Като гледам "предложенията"...отбор за втората седмица ли стягаме?
То, май, е по-изгодно да си джиткаш до седмото място и после да изиграеш едно баражче.
Вместо да се гърчиш "горе".
Та пак да попитам:
С Карабельов, Здр.Димитров, Найденов, Кабов и Цветков отбор за втората седмица ли готвим? Понеже да изпаднем ми се струва нереално...
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Всчики тия с а от траш надолу

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Качествените играчи струват пари ! Като гледам до тук Васил Божков няма да допусне повече Левски да има слаб отбор и да идват разни измислени футболисти ....... Божков знае много добре че пари при пари отиват ! Бъдете спокойни и ще се уверите че Левски отново ще е Левски !!!
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
metodito написа:Sinite ot Sofia написа:Накратко по темата.. желана селекция:
Плеймейкър - чужденец!!!, Кристиян Димитров ( Ботев Пд), Здравко Димитров ( Септември), Александър Цветков (Берое), Анте Аралица (Локо Пд), Ивайло Найденов ( връщаме след наем), Атанас Кабов ( връщаме след наем).
Подкрепям с две ръце. Само над Цветков нямам наблюдение. И Найденов да си го ползваме на титулярната му позиция. И според мен Аралица е доста читав футболист. Може би е малко невъздържан само. И бих добавил Неделев. Както и Карабельов.
Цветков е много работлив футболист, може да играе на поне 3 позиции ( успешно!!!, защото иначе за мнозина така се коментираше и това "може да играе и като" си стана нарицателно за ментаци) и има много въздух. Неделев съвсем умишлено не съм го сложил ( не смятам за реално да дойде при нас). Янис е окей, да.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
blue avalanche написа:Като гледам "предложенията"...отбор за втората седмица ли стягаме?
То, май, е по-изгодно да си джиткаш до седмото място и после да изиграеш едно баражче.
Вместо да се гърчиш "горе".
Та пак да попитам:
С Карабельов, Здр.Димитров, Найденов, Кабов и Цветков отбор за втората седмица ли готвим? Понеже да изпаднем ми се струва нереално...
Нека вземем изброените от мен футболисти ( разбира се, запазвайки ядрото в момента - Ники, Живко, Холмар, Иван, Тиам, Паулиньо и Костов), запомни си поста и аз ще запомня моя. Лошото е,че едва ли ще вземем и 2 от тези момчета, пак ще влачим разни от кол и въже.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Последния път когато взехме българи ака куци коне, бяхме във втората 7ца
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- metodito
- Контакти:
Warped написа:Последния път когато взехме българи ака куци коне, бяхме във втората 7ца
Убеден съм, че можеш и още нещо неумно да измислиш, колега. Все едно аз да ти кажа как с девет чужденци в състава отпаднахме от лихтенщайнски отбор. Няма как бг отбор да отпадне от по-нефутболна страна.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Това са 4-те играчи от Румънската Първа Лига, които следим изкъсо в момента!
1- Матиа Монтини- Нападател, 27 годишен, играч на Динамо Букурещ с 11 гола от 17 мача!
2-Диего Фабрини- Халф, 28 годишен, играч на Ботошани с 5 гола от 25 мача!
3-Стелиано Филип- Ляв бек/халф, 24 годишен, бивш играч на Динамо Букурещ със 128 мача и 6 гола, след това продаден за 500.000 евро на Хайдук Сплит, където изиграва 10 мача без гол, и от началото на 2019 година се подвизава в Дунареа Калараси в Румъния, където има записани 4 мача!
4-Ибрахима Тандиа- Нападател/Ляво крило, 25 годишен, играч на Сепси с 15 гола от 41 мача!
5-По непотвърдени информаций имаме интерес й към напусналият Дунареа Калараси и бивш наш футболист-Жуниор Мапуку, но от ръководството заявиха, че до момента нямаме такива намерения и снимките, които Мапуку качва в Инстаграм със синята фланелка, и пише, че се завръща, според нашето ръководство не означава, че той ще се завърне на всяка цена!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Аз, пък, предлагам да вземем:
Д.Перниш
Стергиакис
П.Еуженио
М.Костадинов
М.Минчев
К.Малинов
Стр.Попов
Г.Костадинов
Д.Младенов
Цв.Чунчуков
М.Цветанов
Кр.Димитров
Г.Миланов
Така, де... Като ще взимаме - да взимаме!!!
Плюс завръщащите се:
Ил.Димитров
Ат.Кабов
Ив.Найденов
Ривалдиньо
Нашименто
И така ще имаме един отбор от 30-40 човека.
Както виждате повечето от тях са българчета... Така, че отговарям на критериите.
Мисля, че ще ни стигнат за тежкия сезон, който предстои.

Д.Перниш
Стергиакис
П.Еуженио
М.Костадинов
М.Минчев
К.Малинов
Стр.Попов
Г.Костадинов
Д.Младенов
Цв.Чунчуков
М.Цветанов
Кр.Димитров
Г.Миланов
Така, де... Като ще взимаме - да взимаме!!!
Плюс завръщащите се:
Ил.Димитров
Ат.Кабов
Ив.Найденов
Ривалдиньо
Нашименто
И така ще имаме един отбор от 30-40 човека.
Както виждате повечето от тях са българчета... Така, че отговарям на критериите.
Мисля, че ще ни стигнат за тежкия сезон, който предстои.

Последна промяна от blue avalanche на 01 май 2019 16:59, променено общо 1 път.
Днес съм в настроение, да ги вземем аз плащам...

Непринуден: