Левски - Зенит | 19:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски - Зенит | 19:00 часа

Мнениеот metodito » 25 юни 2019 22:11

Kotooshu написа:Мето , какво ти е мнението за сините "лъвове" ?

Харесаха ми. Но, нали... не може да се обобщава от един мач. И в миналия и в този мач, отзад си мисля, че се справихме, в офанзивен план - напълно беззъби. Като България при Хубчев. :mrgreen: Хареса ми Горанката, Юруков, макар че влезе като резерва, дузпата не успях да я видя, но и Каргас за пореден мач ми се понрави.
Не ми хареса, че явно Найденов няма да си играе на позицията, но пък май се справи момчето. Вратарят ми допада. Все пак е национал. Имаше едно чудесно спасяване. За Райнов.... не ми се приказва. Когато дойде очаквах той да се превърне във важен играч. Нещо като ...Сърмов или Старокин. Дърво, ама сърцато. Не знам какъв му е проблема. MVP бих определил Горанката.

П.С. Може са го гледали скаути, знам ли (Горанов). Но тоя верно не спря да търчи на тоя пек.
Последна промяна от metodito на 25 юни 2019 22:19, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 юни 2019 22:15

Red Warrior написа:
Kotooshu написа:Между другото не се радвайте на новите , нека поживеят в София и тогава ще се видят дали държат на пиене или са си професионалисти .... много читави футболисти се пропиха у Студентския :(

На първо четене от вашите се сещам за Рабех и Дембеле. Иначе всички очакват Хубси да подобри защитата и себераздаването при вас. Правил го навсякъде където е бил. Също така не се сещам някъде да е играл красив футбол с много голове, а това вие няма да го издържите и на третия месец не ми се мисли.
Към момента в световен мащаб едвали има и 4-5 тима, дето да играят атрактивен и офанзивен футбол, с идеята да вкарат повече от съперника.

Дори една Барса игра позиционно на реванша с Пуул и глътнаха водица.
За момента "модата" е стегнат и директен футбол, с много тичане... И този тип игра има един-два варианта, вече зависи с какви единици разполагаш.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 25 юни 2019 22:19

Преди години лятната пауза, респективно лятната подготовка траеше по 2-2.5 месеца, сега от Диемите напъват първенството да свърши на 5-ти юни, а на 1-ви юли да започне новото... Отборите ходеха на по два лагера по 20 дена, с промеждутъчни в БГ, и наистина правеха някаква подготовка. 20 дена физическо на Белмекен, после почивка, упр. с топка и контроли...
Не знам какво точно знаете за спорта, но 20 дена на Белмекен с подходящия треньор, ще вкарат всеки, който не е пияница, пушач или наркоман в добра физ. форма !
С пияници, пушачи и наркомани не става, само ги скапват допълнително.

Сега времето е крайно недостатъчно, трансферите закъсняват, подготовката закъснява, навлизането във форма също, да не говорим за почивка след подготовката. Веднага ще ми дадете за пример "големите отбори", ама те затова са големи, щото и бюджета им е голям, и щото имат по 40-50 почти равностойни футболисти.

Както и да е, не беше лоша контролата, вратарчето е добро, момчетата трупнаха допълнителен опит и т.н.
Определено не трябваше да гонят Цветкович и особено Божинката, човека има място в Левски, дори и само като психолог на отбора. ;)

И накрая - дано неочаквано всичко се подреди, макар и късно, дано Хубчев покаже друго лице, дано намерим подходящите за Левски футболисти, и дано тръгнем с успех в Европа !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юни 2019 22:21

И още нещо. Физически стояхме цял мач всъщност доста добре.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 юни 2019 22:23

metodito написа:

Харесаха ми. Но, нали... не може да се обобщава от един мач. И в миналия и в този мач, отзад си мисля, че се справихме, в офанзивен план - напълно беззъби. Като България при Хубчев. :mrgreen: Хареса ми Горанката, Юруков, макар че влезе като резерва, дузпата не успях да я видя, но и Каргас за пореден мач ми се понрави.
Не ми хареса, че явно Найденов няма да си играе на позицията, но пък май се справи момчето. Вратарят ми допада. Все пак е национал. Имаше едно чудесно спасяване. За Райнов.... не ми се приказва. Когато дойде очаквах той да се превърне във важен играч. Нещо като ...Сърмов или Старокин. Дърво, ама сърцато. Не знам какъв му е проблема. MVP бих определил Горанката.

