Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот noo » 16 юни 2019 22:21

koisa написа:
noo написа:Не е добре да се лъже.

Ако ти обичаш да лъжеш, то аз не:
“От тук нататък предстои оздравяване на клуба. Бюджетът за заплати ще бъде намален, трансфери ще се правят само в крайни случаи и в същото време целта е Левски да се бори за първото място в България и за успешно представяне в евротурнирите”, обяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев след Общото събрание на акционерите на клуба, на което бе избран нов мажоритарен собственик, предаде репортер на БГНЕС."

И още една "лъжа" от 29-ти април:
Селекцията се прави и в момента, тя върви. Имаме набелязани няколко имена, нещата се движат добре. Идеята е голяма част от новите попълнения да са вече собственост на Левски за началото на подготовката на 8 юни. Богдан Патрашку работи и в момента по селекцията", каза Колев пред журналисти.
С какво от казаното на ОС не си съгласен? Досега намалихме бюджета за заплати, трансфери на всяка цена не правим, а за какво ще се борим, предстои да видим.
Поне аз смятам, че идеята да се работи с Бекали не е добра. Ще ни пробутват ментата от румънското първенство. А румънските отбори са подобие на нашите - рядко влизат в групите на ЛЕ, да не говорим за ШЛ. Качество от там не може да очакваме.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 16 юни 2019 22:50

metodito написа:
Kris_men2000 написа:.Всеки специалист го казва - ОТБОР СЕ ПРАВИ МИНИМУМ ЗА 2 - 3 ГОДИНИ.Това е.

Ти да си видял някой да е дал в "Левски" на треньор две-три години? Истината е, човек, че отбор се прави ПОСТЕПЕННО. Не махаш цял отбор наведнъж. И след това, аз съм ПЪТЯ и ИСТИНАТА. Един ще става друг няма, пробваш това-онова. За мен истината е, че промените не трябва да се правят така рязко. И въобще навсякъде такава е истината. Виждаш това, което имаш, бутваш тук-там, а не разрушаваш всичко с дебелия маркер. Само олигофрен прави подобни неща като Колев и Русев. И двамата са доказани олигофрени! Представи си Мъри, ако нямаше наследството, което имаше или беше натирил 10 футболиста? Ами Майстора? Да каже: тоя Гонзо не е мой тип нападател. Или пък Ясен. Да каже: тоя Жоазиньо, Тасевски, Гаджев да ги махаме? Чувал ли си думите "градация", "приемственост". Не знам кой е виновен за случващото се в "Левски", но той е престъпник. Разбери го. Хубчев може би ще положи основите на нещо хубаво. Дано. И какво правим когато наследството му бъде изтрито? От следващия грандоман със самочувствие на БОГ? Няма такова нещо, всеки сезон ти да махаш половин отбор титуляри и да очакваш нещо различно от спад в представянето на следващия. Градация на по-следващия? Може. Ама на по-следващия пак се маха поне половин отбор титуляри. И какво правим? Точно олигофрен може да сметне, че повтаряйки едни и същи действия, ще постигне различен резултат. :!: Явно е, че т.нар. собственици и управленци в "Левски" са олигофрени.

И разбира се, имаме теорията, че това не е случайно. Че не са олигофрени, ами всичко е прецизирано. Ама това е теория на конспирацията и за това ще се осланяме на предположението, че просто са имбецили без грам мозък за управление на бизнес.

Единият идиот има вече два телекома а другият олигофрен е в топ 50 на Балканите....
И точно такива като нас да им дават отценки и квалификации не говори много добре за онтелектуалното ни ниво да знаеш

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 юни 2019 23:04

noo написа:С какво от казаното на ОС не си съгласен? Досега намалихме бюджета за заплати, трансфери на всяка цена не правим, а за какво ще се борим, предстои да видим.
Поне аз смятам, че идеята да се работи с Бекали не е добра. Ще ни пробутват ментата от румънското първенство. А румънските отбори са подобие на нашите - рядко влизат в групите на ЛЕ, да не говорим за ШЛ. Качество от там не може да очакваме.

