Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Петър Хубчев
[offtopic]То не е само с дефанзивните. Цялата схема си е една и съща. Но една забележка: днес супер много отбори, ама наистина много отбори играят това стандартно 4-2-3-1 с леки вариации. Изключение правят италианците и част от испанските клубове. И част от немските. И не само схемата, ми и тактиката май. В средата си имат по един Тиам и Райнов. На крилата си имат Кабрал и Паулиньо и в средата или един Костов или тежък таран. Центъра подава на крилото, той влиза, търси тарана и така. Или ако има срещу себе си добри бекове, мачка топката и ако не са ти добри крилата губиш мача.
Ма важното е да има крила(-бегачки), дето се казва. "Ово е стандарт".[/offtopic]

Не знам дали е стандартно, но при нас съм забелязал, че повече си пречат, отколкото да заздравяват и помагат на защитата!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:Не знам дали е стандартно, но при нас съм забелязал, че повече си пречат, отколкото да заздравяват и помагат на защитата!
Слаби са в дефанзивен план. Ст. Иванов се бори там колкото може, ама си не може, а на Паулиньо всяка намеса в защитен план е фаул. И картони бързо си изкарва. Честно казано почвам да се чудя дали наистина не ни направиха някаква врътка с негов брат-близнак

- metodito
- Контакти:
vvessel написа: но с тия крила някой мач си е като без
И аз съм си го мислил в някои мачове - просто двама човека на терена, които нищо не правят. Стоят на тъча изолирани, чакат някой да им подаде топката, че да тръгнат по същия тоя тъч да търчат - без да влизат навътре, без да помагат на бековете, на вътрешните, само търчане в една посока. Заради това ще ми е интересно, дали Хубчев няма да предложи нещо ново. В мача със "Зенит" стояхме относително компактно, без да се разкъсват линии, но крилата ни бяха доста статични. Но те срещу себе си нямаха случайни играчи. Аз нямам нищо против, ако видя отбора, като така дъвканата от мен "есен на Роси", и дано не е от това, което беше през пролетта.
Аз имах предвид, че Тиам и Райнов повече си пречат, отколкото да са бетон. С Юруков е малко по-добре. Иначе за крилата сте прави. Почти никаква ефективност, добре, че са Живко и Горанов да пробват пробиви или центрирания. Затова в темата за трансферите "мрънках", че ни трябват две крила и бек, вместо още един нападател.
R.I.P.
Сравненията между Роси и Хубчев се неуместни по 2 причини:
1. Хубчев не е дебил и може да разбере критиките към играта, когато са конструктивни. На мача срещу Вадуц, когато отпадахме, но 11 сини стояха зад центъра и чакаха лихтенщайнци да атакуват стана ясно, че Роси има нужда от психиатрична помощ.
2. В дефанзивните схеми на Хубчев има елемент на бърза контраатака и агресия. Всъщност едва ли "Левски" ще играе дефанзивно ако не е срещу отбор с изразено по-класни футболисти, т.е. евентуално след 2 кръг на ЛЕ.
1. Хубчев не е дебил и може да разбере критиките към играта, когато са конструктивни. На мача срещу Вадуц, когато отпадахме, но 11 сини стояха зад центъра и чакаха лихтенщайнци да атакуват стана ясно, че Роси има нужда от психиатрична помощ.
2. В дефанзивните схеми на Хубчев има елемент на бърза контраатака и агресия. Всъщност едва ли "Левски" ще играе дефанзивно ако не е срещу отбор с изразено по-класни футболисти, т.е. евентуално след 2 кръг на ЛЕ.
3. Роси е далеч по класа от хубчев
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Опитвам се да си спомня има ли треньор, който е бил на националния ни отбор и после да е постигнал нещо с наш клубен. Не мога да се сетя такъв човек. Националния като че ли ги ликвидира за футбола в България. Ще е интересно и от тая гледна точка ще направи ли Хубчев изключение. Ако направи трябва да е наистина изключителен 

<<Опитвам се да си спомня има ли треньор, който е бил на националния ни отбор и после да е постигнал нещо с наш клубен. Не мога да се сетя такъв човек. Националния като че ли ги ликвидира за футбола в България. >>Херо С Нас. 

- metodito
- Контакти:
vvessel написа:Опитвам се да си спомня има ли треньор, който е бил на националния ни отбор и после да е постигнал нещо с наш клубен. Не мога да се сетя такъв човек. Националния като че ли ги ликвидира за футбола в България. Ще е интересно и от тая гледна точка ще направи ли Хубчев изключение. Ако направи трябва да е наистина изключителен
А колко са тези, постигали нещо преди националния?
Мъри, Любо Пенев, Красимир Балъков, Хубчев, Лотар Матеус, Ивайло Петев, Христо Стоичков. Кой от тези, освен Мъри е постигнал нещо значимо на клубно ниво? На какво основание бяха назначавани? Изключвайки отново Мъри, другите имат май сборно една купа и една титла като треньори. Значи не е било на професионална основа. От миманса - национални треньори - отново в миманса. Да се надяваме, че Петър Хубчев ще е изключението.