Както става ясно от заглавието на темата, въпроса е кой би бил подходящ за треньор на любимия отбор и защо?! Допитването няма за цел да натрапва някакво мнение, да изникнат ненужни спорове, или да бъде взимано под внимание от някакви фактори. Просто би било интересно, какво мисли публиката, защото поста стана "сезонна работа", както се изказаха в едно шоу

Моето мнение (за да съм в темата все пак) е, че Херо, Стоилов, Ил Илиев и т.н да си гледат работата, и че нямат никакво място в Левски. С толкова превземки, мнения, откази и какво ли не доказаха, че е най-хубаво да си работят по други места. Чужденец едва ли може да направи това, което искаме (представителната извадка е доста голяма). Виж за млади и интелигентни специалисти мнението ми е различно. Биха интегрирали наши си момчето в първия отбор (с тях ще си постигнем същите резултати), ще имат хъс за доказване и желание да се развият. Преди време Ясен Петров беше точно такъв (мое мнение) и нямам представа как така с лека ръка се подхвърлят имената на грандомана Стоилов, на измисления зеяч Херо, а никой никога нищо не каза за Ясен. Но не е само той, има доста грамотни млади момчета, само че трябва някой да им даде шанс и опора да се развият.
Та... ще ми е интересно и вашето мнение и предложение