Павел Колев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Павел Колев

Мнениеот mikata » 02 май 2019 08:09

Това е мнение на Атанас Караиванов

Жоро, благодаря ти за високата оценка, че Васил Божков взима решения “под мое давление”... Ти написа преди време и в сайта kotasport, че аз съм предложил Дерменджиев за треньор на Левски! Сега коментираш същото и тук при Еди. А защо никога не цитира своя източник, колега? ... Само че тиражираш лъжи и ставаш маша на манипулатори! Странно е също, че пишеш как Павката е бил против! Дали? Пред Божков ли? Как си го представяш? Сядал ли си на един метър от Васил, говорил ли си с него сам в стая?... Днес си написал в Kotasport, че Херо е фаворит за Левски! Браво! Имаш ли източник! Защото бъдешият треньор на Левски е ясен и той готви селекция! И не е твой съученик! И не е мое предложение! Опитай да живееш с достойнство и без интриги! По-лесно е
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 май 2019 14:51

Този пък какъв е в Левски и какво влияние има в клуба, че да ни интересуват неговите интрижки с еди кой си? :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 май 2019 00:16

Аз сега разбирам за него даже... :lol:

Maria55
Контакти:

Мнениеот Maria55 » 09 май 2019 15:44

За висококачествени врати ако някой се оглежда, нека да хвърли едно око на https://porta-doors.bg/. Купувала съм от тях и мога да кажа само хубави неща. Няма да съжалявате в никакъв случай.
Последна промяна от Maria55 на 20 мар 2020 16:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 15 май 2019 06:54

Maria55 написа:Засега нищо впечатляващо не е сторил. Чакам лятото да го видя.

Мен, пък, ме впечатли. С ненужни и нескупосани лъжи и най-вече с резила с почита към Сашо Костов.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 май 2019 13:25

Да, наглите му лъжи са впечатляващи.
Обвини Литекс, за да прикрие гафа си с почита към Костов и измисли конспирация срещу Левски, за да замаже очите на феновете, когато медиите разкриха плановете му.
Този човек явно няма никакъв срам, след като така брутално си плю на името. Няколко пъти, съвсем убедено заяви, че новината за Хубчев е измислица, атака към клуба било, щяло да бъде тъпотия и т.н.
Не знам с какви очи ще застава пред камерите да говори. Егати безсрамника.
Единственият шанс, Хубчев да не стане треньор е ако той самият се откаже в последния момент.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 май 2019 13:30

Хубчев в понеделник е подписал така,че явно няма да се откаже :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 май 2019 13:45

Е, ако е подписал, няма да се откаже. Аз му се чудя на акъла. Имаше си спокойна работа в национала, никой не го натиска за резултати и я заряза за работа в Левски, след като знае, че феновете не го искат и ще има голямо напрежение и очаквания. А и знае, че всеки момент може да бъде уволнен. Ама живота си е негов, той си решава.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2019 14:47

Eminem написа:Е, ако е подписал, няма да се откаже. Аз му се чудя на акъла. Имаше си спокойна работа в национала, никой не го натиска за резултати и я заряза за работа в Левски, след като знае, че феновете не го искат и ще има голямо напрежение и очаквания. А и знае, че всеки момент може да бъде уволнен. Ама живота си е негов, той си решава.

Аз не мисля, че работата в националния отбор е спокойна, нищо че отстрани може и да изглежда така. Щото там имаш на главата Лечковци, Костадиновци, Чичовенцита и всички останали клатикурци, които постоянно дават малоумни акъли и насоки, плещят глупости пред камерите и плетат всякакви интриги през медиите. А най-лошото е, че си подложен на натиск да пускаш и налагаш този и онзи "талант", зер да му вдигнеш цената, та еди кой си да се пооблажи благодарение на това. Да не говорим за непрестанния инжектиран песимизъм към националния от всички страни - то ако не са свръхочаквания, ще са подигравки, хули, то е чудо ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 май 2019 15:33

Той е знаел, че ще му бутат някои играчи, когато е приел офертата. Ако не е бил съгласен, да не е ставал селекционер. Явно това не му пречи. Бефеседжиите, че дрънкат глупости е вярно. Но какво ли е зад камерата ? Може всички заедно да се забавляват и да си пият уискито. Едва ли им пука за отбора, с изключение на треньора в някои случаи.
А подигравките и свръхочакванията ще ги има и в Левски.
Сигурно заплатата ще е разликата и това, че в смешното първенство ще има повече победи от националния.

Върни се в “Левски”