Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот metodito » 31 май 2019 09:39

sinfen14 написа:
metodito написа:И каква е била идеята с назачаването на Дерменджията? Шпалирче? Да внимава много Хубси на кого се опъва значи, че да не му се случи случка.

Дерменджиев не беше назначение на Колев,а на Божков.Вече Петър Хубчев си е изцяло одобрен и назначен от ПК.Той носи и цялата отговорност за него.

Това какво трябва да означава?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 май 2019 09:48

Означава това че ако имаш нещо да казваш...... Ходи го кажи на Черепа в офиса му. Този без прозорците :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 31 май 2019 09:53

Лошо впечатление ми направи вчера на пресконференцията, че Хубчев взе думата без първо да бъде представен като треньор. Редно беше първо ПК да го представи, и след това да си каже вижданията за футбол и селекция. Второ, ПХ говори така все едно преди това е чел форума ни - знам къде се намирам, знам за напрежението, знам, че феновете са разделени 50/50, но ще се опитам... т.н.
Това, което очаквам като фен на Левски е да видя печеливш футбол, а не да говори това, което очакват да чуят феновете.
Относно селекцията казаха, че ще бъдат ПРИВЛЕЧЕНИ НОВИ качествени 5-6 чужденци, без в тях да влизат сегашните чужденците в отбора, които имат спорни качества.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 май 2019 09:58

modor написа:Означава това че ако имаш нещо да казваш...... Ходи го кажи на Черепа в офиса му. Този без прозорците :lol:

Не разбирам. Освен, че става въпрос за гаф. А това кой кого е назначил, макар че може и да е точно така, си остава просто спекулативно предположение.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 31 май 2019 10:01

Вчера Колев каза,че са назначени с Дерменджиев по едно и също време.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 май 2019 10:06

И пак питам: какво от това? Понеже Дерменджиев не е "негово" назначение, той трябва да го освободи само и само да си назначи "неговия" човек? Не можеха да изчакат до края на сезона, да няма трусове, тримата и те да си доизкарат сезона, хората да им благодарят и да си ги изпратят и на чисто да се започне след последния мач? Както става в нормалните държави и първенства.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 31 май 2019 10:29

metodito написа:И пак питам: какво от това? Понеже Дерменджиев не е "негово" назначение, той трябва да го освободи само и само да си назначи "неговия" човек? Не можеха да изчакат до края на сезона, да няма трусове, тримата и те да си доизкарат сезона, хората да им благодарят и да си ги изпратят и на чисто да се започне след последния мач? Както става в нормалните държави и първенства.

Ако бяха оставили Дерменджиев можеше и да не добутаме до Европа ;)
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 май 2019 10:42

Няма как да го знаем. На теория, мача с Етър можеше да свърши 0-0, продължения, дузпи и пак да не играем в Европа. Както и на теория, с Дерменджиев можеше да изместим онова от Армията и да не играем бараж. Имам предвид, че една треньорска смяна винаги е някакъв вид трус, а смяната на двама за такъв малък период - още повече. За мен махането на тримата предреши кариерата на Дерменджиев в "Левски". Става или не става, оставяш го. Минало-заминало, но не се прави така.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 31 май 2019 10:46

Смяната на Дерменджиев се оказа изключително полезен ход. Първо: Тодоров спря да пуска в игра ненужните чужденци. По-този начин ясно им бе показано, че няма да се разчита на тях. Ще имат време да си намерят нов отбор. Второ: заиграха юношите и се разбра, че те не са по-слаби от чужденците. Дерменджиев не само не ги пускаше, а твърдеше че им трябва още много време да влязат в състава. Трето: Класирахме се за европейските турнири.
В "белите държави" с треньорите и футболистите се процедира по-същия начин. Примери колкото си искаш, и то във водещите топ-отбори. Разликата е, че там сменят най-много 2-3 треньора, а у нас се стига до 5-6 на сезон.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 май 2019 10:57

Serafim написа:
bilyaletdinov написа:Първото е изказването, че в момента няма чужденци в Левски, които да заслужават с поведението си, играта си и отношението към отбора да играят при нас

Честно ли е казал това?

E, кога пък го е казал това и по този начин? И аз слушах пресконференцията. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”