Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2019 12:20

alexdb написа:
metodito написа:@Tristann: Човек, ти не разбираш май какво имат предвид хората като го наричат темерут, но ги храниш. На темерута вечно нещо и някой му е крив, но никога не е той. С такъв човек не може се разбра. Той е недиалогичен, а в конкретния случай, не се е развил и на йота като треньор. Едно е да играеш защитно и ефективно - като например Гърция, когато спечели Евротитлата, съвсем друго - защитно и неефективно. Както играеше Берое, както играе национала. Не съм баба Ванга да кажа ще има ли, би ли имал успех в "Левски" Хубси. Но имали сме треньори дребни душици, които никога не са се борили за нещо. Това де пълзи не може да полети. Дано той е изключение от правилото. И относно защитната игра, и Роси играеше по-прибрано (според някои грозно), но ефективно. Няма значение с колко си бил, ако си бил. Отборите на Хубси играят грозно и неефективно.

С непускането на Станислав в национала, от мен има една гоооляма черна точка от мен. Каква е причината? Две може да са:
а) Станислав не е улучил на точния мениджър;
б) лично отношение.
Ако е първото, нормално. Всички треньори от много години насам са послушни шутки. Стоичков за последно сякаш правеше разликата.
За второто... вписва се в профила на един темерут.

Иначе, засега медиите спекулират. Не знам защо настояват, че Хубчев ще ни е треньор? Че и даже кой бил не искал, кой би искал. :lol:
То и ние тук това можехме за Станислав да го кажем. Събираш едно и едно... Ама дали ще е така, беш ли му... Някой назад спомена онзи кратунковец Петев. Ами и аз не изключвам подобен сценарий.

Абе айде за националния да не си прав за ефективността. Бихме Холандия, бихме и Швеция (нещо което се случва веднъж да 100 години), отделно и в двата мача с Франция поведохме. И то с материала който го има, а той е доста скромен.
Отделно Хубчев успя да направи Берое четвъртия отбор в нашата смешна лига, но с бюджет в пъти по-малък от първите три. Така че нека се гледат реалните възможности. Стратегията, организацията и целите които се говорят към момента не предполагат шампионски амбиции и мачкане тук. По-скоро ако това, което се афишира се изпълнява следва да очакваме отбор който играе дефанзивен футбол с по някой и друг младок от нашите в състава като целите в първенството ще са трето място и квота за ЕКТ, а при късмет купа, като ще се очаква малко по-добро и стабилно представяне в ЛЕ с перспектива след време да се събере коефициент който да дава възможност за реално участие в групова фаза. На първо време заявеното на мен ми звучи в тази насока.
Живи и здрави още следващият месец много неща ще започнат да се изясняват по селекцията и новия треньор.

Аз бих добавил и друго, което сякаш никой не отчита - 30-те ни милиона. Хубчев досега е работил предимно с ограничени средства и меко казано играчи средна ръка. С такива не можеш да "мачкаш", по-скоро търсиш ефективна игра, а не ефектна. Не забравяйте, че допреди няколко месеца тука половината съфорумници погребаха любимия Левски като чуха за 30-те милиона, ама бързо забравиха, че в резултат на това лятото звездна селекция - нанайси! И почнаха с претенциите - тоя искам, оня не искам. Ама пари за желанията им, откъде? И този, който евентуално ще работи със сериозни ограничения, е логично да е такъв, дето вече да го е правил сравнително успешно. Следователно, изборът ни е ограничен в известна степен.
Последна промяна от TristaNNN на 15 май 2019 12:21, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 май 2019 12:21

Стабилна защита не значи да се играят 8 дефанзивен играчи. Стабилна защита значи, отборът да има офанзивна мощ И въпреки това да не е разграден двор отзад. На мен ми е много смешно за отбори натрупали 10 души в полето си да се пише, че се бране и грамотно. Грамотно се брани Ливърпул примерно

Zhu_dai_through
Контакти:

Мнениеот Zhu_dai_through » 15 май 2019 12:35

alexdb написа:
Zhu_dai_through написа:
goro_man написа:Днес бях в компанията на доста успял човек в международните залози (иначе бивш футболист от медалистите в САЩ) и той споделяше с негов приятел че Домусчиев е заложил огромна сума ( бюджета за закупуването на една телевизия ) на титла на оранжевите само че инфото стигнало до Високият бос и той му играе сечено за да не вземе парата. Точният израз е бил " Няма да може на мой гръб да си купи цяла телевизия "
Засмях се на ум....премислих и ми се наредиха доста от резултатите напоследък !!!!
Мисля че е пълен таша* това но пък резултатите докрая ще покажат откъде духа вятъра и кой казва истината, а изказването беше в контекста на това че феновете на оранжевите са разбрали и готвят някакви протести докрая, изобщо интересен край ни очаква

Някога през живота си залагал ли си повече от 10 лева ?

Що бе? Звучи достоверно. Само не е ясно кога Домуза е сложил многото кинти - преди изобщо да знае, че ще купува телевизия или след като е разбрал, че ще я купува. :lol:

Просто исках чрез няколко въпроса да му докажа, че написаното е него е абсолютна небивалица :mrgreen: Ако някога е залагал с по-големи суми ще му е ясно (може би) че на такъв пазар (еди кой си да стане шампион в България) много трудно можеш да заложиш повече от 100-200 лева :) (зависи от коефициента). Отделно, че това се предлага в изключително малко сайтове, които със сигурност няма да рискуват да приемат такъв залог (бюджет за купуване на телевизия)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2019 13:16

Оставяйки настрана спекулациите около Хубчев - дали ще идва, какво би направил и такива, аз искам да отбележа нещо при Тодоров, което ми направи впечатление. От Роси насам, виждам за пръв път ротации в състава. Не мога да повярвам! И при Славиша и при Дерменджията едни и същи 11. Стават-не стават, това са. Различни съперници, различни цели в мачовете - еднакви състави и тактика и... еднакъв резултат. Славиша хвали Юруков, хвали го, и така не му се довери. Амчи, хвалиш го колко бил добър и не го пускаш. Ам пусни го, де. А момчето наистина се оказа добро. Хареса ми, че Тодоров даде почивка на Дидо и в следващия мач пак го пусна. Евала. Ротациите, първо пазят младите от преумора и след това карат тези, които се смятат за титуляри да се доказват, че искат пак да стартират сред 11-те следващия мач. Хареса ми.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 май 2019 13:25

Ситуацията с Тодоров доста прилича на тази с Л.Пенев в тирето и ефекта на новият треньор! Малко ха-хо хи-хи и и след 4-5 мача свиваме ушите :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 май 2019 13:30

TristaNNN написа:
alexdb написа:
metodito написа:@Tristann: Човек, ти не разбираш май какво имат предвид хората като го наричат темерут, но ги храниш. На темерута вечно нещо и някой му е крив, но никога не е той. С такъв човек не може се разбра. Той е недиалогичен, а в конкретния случай, не се е развил и на йота като треньор. Едно е да играеш защитно и ефективно - като например Гърция, когато спечели Евротитлата, съвсем друго - защитно и неефективно. Както играеше Берое, както играе национала. Не съм баба Ванга да кажа ще има ли, би ли имал успех в "Левски" Хубси. Но имали сме треньори дребни душици, които никога не са се борили за нещо. Това де пълзи не може да полети. Дано той е изключение от правилото. И относно защитната игра, и Роси играеше по-прибрано (според някои грозно), но ефективно. Няма значение с колко си бил, ако си бил. Отборите на Хубси играят грозно и неефективно.

С непускането на Станислав в национала, от мен има една гоооляма черна точка от мен. Каква е причината? Две може да са:
б) лично отношение.
Ако е първото, нормално. Всички треньори от много години насам са послушни шутки. Стоичков за последно сякаш правеше разликата.

Иначе, засега медиите спекулират. Не знам защо настояват, че Хубчев ще ни е треньор? Че и даже кой бил не искал, кой би искал. :lol:
То и ние тук това можехме за Станислав да го кажем. Събираш едно и едно... Ама дали ще е така, беш ли му... Някой назад спомена онзи кратунковец Петев. Ами и аз не изключвам подобен сценарий.

