Kotooshu написа:k_oleto написа:Kotooshu написа:k_oleto написа:
Не се цупя. Горе са написали, че има хора, които можеха да помогнат. Т.е не всичко ви беше пълнеж. Ама......Как и да е....
Просто ми стана странно Ж.Миланов (на 35г.) да е най-добрия на терена и да няма алтернатива. На тая възраст ако играе 100% от мачовете или ще изскочи травма или ще започне да връща въздух след 60-тата минута
За Джеки Чан , си доста далеч от истината , без травми , моля !
Отговарям ти :
Живко е режимлия а и професионалист , при добра подготовка няма да има никакъв проблем с въздуха ... футболните качества няма да ги коментирам .
Гаучото щял да пукне за 12 километра а до скоро е бил титуляр , сам си направи изводите ... и изобщо в нашето аматьорско първенство това животно , тежки и разнообразни тренировки е мръсна дума , питай КосмонафтО !
За Аржентинеца - не знам. В смисъл, каквото е казал тренера - това е. Приказката ми тръгна от там, че имахте достатъчно футболисти. Не всички звезди, но пък и идват мачове от ЕКТ. В Европа се правят пари и там може да продадеш футболист - дори куц кон да е. В мачове срещу Витоша Бистрица няма как да стане. Та, като не си мисли, че се заяждам нещо - напротив, искам да продължите, защото е срамно да почваме по черешово време ЕКТ и да приключваме преди да са назрели Дините (ако ми разбираш сарказма) Ако стартират БГ отборите от 2-ри, 3-ти кръг ще има достатъчно време за всичко.
Ама......не е лесно да изгониш 15 човека и да направиш отбор за 15 дена. Това никъде го няма по Европата
Да , прав си ,че за 15 дни не се прави отбор ... и аз , както и много други не исках да се гонят някой футболисти ... минало заминало .
Явно в момента сме на принципа , нов бардак с нови .....
За евро турнирите , тук не е правилния форум , разбираш ме

Това с 15-те изгонени е много силно преувеличено. От титулярния състав от пролетта реално е изгонен само Яблонеца. Основното ядро от уж достатъчно класни футболисти си е тук - Михайлов, Миланов, Рейш, Горанов, Тиам, Паулиньо, Костов, Мариани. Надявам се и Холмар да е на линия. Реално трябваше да надградим. Гръкът днес ми се понрави, макар че имаше доста нечисти влизания за картон. Аржентинецът загатва за потенциал. Но тоталния спад във формата на Мариани, Паулиньо и Рейш някак се набива и това, гарнирано с двама-трима младоци изглежда изключително зле на терена.