Не съм съгласен с това да говорят или обещават едно, а да вършат съвсем друго.
Когато си казал, че оздравяването на клуба няма да попречи за постигането на успехи, значи трябва да намериш начин да го направиш.
Когато си казал, че от април се работи по селекцията и си обещал поне една част от новите играчи да са тук за началото на подготовката - да го направиш! Към момента го караме само на приказки, като една част от тези приказки се оказват лъжи. Нямам нищо против Колев или Хубчев, но не искам лъжи и празни обещания! Ако няма пари за играчи, да излязат и да кажат, че ще играем с наличните + юноши. Че целта е трето място и каквото стане за купата, примерно.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 16 юни 2019 23:16

ЕМИЛ написа:
noo написа:
Kris_men2000 написа:
noo написа:Хубчев е от една седмица треньор и вече е разкрит. Ивайло Петков още не е почнал работа, но и него го разкриха. Ами да върнем тогава тия дето за десет години ни докараха до това положение.

Май че 90% от феновете искат точно това.Не искат истинската и качествена промяна а си искат старото и скапано лайняно 10 годишно минало.
Не е точно така. Доста мрънкат, но все пак се съобразяват къде бяхме преди няколко месеца. Ако имаш регистрация в другия форум, където пишат доста повече фенове, ще го разбереш. Тук пишат доста от гравитиращите към СЗ и ръководилите Левски последните 10-15 години. При тях основния момент е, че при новото ръководство им спряха парите.

Кой е този друг форум ?

Емил ме изпревари но и Аз да попитам.КОЙ Е ТОЗИ ДРУГ ФОРУМ ДАЙ ЛИНК,Само за него слушаме но никой не казва кой е този друг форум.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юни 2019 23:28

Kris_men2000 написа:
ЕМИЛ написа:
noo написа:
Kris_men2000 написа:
noo написа:Хубчев е от една седмица треньор и вече е разкрит. Ивайло Петков още не е почнал работа, но и него го разкриха. Ами да върнем тогава тия дето за десет години ни докараха до това положение.

Май че 90% от феновете искат точно това.Не искат истинската и качествена промяна а си искат старото и скапано лайняно 10 годишно минало.
Не е точно така. Доста мрънкат, но все пак се съобразяват къде бяхме преди няколко месеца. Ако имаш регистрация в другия форум, където пишат доста повече фенове, ще го разбереш. Тук пишат доста от гравитиращите към СЗ и ръководилите Левски последните 10-15 години. При тях основния момент е, че при новото ръководство им спряха парите.

Кой е този друг форум ?

Емил ме изпревари но и Аз да попитам.КОЙ Е ТОЗИ ДРУГ ФОРУМ ДАЙ ЛИНК,Само за него слушаме но никой не казва кой е този друг форум.

https://forum.levski.com

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 16 юни 2019 23:47

Warped написа:
ЕМИЛ написа:
noo написа: . АТук пишат доста от гравитиращите към СЗ и ръководилите Левски последните 10-15 години. При тях основния момент е, че при новото ръководство им спряха парите.

Това да се счете за обида? Щото определено не съм от тия или от ония.......
а господина noo започна да пише активно тука след идването бошков, който по поръчка замени спасчо.

И не само той.
Като четеш мненията на няколко поттребителя ще си помислиш, че школата ни ще стане като на Аякс и догодина сме 1/8 финалисти в ШЛ ..... благодарение на ПК :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 16 юни 2019 23:50

koisa написа:
noo написа:Не е добре да се лъже.

Ако ти обичаш да лъжеш, то аз не:
“От тук нататък предстои оздравяване на клуба. Бюджетът за заплати ще бъде намален, трансфери ще се правят само в крайни случаи и в същото време целта е Левски да се бори за първото място в България и за успешно представяне в евротурнирите”, обяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев след Общото събрание на акционерите на клуба, на което бе избран нов мажоритарен собственик, предаде репортер на БГНЕС."

И още една "лъжа" от 29-ти април:
Селекцията се прави и в момента, тя върви. Имаме набелязани няколко имена, нещата се движат добре. Идеята е голяма част от новите попълнения да са вече собственост на Левски за началото на подготовката на 8 юни. Богдан Патрашку работи и в момента по селекцията", каза Колев пред журналисти.

Какво е излъгал.С Патрашку са договорели новите и всичко е било ОК.Но има една малка и дребна подробност.И двамата са забравили просто да попитат по телефона Хубчев какво мисли за новите и дали изобщо може и дали трябва да ги взимат.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юни 2019 01:52

goro_man написа:
metodito написа:
Kris_men2000 написа:.Всеки специалист го казва - ОТБОР СЕ ПРАВИ МИНИМУМ ЗА 2 - 3 ГОДИНИ.Това е.

