Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
Гданск, ние идваме!
В този отбор съм роден, в този отбор ще умра !!!
A някой знае ли кога ще пуснат разбивките за утрешното жребие? 
В този отбор съм роден, в този отбор ще умра !!!
- Michael_Buble
- Контакти:
Преодолим отбор! Ако се притесняваме от 4-ия в Словакия, закъде изобщо сме тръгнали?!
Разчитат на статични положения и центрирания. Играят грубарски(скандинавски) футбол. При центрирания налитат по 3-ма в малкия пеналт, малко като в американския футбол.
Голяма тежест ще падне върху централната ни двойка защитници.
С добра защита, каквато не се съмнявам, че Хубчев ще сглоби, ще ги елиминираме. Аз давам прогноза 0:0 и 1:0 на реванша.
Разчитат на статични положения и центрирания. Играят грубарски(скандинавски) футбол. При центрирания налитат по 3-ма в малкия пеналт, малко като в американския футбол.
С добра защита, каквато не се съмнявам, че Хубчев ще сглоби, ще ги елиминираме. Аз давам прогноза 0:0 и 1:0 на реванша.
Левски излетя от втория опит .
Michael_Buble написа:Преодолим отбор! Ако се притесняваме от 4-ия в Словакия, закъде изобщо сме тръгнали?!
Разчитат на статични положения и центрирания. Играят грубарски(скандинавски) футбол. При центрирания налитат по 3-ма в малкия пеналт, малко като в американския футбол.Голяма тежест ще падне върху централната ни двойка защитници.
Абсолютно.Лошото е че истинските фенове направиха така новият отбор да няма подкрепа никаква и то маи за 2 домакинства.Костов маи е наказан та засега не знам напред кои ще ги дърпа....
И аз мисля, че мачовете ще са на кантар. Дано вкараме един гол повече.
А, защо тези не са си сменили 10 играча, след като миналата година даже не са се класирали за евротурнирите. Егати смотаните собственици имат. А, поне 5 треньора сменили ли са от 2016 г. досега? Ако не, въобще не ми ги хвалете!
А, защо тези не са си сменили 10 играча, след като миналата година даже не са се класирали за евротурнирите. Егати смотаните собственици имат. А, поне 5 треньора сменили ли са от 2016 г. досега? Ако не, въобще не ми ги хвалете!
- Kris_men2000
Представям си един сценарии.Бием ги в София с 3:0 и после като гости ги минаваме леко само с 0:2.И се започва. Хубси е по велик от Мъри. Хубси президент.Защо тези тъпани собствениците са подписали с Хубси само за 2 години а не за 10 плюс 20 години и така до първата издънка.
Горе главите и стига сте увесели нос. ХУБЧЕВ ЗНАЕ КАК И С КАКВО ДА ГИ ОТНЕСЕ ТЕЗИ КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ.
Горе главите и стига сте увесели нос. ХУБЧЕВ ЗНАЕ КАК И С КАКВО ДА ГИ ОТНЕСЕ ТЕЗИ КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- сини шампиони
Едно не ми е ясно! Ако Костов е наказан, с кой ще играем напред, или ще залагаме на Стаси?
И само Левски оле
сини шампиони написа:Едно не ми е ясно! Ако Костов е наказан, с кой ще играем напред, или ще залагаме на Стаси?
Не ако, той е наказан. Даже не съм сигурен дали не е за два мача.
- metodito
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Представям си един сценарии.Бием ги в София с 3:0 и после като гости ги минаваме леко само с 0:2.И се започва. Хубси е по велик от Мъри. Хубси президент.Защо тези тъпани собствениците са подписали с Хубси само за 2 години а не за 10 плюс 20 години и така до първата издънка.
Брат, споко. Тука няколко човека тръгнахте яката с рогите напред. Не така, пич. А Хубчев Мъри няма как да е, най-малкото защото зад гърба му седи не човек, а лицемер и лъжец. ОК? При първата грешна стъпка ще му забие ножа в гърба и кой откъде е.