Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Ясно е, че угодия няма да има. Едни не искат Бекали да се меси в нещата ни, другите искат. От това, което чета разбирам, че ще го отсвирят той да е посредник и преговарящ по сделките.. Което, реално не е никак зле. Ако не друго, то трябва да признаем, че за първа година държим журналята в тотален шах
Лично аз изобщо няма да съм против ако пропадне трансфера, на този румънски нападател, за който няколко пъти пускаха "новини". Изглежда да е доста проблемен тип, сръдливец и скандалджия. При все , че се твърди, че не обича да се връща в защита тия 3 червени картона ми се струват много притеснителни за нападател.

110 години любов!
Michael_Buble написа:ikar написа:Да побързат да вземат триото от Септември - току виж някой европейски колос ни превари
Някой колос по конен спорт наистина може да ни изпревари за тях.![]()
![]()
Сега сериозно. Момчетата не с чак толкова зле, но към момента нямат класата за Левски. Виж, 13 номер(З. Димитров) след 2-3 години смятам, че евентуално ще ни свърши работа по левия фланг. Но не съм ок да взимаме играч, който да развиваме 3 години. Ако ще е така, предпочитам да инвестираме търпение в нашите юноши.
Единственото младо момче, което хваща окото в Септември е Иван Тилев , но той е повече дефанзивен.В момента отбора има крещяща нужда от конструктор, но не такъв като Мариани.....
личното ми усещане е, че селекцията е леко зациклила. Дано да не съм прав, че инак ще е тегаво. Ако до края на следващата седмица няма обявени нови, ще стане още по-тегаво.
И ми е трудно да повярвам, че сме запушили всички течове на информация. В Бг това звучи като абсурд.
И ми е трудно да повярвам, че сме запушили всички течове на информация. В Бг това звучи като абсурд.
-
- Контакти:
На този етап трансферната ни политика е по модела "Тотнъм". Не е лошо Хубчев да се опита да поработи с наличните футболисти, ако наистина не могат да вземат нужните му качествени попълнения. Просто да обявят публично, че на този етап не могат да привлекат няколкото искани класни футболисти и да оставят нещата така до зимата, вместо да правят селекция с не достатъчно класни попълнения и то след началото на подготовката.
Нормално е селекцията да зацикли след като търсиш добри чужденци за малко пари. Ще бъда доволен от евентуално връщане на Краев и привличането на Кр. Димитров, и на един добър чужденец.
broadbander написа:На този етап трансферната ни политика е по модела "Тотнъм". Не е лошо Хубчев да се опита да поработи с наличните футболисти, ако наистина не могат да вземат нужните му качествени попълнения. Просто да обявят публично, че на този етап не могат да привлекат няколкото искани класни футболисти и да оставят нещата така до зимата, вместо да правят селекция с не достатъчно класни попълнения и то след началото на подготовката.
Ами те и го обявиха. Не търсим трансфери на всяка цена. Към момента не можем да се оплачем от привличането на някакви изпадляци с цел да се затвори устата на искащите трансфери. Между другото тази политика е доста правилна, но доста непопулярна. При евентуално (и очаквано) недотам силно участие в турнирите носещите отговорност за тази политика ще получат много, много хейт. Очаквам и уволнения и оставки. Друг въпрос е дали пък на фона на финансовите ни възможности не е по-добре така.
110 години любов!
-
- Контакти:
groti написа:broadbander написа:На този етап трансферната ни политика е по модела "Тотнъм". Не е лошо Хубчев да се опита да поработи с наличните футболисти, ако наистина не могат да вземат нужните му качествени попълнения. Просто да обявят публично, че на този етап не могат да привлекат няколкото искани класни футболисти и да оставят нещата така до зимата, вместо да правят селекция с не достатъчно класни попълнения и то след началото на подготовката.
Ами те и го обявиха. Не търсим трансфери на всяка цена. Към момента не можем да се оплачем от привличането на някакви изпадляци с цел да се затвори устата на искащите трансфери. Между другото тази политика е доста правилна, но доста непопулярна. При евентуално (и очаквано) недотам силно участие в турнирите носещите отговорност за тази политика ще получат много, много хейт. Очаквам и уволнения и оставки. Друг въпрос е дали пък на фона на финансовите ни възможности не е по-добре така.
Аз лично съм ОК с това. Все си мисля, че с наличните играчи ще преодолеем първия кръг на ЛЕ, дори и срещу евентуален по-тежък съперник като тези от Унгария например.
Ситуацията малко ми напомня на тази през лятото на 2004г., когато в клуба дойде тандемът СС. Тогава освободиха доста играчи, входящите трансфери не бяха много (на прима виста си спомням името на Любчо Любенов). Тогава отстранихме едни босненци, но дойде провалът с Беверен и се изсипа въпросният хейт... Остава само ПК и ПХ да успеят по същия начин да устоят на недоволството, което се очаква при евентуално отпадане във втори кръг с оглед на липсващата качествена селекция.
Селекция ще има, но няма да е готова преди началото на подготовката, както ни се иска и както принципно трябва да бъде в един голям клуб... Вероятността селекцията да продължи след подготовката също не е малка.
Трябва да се отбележи нещо важно:
Думите на Колев на 29-ти април относно селекцията:
В последствие се оказва, че селекцията ще си я прави Хубчев, което според мен е най-вероятната причина за зациклянето. Ако си бяхме взели някой послушко за треньор, вече Бекали и Патрашку да са ни засипали с играчи.
Думите на Колев на 29-ти април относно селекцията:
Селекцията се прави в момента. Поне от тази гледна точка нещата се движат добре. Имаме набелязани. Искаме да имаме новите до началото на подготовката на 8 юни, без значение кой ще е треньор. Има си скаутско звено. Работи и сега по селекцията. Ако някой се притеснява, че може да не се задържи, по-добре да не идва. Имам притеснения как ще се отрази направената селекция с новия треньор. Поне според мен треньорът трябва да се съобразява с философията на клуба".
В последствие се оказва, че селекцията ще си я прави Хубчев, което според мен е най-вероятната причина за зациклянето. Ако си бяхме взели някой послушко за треньор, вече Бекали и Патрашку да са ни засипали с играчи.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
groti написа:
Колега, ние се освободихме от една гора хора, от които трима бяха до плейофите твърди титуляри, а Буш и Белмонт бяха нелоша опция за запушване на дупки в края на мача. Ние нямаме кой да влиза на смяна. Имаме един централен защитник и две крила, които нямат алтернатива. Аз все още съм спокоен, като не изключвам на първата тренировка да бъдат представени 4-5 нови играча. Ако обаче не бъдат, изпадаме в доста деликатна ситуация. Ако бъде саботиран още един треньор, ще е... не знам. Ще видим. Надявам се на първия вариант - на първата тренировка да представят накуп поне четирима.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
[/offtopic]
koisa написа:Селекция ще има, но няма да е готова преди началото на подготовката, както ни се иска и както принципно трябва да бъде в един голям клуб... Вероятността селекцията да продължи след подготовката също не е малка.
Думите на Колев на 29-ти април относно селекцията:Селекцията се прави в момента. Поне от тази гледна точка нещата се движат добре. Имаме набелязани. Искаме да имаме новите до началото на подготовката на 8 юни, без значение кой ще е треньор. Има си скаутско звено. Работи и сега по селекцията. Ако някой се притеснява, че може да не се задържи, по-добре да не идва. Имам притеснения как ще се отрази направената селекция с новия треньор. Поне според мен треньорът трябва да се съобразява с философията на клуба".