Абе айде за националния да не си прав за ефективността. Бихме Холандия, бихме и Швеция (нещо което се случва веднъж да 100 години), отделно и в двата мача с Франция поведохме. И то с материала който го има, а той е доста скромен.
Отделно Хубчев успя да направи Берое четвъртия отбор в нашата смешна лига, но с бюджет в пъти по-малък от първите три. Така че нека се гледат реалните възможности. Стратегията, организацията и целите които се говорят към момента не предполагат шампионски амбиции и мачкане тук. По-скоро ако това, което се афишира се изпълнява следва да очакваме отбор който играе дефанзивен футбол с по някой и друг младок от нашите в състава като целите в първенството ще са трето място и квота за ЕКТ, а при късмет купа, като ще се очаква малко по-добро и стабилно представяне в ЛЕ с перспектива след време да се събере коефициент който да дава възможност за реално участие в групова фаза. На първо време заявеното на мен ми звучи в тази насока.
Живи и здрави още следващият месец много неща ще започнат да се изясняват по селекцията и новия треньор.

Аз бих добавил и друго, което сякаш никой не отчита - 30-те ни милиона. Хубчев досега е работил предимно с ограничени средства и меко казано играчи средна ръка. С такива не можеш да "мачкаш", по-скоро търсиш ефективна игра, а не ефектна. Не забравяйте, че допреди няколко месеца тука половината съфорумници погребаха любимия Левски като чуха за 30-те милиона, ама бързо забравиха, че в резултат на това лятото звездна селекция - нанайси! И почнаха с претенциите - тоя искам, оня не искам. Ама пари за желанията им, откъде? И този, който евентуално ще работи със сериозни ограничения, е логично да е такъв, дето вече да го е правил сравнително успешно. Следователно, изборът ни е ограничен в известна степен.

И друг път съм казвал. че най - важния в отбора е треньора. Един добър треньор с по - слаби футболисти може да направи същото, че и повече от слаб треньор с добри футболисти. Не мога да ти разбера логиката. Казваш, че имаме играчи средна ръка означава ли, че и треньора трябва да бъде средна ръка? Според мен Хубчев е много под средна ръка, но това е друга тема. Ако нямаме качествени футболисти, да не търсим и качествен треньор ли? Това ли иска да кажеш?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 май 2019 13:38

Този форум не спря да минава през фази.
След победа - ставаме шампиони, след загуба - за нищо не ставаме. И така цял сезон.
Заприлича на клуб на биполярни.
Сега пак се направиха сметки за титла и се възхвалява треньора след две победи срещу отбори, които за нищо не играха. Ако загуби следващите два мача, ще стане некадърник.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 15 май 2019 14:11

http://www.novsport.com/news3140853_1003.html

Фенове на тайна среща с Гриша Ганчев
Разправям ви аз че тоя подиве вчера вие ми не вервате :) :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2019 14:24

realno написа:
TristaNNN написа:
alexdb написа:

б) лично отношение.

И друг път съм казвал. че най - важния в отбора е треньора. Един добър треньор с по - слаби футболисти може да направи същото, че и повече от слаб треньор с добри футболисти. Не мога да ти разбера логиката. Казваш, че имаме играчи средна ръка означава ли, че и треньора трябва да бъде средна ръка? Според мен Хубчев е много под средна ръка, но това е друга тема. Ако нямаме качествени футболисти, да не търсим и качествен треньор ли? Това ли иска да кажеш?

Не. Искам да кажа, че явно имаме нужда от треньор, който може да работи с играчи средна ръка, като има и що годе прилични резултати с играчи средна ръка. Това не прави автоматично и треньора средна ръка.
За сравнение, уж добър треньор като Дерменджиев, сякаш не успях да докаже, че може да работи с играчи средна ръка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 май 2019 14:25

goro_man написа:http://www.novsport.com/news3140853_1003.html

Фенове на тайна среща с Гриша Ганчев
Разправям ви аз че тоя подиве вчера вие ми не вервате :) :)

[offtopic]А стига глупости и детски приказки:) Домуса сложил 100 милиона на ЦСКА да стане шампион и Джуджи се дърпа :)
И ти обядваш с тартора от агитката на ЦСКА и той нервен след 4 часа отива в Литекс Тауър и нахлува при Джуджи :) Според мен не си повече от 12 годишен .[/offtopic]

Върни се в “Левски”