Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот noo » 21 юни 2019 08:37

olfix написа:Дано някой наистина да го е гледал този аржентинец. Убийте ме, но единственото, което ми идва наум, като го гледам е-кюфте!
А Марадона какво кюфте беше. :)

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 21 юни 2019 08:45

noo написа:
olfix написа:Дано някой наистина да го е гледал този аржентинец. Убийте ме, но единственото, което ми идва наум, като го гледам е-кюфте!

Ти намери с кого да го сравниш:)))

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 юни 2019 08:45

noo написа:

[offtopic]Татарско! Този е от онея в ИКЕА, дето са 10-тина в порция :mrgreen:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 юни 2019 08:46

Ако не друго, поне това, че с Мариани са на един пост се надявам да им подейства добре. Щото швейцареца до сега беше без алтернатива.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 21 юни 2019 08:56

Serafim написа:Ако не друго, поне това, че с Мариани са на един пост се надявам да им подейства добре. Щото швейцареца до сега беше без алтернатива.

А аз се надявам на Мариани да му бият шута. Между другото е харесван от незнайно защо не малко левскари.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 юни 2019 09:08

noo написа:
Serafim написа:Ако не друго, поне това, че с Мариани са на един пост се надявам да им подейства добре. Щото швейцареца до сега беше без алтернатива.

А аз се надявам на Мариани да му бият шута. Между другото е харесван от незнайно защо не малко левскари.

Мариани става за резерва, стига заплатата му да не е някаква безумна. Ако е твърде голяма да си го връщат на борсата в Швейцария или откъдето го домъкнаха.
110 години любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юни 2019 09:11

Левски уреди сериозно попълнение в лицето на аржентинския плеймейкър Франко Мазурек, който подписа договора си с клуба в четвъртък. Гръцкото издание sportime.gr разкри и каква ще е заплатата на южноамериканеца на "Герена".

Според медията, за двете си години в българския гранд той ще получава по 20 хил. евро месечно. С тези лични условия "сините" са успели да надцакат цяла кохорта кандидати за подписа му, съобщават още в Гърция. Това са местните Панатинайкос, Атромитос и АЕЛ Лариса, кипърските Омония, АЕК Ларнака, Аполон Лимасол и Анортозис, полският Шльонск Вроцлав и арабският Ал Хата.

Самият факт, че цели 10 клуба са били в наддаването за подписа на Мазурек подсказва и класата му. Досегашният му клуб Панетоликос също е искал да го задържи, но не е успял да му предложи личните условия, които останалите са извадили.

Интересното е, че Левски предлагаше подобна заплата и на италианския плеймейкър Диего Фабрини, който дори беше дал дума, че ще дойде на "Герена", но използва този интерес, за да си изкара още по-високо възнаграждение в ЦСКА и да подпише там.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 21 юни 2019 09:14

Фабрини твърди в интервю, че е нямало никаква оферта от Левски.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юни 2019 09:16

Той сега може да си твърди каквото иска!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 21 юни 2019 09:26

До днес селекцията ни е трагедия ! Не знам дали Васил Божков няма да се срамува от престоящото първенство ?

Върни се в “Левски”