимат 5000 лева заплата. Нещо ми се губи целият смисъл. Имам усещането, че едни хрантутници ще се заменят с други. Отделно какъв е смисъла от още един нападател като вече имаме: голмайстора на миналото първенство, скъпоплатен чужденец и юноша който да се учи покрай тях. За сметка на това имаме само един ляв бек...

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 09 юли 2019 09:50

Няма угодия. Едните искат само българи и юноши, другите държат на чужденци. Трябва да се намери баланса. Ще съм доволен на първо време Ст.Иванов и Юруков да са титуляри. Здр. Димитров, Кабов, Детелинов и останалите да влизат поне като резерви.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юли 2019 10:25

И в крайна сметка, първия мач - без централен нападател. Кой разправяше тук, че именно така ще играем при Петьо Хубчев? :lol:

Интересно е ще посмее ли да пусне Стаси отпред или ще се разчита на формулата с колчето - Илийката.
Последна промяна от metodito на 09 юли 2019 10:27, променено общо 1 път.

tonta

Мнениеот tonta » 09 юли 2019 10:25

metodito написа:И в крайна сметка, първия мач - без централен нападател. Кой разправяше тук, че именно така ще играем при Петьо Хубчев? :lol:

Хубчев нямал нищо против Божинов и Михайлов, но ще изрита и двамата :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юли 2019 10:31

tonta написа:
metodito написа:И в крайна сметка, първия мач - без централен нападател. Кой разправяше тук, че именно така ще играем при Петьо Хубчев? :lol:

Хубчев нямал нищо против Божинов и Михайлов, но ще изрита и двамата :mrgreen: :mrgreen:

Абе, недей, че и за Слави се говореше така. Иначе, не помня откога вече сме нямали двама равностойни вратари. Беше супер важно да вземем вратар. И то... читав.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 09 юли 2019 15:14

Интересно е ще посмее ли да пусне Стаси отпред или ще се разчита на формулата с колчето - Илийката.

Личното ми мнение е, че Илия Димитров не е колче! Доста други се изредиха, без да покажат, че са нещо различно от конуси. Колкото до селекцията, като цяло вече мноооого закъсняхмес всичко. Според мен остана да сменим само доставчика на интернет и инкасаторката за вода за да сме готови за новия сезон!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юли 2019 15:37

Lakokara4a написа:

Личното ми мнение е, че Илия Димитров не е колче! Доста други се изредиха, без да покажат, че са нещо различно от конуси. Колкото до селекцията, като цяло вече мноооого закъсняхмес всичко. Според мен остана да сменим само доставчика на интернет и инкасаторката за вода за да сме готови за новия сезон!

А на мен много ми хареса, че взехме вратар и още един нападател. Относно Илийката... дано. Много зависи как ще се работи с него.

Върни се в “Левски”