Ти да си видял някой да е дал в "Левски" на треньор две-три години? Истината е, човек, че отбор се прави ПОСТЕПЕННО. Не махаш цял отбор наведнъж. И след това, аз съм ПЪТЯ и ИСТИНАТА. Един ще става друг няма, пробваш това-онова. За мен истината е, че промените не трябва да се правят така рязко. И въобще навсякъде такава е истината. Виждаш това, което имаш, бутваш тук-там, а не разрушаваш всичко с дебелия маркер. Само олигофрен прави подобни неща като Колев и Русев. И двамата са доказани олигофрени! Представи си Мъри, ако нямаше наследството, което имаше или беше натирил 10 футболиста? Ами Майстора? Да каже: тоя Гонзо не е мой тип нападател. Или пък Ясен. Да каже: тоя Жоазиньо, Тасевски, Гаджев да ги махаме? Чувал ли си думите "градация", "приемственост". Не знам кой е виновен за случващото се в "Левски", но той е престъпник. Разбери го. Хубчев може би ще положи основите на нещо хубаво. Дано. И какво правим когато наследството му бъде изтрито? От следващия грандоман със самочувствие на БОГ? Няма такова нещо, всеки сезон ти да махаш половин отбор титуляри и да очакваш нещо различно от спад в представянето на следващия. Градация на по-следващия? Може. Ама на по-следващия пак се маха поне половин отбор титуляри. И какво правим? Точно олигофрен може да сметне, че повтаряйки едни и същи действия, ще постигне различен резултат. :!: Явно е, че т.нар. собственици и управленци в "Левски" са олигофрени.

И разбира се, имаме теорията, че това не е случайно. Че не са олигофрени, ами всичко е прецизирано. Ама това е теория на конспирацията и за това ще се осланяме на предположението, че просто са имбецили без грам мозък за управление на бизнес.

Единият идиот има вече два телекома а другият олигофрен е в топ 50 на Балканите....
И точно такива като нас да им дават отценки и квалификации не говори много добре за онтелектуалното ни ниво да знаеш

Единият е дърт крадец-комунист (напиши Русев и Агенция за чуждестранна помощ в Google). другият е мутра, чието богатство лежи в кръв. А клубът се управлява по идиотски начин - ако приемем, че всичко, което става в "Левски" през последните пет години е плод на случайна управленска некадърност.
Виж, ако приемем, че няма нищо случайно в това да се махат по един отбор всеки сезон почти и че някой има интерес в това "Левски" да не изгради силен отбор, тогава е друго. За последните пет години през "Левски" минаха и много читави футболисти, и много читави треньори. И се изляха много, много милиони! Ако бяха се задържали поне за два сезона, поне едни групи на Лига Европа щяхме да имаме. Последните групи, в които участвахме беше с Божката Митрев, Милиев, Младенов, Гаджев, Иво Главата и Минев. Не са да кажеш колоси някакви. Треньорът не беше печелил Копа Италия, не беше ставал шампион на България, не беше вкарвал отбор в Шампионска лига, не беш ставал шампион на Сърбия, нито беше водил национална гарнитура. Само че имахме спортен директор, който искаше "Левски" да печели и футболисти, които не са се запознали вчера. Както и собственик, който ...нямаше нищо против успешен "Левски" (нека така да го кажа).

LudotoKopile
Контакти:

Мнениеот LudotoKopile » 17 юни 2019 09:34

Черепа взе на София Запад маркетинга, изгони Боримиров.... Таки не харесва това... назначи това недоразумение Ивайло Петков и започнаха декларациите. Ще стане много интересно,ако до пети кръг Левски е извън тройката....тогава какви декларации ще се появят. Черепа не му се дава кеш за Левски. Той е сложен там да не му затрият лотарийката. :) Така че,умната с него.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 17 юни 2019 09:58

А ми, иначе този законопроект рязко ще бъде гласуван.

https://www.parliament.bg/bg/bills/ID/78078
https://www.parliament.bg/bg/parliament ... no/ID/5129

Това е като да имаш заредена срещу главата си пушка. :roll:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “Левски”