Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 12 апр 2019 12:13

sinqkrepost1914 написа:
metodito написа:
sinqkrepost1914 написа:Една бърза справка:
Какво прави Жоао Феликс на 19 г. в 1/4 на ЛЕ и какво правят нашите юноши на 19 ? Чакаме ги да изгреят до 25 ама и тогава не става..

Голямо сравнение. Ами Лукаку, ами Меси? Роналдо? Каква е тая школа щом един Лукаку не може изкара??? Питам!!!! Закривай! Най-добре да се закрие тая школа и да станем като Беверен навремето - когато играха с нас, бяха нещо като отбор на Арсенал за Кот д'Ивоар (Ебоуе беше по това време в Беверен, доколкото имам спомен). Ще си внесем примерно десет ганаеца, всичко ще е ток и жица.

Братле, не е много за иронизиране ситуацията. Кое не му е наред на сравнението ? Никой не очаква от Стаси Иванов да вкара хеттрик, било то и срещу Верея, ама поне нещичко да покаже, поне малко. Вече 2 години и отгоре тренира при мъжете..

Само той ли е в школата? Иначе гледах вчера целия мач на Бенфика. Страхотно представяне на целия отбор. Немците спокойно можеха да си тръгнат и с пет парцала от Лисабон (с или без червения картон). Все пак не е само Феликс. Между другото, тук все говорим за това как изглеждат физически нашите. Ми и това изглеждаше като дете някакво. Именно в такива мачове, разбираш дали става или не някой малчуган.
В неделя ще има възможност да видим и друг освен Стаси.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 апр 2019 12:29

CaMo_CuHuTe написа:
specter написа:Тоя сезон колкото по-бързо свърши, толкова по-добре за всички. Нещо ми се струва тотален хаос ситуацията в клуба и е време да дойде малко по-дългата лятна пауза, та да си осмислят задачите, приоритетите и да действат правилно (уж). Да се класираме за евротурнирите там по какъвто и да е начин и толкова... :?

Лятната пауза е по-кратка от зимната особено като включим и евротурнирите - а ние сигурно отново ще почнем от първи квалификационен кръг... миналата година тази "пауза" беше месец и половина (зимната е два месеца). Един месец ще си почиват по плажовете и им остава 2 седмици подготовка и както ти викаш да осмислят задачите и приоритетите - доста кратко за мен време. Трябва още от сега да се действа и за трансфери и за приоритети и задачи!

Абе ние дали изобщо ще стигнем до евротурнирите. Че ако играем бараж с тоя осакатен състав срещу Локо Пловдив или Слабия, дето си разцъкват в долната група, няма да ни е никак лесно.
Освен ако тирето не вземе купата, което не им го пожелавам.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 апр 2019 13:33

Сега видях,че Д.Иванов става на 23 години, а ние си го водим още юноша :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 12 апр 2019 13:59

Може да отпишем и Мариани за следващият сезон бонус си е заслужил,че и според "Спиртал" и заплатата автоматично се вдига.П.К и сие как са изтървали да кажат на "шубата"да не го пуска повече! :mrgreen:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 апр 2019 14:14

metodito написа:
sinqkrepost1914 написа:Една бърза справка:
Какво прави Жоао Феликс на 19 г. в 1/4 на ЛЕ и какво правят нашите юноши на 19 ? Чакаме ги да изгреят до 25 ама и тогава не става..

Голямо сравнение. Ами Лукаку, ами Меси? Роналдо? Каква е тая школа щом един Лукаку не може изкара??? Питам!!!! Закривай! Най-добре да се закрие тая школа и да станем като Беверен навремето - когато играха с нас, бяха нещо като отбор на Арсенал за Кот д'Ивоар (Ебоуе беше по това време в Беверен, доколкото имам спомен). Ще си внесем примерно десет ганаеца, всичко ще е ток и жица.

