Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Барзов беше техничен и атрактивен, публиката го обичаше, но легенда е Фифи Перото, а Емо Спасов беше по- добър от Барзов. За внука му какво. - думите ми след вкараната последна дузпа на финала показаха, че за него Левски не е това,, което е за дядо му. Да е щастлив с избоа си, да му се радва баща му - за синя България той е без образ.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Йомов не беше ли оня простак от летището във Франкфурт?
Аз не виждам как Славия ще играе бараж с тая игра, освен ако съдиите не ги бутат пак.
Иначе ми е интересно какво ще стане с "румънското трио"...най-вероятно няма да вземем нито един от тях. Дано поне се лишим от услугите на Галин Иванов и разни там балъци.
Аз не виждам как Славия ще играе бараж с тая игра, освен ако съдиите не ги бутат пак.
Иначе ми е интересно какво ще стане с "румънското трио"...най-вероятно няма да вземем нито един от тях. Дано поне се лишим от услугите на Галин Иванов и разни там балъци.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
Да, беше част от героите от летището.
Такива левскари, пили левскарско мляко, далеч от Левски. Радвам се, че голямата звездъ се разкара. С нетърпение чакам великата кариера на този мега талант. Сега трябва да разкарат и другото некадърно синче, дето и в Б група не го искат - Алекс Бормиров.
Такива левскари, пили левскарско мляко, далеч от Левски. Радвам се, че голямата звездъ се разкара. С нетърпение чакам великата кариера на този мега талант. Сега трябва да разкарат и другото некадърно синче, дето и в Б група не го искат - Алекс Бормиров.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Шанс се използва не се дава. Сещам се едни наши юноши, които си биеха доста стабилно в Смолян. Дори и Левски нашамариха през 2004г. Не съм видял някой наш юноша да прави разлика в Б група, камо ли в А група. Единствено Кабов, с известни условности.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
Странджата написа:Барзов беше техничен и атрактивен, публиката го обичаше, но легенда е Фифи Перото, а Емо Спасов беше по- добър от Барзов. За внука му какво. - думите ми след вкараната последна дузпа на финала показаха, че за него Левски не е това,, което е за дядо му. Да е щастлив с избоа си, да му се радва баща му - за синя България той е без образ.
Помня оня гол срещу несъществуващия вече отбор в последния кръг - пое топката с единия крак, прехвърля я на другия и последва гол. Беше на границата на наказателното поле и станахме шампиони.
Как от един мач разбирате ,че един играч не става за нищо ? 
Объркали сте си професиите
Вие ще сте най-добрите скаути на света!
Със същия успех можете да пишете на Валверде да маха веднага Меси
Срещу Ливърпул една топка не пипна , само Модрич беше по-слаб от него.
След известно време ще ви е срам какво сте писали срещу Стаси Иванов !

Объркали сте си професиите

Вие ще сте най-добрите скаути на света!
Със същия успех можете да пишете на Валверде да маха веднага Меси

Срещу Ливърпул една топка не пипна , само Модрич беше по-слаб от него.
След известно време ще ви е срам какво сте писали срещу Стаси Иванов !
По-голям човешки боклук от Урсула не съм виждал във футбола.Отвратително,нагло,безобразно държание спрямо Домо.Човек с когото години наред бяха съотборници.Съжалявам,че този олигофрен е носи Л-то толкова време.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
NOMER14 написа:Странджата написа:Барзов беше техничен и атрактивен, публиката го обичаше, но легенда е Фифи Перото, а Емо Спасов беше по- добър от Барзов. За внука му какво. - думите ми след вкараната последна дузпа на финала показаха, че за него Левски не е това,, което е за дядо му. Да е щастлив с избоа си, да му се радва баща му - за синя България той е без образ.
Помня оня гол срещу несъществуващия вече отбор в последния кръг - пое топката с единия крак, прехвърля я на другия и последва гол. Беше на границата на наказателното поле и станахме шампиони.
Тошко Барзов беше като перпетуум мобиле - нямаше спиране, сякаш имаше два дроба в повече, така беше и в Спартак Плевен, така беше и в Левски. Оставяше си сърцето на терена, а ние си го обичахме толкова, колкото и Павката, и Тони Милков, макар, че игра много малко за Левски, и Киро Миланов, и Емо Спасов и ред други. Обичахме ги защото си оставяха сърцата и душите на терена, а не като сегашните поплювковци.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
-
Тошко Барзов, Добата Жечев, Киро Миланов, Киро Вангелов, Вальо Дъртилов, Сашо Марков - сърцати футболисти, донесли ни толкова радост. Трябва да им пускат на нашите по някое видео от старите ленти. В наши дни ми се нравят Стаси Иванов и И. Найденов - имат бъдеще. За Алекс Боримиров не знам може би името на баща му тежи върху крехките плещи. Помня Жорди Кройф какво дърво си остана в сянката на великия си баща Йохан
Сърце, душа....... за Левски София
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Къде ги измисли Дъртилов, Вангелов и С. Марков? На половината стадион побеляваше косата от доста от техните отигравания. Изключително рискови играчи, а Вангелов дори и играч не може да се нарече. Даже сега има по-добри защитници от Вангелов. Не лъжи по-малките, които не са ги гледали.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!