Да , трудно е да се дават оценки в такива мачове когато са най натоварени тренировките .
Радвам се , че виждаш повече положителните страни ... другото си го знаем .
Все още се надявам Павката да върне онова ниво като дойде .
Младите имат уникален шанс ... здраво зад отбора !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юни 2019 22:24

Air_Smuggler_FU написа:Преди години лятната пауза, респективно лятната подготовка траеше по 2-2.5 месеца, сега от Диемите напъват първенството да свърши на 5-ти юни, а на 1-ви юли да започне новото... Отборите ходеха на по два лагера по 20 дена, с промеждутъчни в БГ, и наистина правеха някаква подготовка. 20 дена физическо на Белмекен, после почивка, упр. с топка и контроли...
Не знам какво точно знаете за спорта, но 20 дена на Белмекен с подходящия треньор, ще вкарат всеки, който не е пияница, пушач или наркоман в добра физ. форма !

Сега времето е крайно недостатъчно, трансферите закъсняват, подготовката закъснява, навлизането във форма също, да не говорим за почивка след подготовката. Веднага ще ми дадете за пример "големите отбори", ама те затова са големи, щото и бюджета им е голям, и щото имат по 40-50 почти равностойни футболисти.

Както и да е, не беше лоша контролата, вратарчето е добро, момчетата трупнаха допълнителен опит и т.н.
Определено не трябваше да гонят Цветкович и особено Божинката, човека има място в Левски, дори и само като психолог на отбора. ;)

И накрая - дано неочаквано всичко се подреди, макар и късно, дано Хубчев покаже друго лице, дано намерим подходящите за Левски футболисти, и дано тръгнем с успех в Европа !

Дано.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 юни 2019 22:29

Air_Smuggler_FU написа:Преди години лятната пауза, респективно лятната подготовка траеше по 2-2.5 месеца, сега от Диемите напъват първенството да свърши на 5-ти юни, а на 1-ви юли да започне новото... Отборите ходеха на по два лагера по 20 дена, с промеждутъчни в БГ, и наистина правеха някаква подготовка. 20 дена физическо на Белмекен, после почивка, упр. с топка и контроли...

Абсолютно, точно мнение според мен ... навремето като почвах лятната подготовка след първите тренировка си изповръщах червата . после бях като Бен Джонсън , наистина времето е недостатъчно .
А с онези мини подготовки , ставахме от зле по зле !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 25 юни 2019 22:30

Кой да създава положения напред? Единственият шанс е Мазурек да си държи нивото от Гърция и да се вземе минимум още един като него.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юни 2019 22:30

Kotooshu написа:
metodito написа:

Да , трудно е да се дават оценки в такива мачове когато са най натоварени тренировките .
Радвам се , че виждаш повече положителните страни ... другото си го знаем .
Все още се надявам Павката да върне онова ниво като дойде .
Младите имат уникален шанс ... здраво зад отбора !

Мачовете с ружите ще даде отговор на доста въпроси, но се надявам даже и да не стане тази година в Европът'ъ, да не се сговнят футбалерите от това, както е ставало. Ке го видим.

Mendosa
Контакти:

Мнениеот Mendosa » 25 юни 2019 22:33

Полвината чорбета видели само дузпата че я има ма не гледали иначе мача, а вчера на техния предаван от телефона на администратора на литекс на неква поляна с пасещи кози и овце отстрани голям мач видели...

Върни се в “Левски”