Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот TristaNNN » 13 юни 2019 16:40

Kris_men2000 написа:
Warped написа:Не се реве за резервите, а за тва, че пак се пускат без пари.
Даже Славия и Дунав продават футболисти. Отваряш сайтове за трансфери и виждаш много за по 50-100К.
И тва е в Левски от години и не се променя.
Само да не се окаже, че Хубчев е дошъл на 10К+ евро заплата..... :lol: :lol:

А на кой ще ги продадеш дори и за 5 лева като никой не иска и да чуе за тях. А след като искаш да се отървеш от тези куци но скъпо платени коне ги гониш без пари веднага от отбора защото рискуваш да им плащаш огромните заплати до края на договорите им.А и те много добре знаят че никой и никога няма да им даде поне една десета от това което са взимали в Левски и като магаре на лед няма да мръдне от Левски.Затова боца в гъза и кой от където е да изчезва.
И СЕГА АКО НЕ ГО РАЗБРА НЯМА КОЙ ДА ТИ ПОМОГНЕ.

Мхм, точно така става, даже УЕФА и Синдиката на професионалните футболисти го препоръчват: Ако някой играч с действащ договор не те кефи, отиваш и му казваш - Вън, без пари, мръсно коте! Не искам да ти плащам повече заплатите и не искам да ти плащам нищо! Това е добра европейска практика, навсякъде на Запад действат така.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 юни 2019 16:43

Добре е днес научих, че от последните 60 дошли в Левски футболисти 58 са непродаваеми :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 13 юни 2019 16:46

Warped написа:отговарям, Ривалдиньо, Нганиони, Цветкович, Фалшименто. Буш вече е бил продаван, въпреки че сега е издухан.
Щях да кажа и казастанеца, но забравих че е под наем.
Да е сигурно в 3та дивизия на Испания и втора на Кипър дават по добри пари.
Как пък тия неща винаги важат само за Левски???? За Славия, Дунав, ЦСКА„ Лок Пловдив, Ботев.
Да даже Ботев враца са шитнали некав естонец във Финаландия
Не си ми разбрал точно въпросите. Питам лично ти кого би купил? Ще видим къде ще продължат кариерата си, но с голяма вероятност в отбори по-слаби от Левски.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 13 юни 2019 16:49

Warped написа:Добре е днес научих, че от последните 60 дошли в Левски футболисти 58 са непродаваеми :lol: :lol: :lol:

Ми ти се смееш, ама в действителност е баш така. :lol: Единствените, които заслужаваха някаква трансферна сума бяха Яблонски, Кабрал и Цветкович, ама тях с изтичащи договори няма такъв балък, който да тръгне да ги купува.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 13 юни 2019 16:49

TristaNNN написа:
Kris_men2000 написа:
Даже Славия и Дунав продават футболисти. Отваряш сайтове за трансфери и виждаш много за по 50-100К.

А на кой ще ги продадеш дори и за 5 лева като никой не иска и да чуе за тях. А след като искаш да се отървеш от тези куци но скъпо платени коне ги гониш без пари веднага от отбора защото рискуваш да им плащаш огромните заплати до края на договорите им.А и те много добре знаят че никой и никога няма да им даде поне една десета от това което са взимали в Левски и като магаре на лед няма да мръдне от Левски.Затова боца в гъза и кой от където е да изчезва.

Мхм, точно така става, даже УЕФА и Синдиката на професионалните футболисти го препоръчват: Ако някой играч с действащ договор не те кефи, отиваш и му казваш - Вън, без пари, мръсно коте! Не искам да ти плащам повече заплатите и не искам да ти плащам нищо! Това е добра европейска практика, навсякъде на Запад действат така.

На Запад може всякак да действат - тук е ИЗТОК. "Чао, мръсно коте" и точка. :mrgreen:
Последна промяна от Nuke на 13 юни 2019 16:49, променено общо 1 път.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 юни 2019 16:56

Бих ви повЕрвал, ама Ботев Враца шитнаха тъп естонец на финландци за 20К евро.... Айде сега..
Ако ше се обявява нулев сезон да го кажат, а не след 5 кръга ПК да го ползва за оправдание
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Мнениеот blue_wind » 13 юни 2019 16:59

Липсата на трансфери взе да ви изнервя. Представям си първият трансфер, ще бъде като бомба във форума !
Дайте да си говорим открито, качествени чужденци трудно ще дойдат да играят в слабото ни вътрешно първенство, освен за много пари( Обертан).Видяхме ,че този път не е правилния.Далеч съм от мисълта ,че юношите могат да бъдат водещи на този етап и да покажат големи и постоянни качества. Да трябва да се намерят футболисти,които да засилят конкуренцията и да вдигнат нивото, но мисля,че все още е рано, защото предполагам тези футболисти които отговарят на тези характеристики имат и други оферти и трябва време да помислят, а ние не сме чак толкова атрактивни като заплащане и преспективи,че да искат веднага да идват.Остава да се надяваме и да вярваме,че за любимият ни отбор предстоят по- добри дни. Краткосрочната задача поне за мен е да можем да показваме качествена игра и да ни радват с това на трибуните.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 юни 2019 17:11

Най важното за мен е да се спре да се източва клуба , и хич няма да ми липсват новото Нар , Бабатунде , Деса и още множество подобни герой .... ако можем да си позволим един читав футболист на нивото на Гари , Грийн , Дембеле ще е най добре .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 юни 2019 17:20

noo написа:Тъй като има голямо реване по изгонените, да припомним кои са играли срещу Вадуц - един и същ титулярен състав двата мача.
Митрев, Полачек, Белаид, Яблонски, Цветкович, Буш, Белмонт, Кабрал, Обертан, Гомес. От сегашните прибавям Горанов и Мариани.

Ако вместо Митрев беше Михайлов биехм3с 3:0.
С днешната селекция не знам дали ще бием.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юни 2019 17:32

Nuke написа:
TristaNNN написа:
Kris_men2000 написа:

На Запад може всякак да действат - тук е ИЗТОК. "Чао, мръсно коте" и точка. :mrgreen:

Да де, ясно, ама съдилищата на УЕФА-та най-меко казано не гледат с добро око на такива действия, а каквито сме им любимци с ежегодните си източни изпълнения, само това ни липсва сега.
Последна промяна от TristaNNN на 13 юни 2019 17:33, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”