goro_man написа:metodito написа:Kris_men2000 написа:.Всеки специалист го казва - ОТБОР СЕ ПРАВИ МИНИМУМ ЗА 2 - 3 ГОДИНИ.Това е.
Ти да си видял някой да е дал в "Левски" на треньор две-три години? Истината е, човек, че отбор се прави ПОСТЕПЕННО. Не махаш цял отбор наведнъж. И след това, аз съм ПЪТЯ и ИСТИНАТА. Един ще става друг няма, пробваш това-онова. За мен истината е, че промените не трябва да се правят така рязко. И въобще навсякъде такава е истината. Виждаш това, което имаш, бутваш тук-там, а не разрушаваш всичко с дебелия маркер. Само олигофрен прави подобни неща като Колев и Русев. И двамата са доказани олигофрени! Представи си Мъри, ако нямаше наследството, което имаше или беше натирил 10 футболиста? Ами Майстора? Да каже: тоя Гонзо не е мой тип нападател. Или пък Ясен. Да каже: тоя Жоазиньо, Тасевски, Гаджев да ги махаме? Чувал ли си думите "градация", "приемственост". Не знам кой е виновен за случващото се в "Левски", но той е престъпник. Разбери го. Хубчев може би ще положи основите на нещо хубаво. Дано. И какво правим когато наследството му бъде изтрито? От следващия грандоман със самочувствие на БОГ? Няма такова нещо, всеки сезон ти да махаш половин отбор титуляри и да очакваш нещо различно от спад в представянето на следващия. Градация на по-следващия? Може. Ама на по-следващия пак се маха поне половин отбор титуляри. И какво правим? Точно олигофрен може да сметне, че повтаряйки едни и същи действия, ще постигне различен резултат.

Явно е, че т.нар. собственици и управленци в "Левски" са олигофрени.
И разбира се, имаме теорията, че това не е случайно. Че не са олигофрени, ами всичко е прецизирано. Ама това е теория на конспирацията и за това ще се осланяме на предположението, че просто са имбецили без грам мозък за управление на бизнес.
Единият идиот има вече два телекома а другият олигофрен е в топ 50 на Балканите....
И точно такива като нас да им дават отценки и квалификации не говори много добре за онтелектуалното ни ниво да знаеш
Единият е дърт крадец-комунист (напиши Русев и Агенция за чуждестранна помощ в Google). другият е мутра, чието богатство лежи в кръв. А клубът се управлява по идиотски начин - ако приемем, че всичко, което става в "Левски" през последните пет години е плод на случайна управленска некадърност.
Виж, ако приемем, че няма нищо случайно в това да се махат по един отбор всеки сезон почти и че някой има интерес в това "Левски" да не изгради силен отбор, тогава е друго. За последните пет години през "Левски" минаха и много читави футболисти, и много читави треньори. И се изляха много, много милиони! Ако бяха се задържали поне за два сезона, поне едни групи на Лига Европа щяхме да имаме. Последните групи, в които участвахме беше с Божката Митрев, Милиев, Младенов, Гаджев, Иво Главата и Минев. Не са да кажеш колоси някакви. Треньорът не беше печелил Копа Италия, не беше ставал шампион на България, не беше вкарвал отбор в Шампионска лига, не беш ставал шампион на Сърбия, нито беше водил национална гарнитура. Само че имахме спортен директор, който искаше "Левски" да печели и футболисти, които не са се запознали вчера. Както и собственик, който ...нямаше нищо против успешен "Левски" (нека така да го кажа).