А не съм съгласен.Искам и десет камерунеца,десет нигериеца и десет сумалиеца за да има малко разнообразие в цвета на играчите а и да може да ги разпознаваме по лесно.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 апр 2019 14:31

Десет камерунеца... едва ли. Тея сигурно ги продават още на 15... когато изглеждат на 25. :lol:
Кофти за Чингиз Хан (имам подозрения, че до края на престоя му така и няма да му научим наизуст името :) ). Вероятно са форсирали влизането му в игра, а в Русия, дявол ги знае какво са го тренирали. Дано след като се оправи, не го направят пак.
Иначе се включи с голямо желание и най-важното самочувствие.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 апр 2019 17:30

Serafim написа:Тия Виана и Ривалдиньо 99% са аут, дали ще ги продадат или ще им платят запалти... Буш сигурно и той ще е аут, щото предполагам, че заплатата му е поне 7-8 хиляди евра, а същия успех на неговата позиция ще има въпросния Ил. Димитров. Божи96 сигурно и той ще е в отбора, та предпочитам да ги разкрават тия и 3-ти избор да е именно Илия или споменатия Мартин Петков.

Виана май ще играе в селото при дебюта им в първия ешелон. Те даже и Кабов искат. Румънците дават индикации, че ще задържат Ривалдиньо. Такива има и за Фалшименто. Колега от форума преди време писа, че заплатата на Храст е 20 хил. евро. Румънци го искаха през зимата и му даваха 7-8 хил. евро и той отказа. Колкото до Илия Димитров- не го искам. Никой не го иска. Беше ми много симпатичен като юноша бледен, имаше отделни проблясъци и аз с интерес следях проявите му. По оново време двамата с Космонавта впечатляваха. Онзи отиде в Каляри, този- в Септември. Гледах го онзи ден. Излезе, поразкърши се малко и толкоз. Пълна незаинтересованост. Как не показа грам хъс и спортна злоба това момче? Как не скочи твърдо поне веднъж, не грабна топката, не нарита някого, не се сби?! Има удар, добър е с глава, правилно се пласира. Няма живец в него, няма желание, няма стремеж. Лятото ще навърши 23 години. До кога да го чакаме? Наско и Гибона на 23 какво правеха?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 апр 2019 20:52

„Така и не разбрах, защо бях наказан. Извинявам се за жеста, който отправих към част от феновете. В правилника пише, че за такъв жест се налага само глоба, а не се пропуска мач. Не разбрах изобщо, защо съм наказан. За някаква реплика ли? Към кого е била тя? Не съм обидил съдия, противник, делегат или човек от щаба на съперника“, завърши Живко Миланов.
И му вярвам. Бях на мача и не видях да е спорил или говорил със съдия извън ситуация на терена. А ако е имало обидна реплика по време на мача би трябвало да получи картон. А той е капитан и може да разговаря със съдията. Цялата история е съшита с бели (зелени?) конци както и това с изританата бутилка.
Интересно защо няма самосезиране и наказание за вратаря на Морето, след като стана ясно, че нашия защитник е със счупена ключица. След неволен сблъсък на Прохазка с Анисе без преглед се обяви, че Анисе имал счупени ребра и наказаха Прохазка 2 мача. А Анисе се върна след седмица на терена жив и здрав. Не че имам нещо против вратаря им, но това е кристално ясен пример , как се отсъжда срещу нашия отбор.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 апр 2019 08:55

wilge написа:
icemanbg33 написа:Колкото до махането на 3мата.

Единственото правилно решение. Браво на Павел Колев или Георги Дерменджиев, на когото е решението.

Отново аматьорщина. Така не се прави. Така и така тримцата ще си вземат двете оставащи заплати. Трябваше да ги оставят до края на сезона за всеки случай. Футбол е това, всичко се случва- контузии, наказания, други причини за остъствие. Оставаме без алтернатива на много постове. Преотстъпихме се юношките, на кого ще разчитаме при нужда. Явно годината негласно е обявена за нулева. Като гледам мача в момента и си давам ясна преценка колко далеч сме от първите два отбора в игрови и психологически аспект. Нашите манекенки играят без хъс и желание. Тактически сме неподготвени, сигурно и технически отстъпваме. Дано стане чудо и да издрапаме до бараж. Но и третото място не е сигурно.
ПП. Ако тирейци вземат купата как ще участват в ЛЕ, като втори или като носител на купата?

Дявол да го вземе, излязох лош пророк на 03 апр 2019 18:55

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 13 апр 2019 13:55

Иде ли? :mrgreen: :mrgreen:

Освободиха Мапуку от тима му в Румъния, свободен агент е
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”