ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 0:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

1
103
42%
Х
41
17%
2
104
42%

Общо гласове: 248

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 0:1FT

Мнениеот ralka_levskarka » 08 апр 2019 08:53

alexdb написа:
ralka_levskarka написа:
rane написа:+1 за КБ.

Ясно. То в приложението изобщо не отчита и състава :lol: , явно му е трудно, България му е тъмна Индия :mrgreen:

Оттича я. Тия съдийчета за какво са ги пратили? Пет жълти картона днес и пет в предишния мач. Ако с това темпо продължат да ги раздават след два-три кръга ще трябва с децата да излизаме.

Ама само я отчита. Като влязох нито картони бяха отбелязани, нито статистика, даже и състав нямаше :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 апр 2019 08:59

Изненадан съм от победата. Рейш игра много силно, Утонджи.. не знам. Има данни да е добър футболист, но не е играл дълго време и вероятно му трябват мачове за да покаже истинското си лице. Защитата като цяло се справи. Райнов също. Халито бавеше повече от нужното и създаде главоболия за нас. Много борба, малко футбол. Явно до края на сезона ще бъде така
110 години любов!

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 08 апр 2019 10:05

Включвам се към положителните коментари за победата и подкрепям негативните за играта ;)

В интерес на обективната истина, на този терен, срещу този съперник, се играе изключително трудно. Особено ако разчиташ на бърз и техничен футбол. Черно Море умее да затваря пространствата и играе много добре на контра-атаки.

Излязохме с 9 дефанзивни футболисти, волгаве с Николай Михайлов, и въпреки това успяхме да реализираме гол, който се оказа достатъчен. Имаше борба и желание, имаше и много грешки.

1. Грешките - Станислав Иванов е изключително неидееен футболист, на който му липсва елементарна спортно-техническа нагласа за играта. Не умее да задържа, не умее да "разгадава" ситуациите. За мен лично това момче, вчера се видя ясно, не става за Левски, особено в заплетени и възлови мачове.
Тиам трябва спешно да бъде "укротен" , защото на никого не помагат тези влизания на ръба на червения картон. Във важния мач миналата седмица, без него, не успяхме да организираме нищо смислено, нито пък да ограничим атаките на Ботев. Той е най-добрия ( за мен!) футболист в Левски и е редно да се държи като такъв.
Горанов - Иван трябваше да бъде сложен крило. Щеше да да се справи. Защото в тоя мач се изискваше друга "семантика". Повечко борба и много единоборства.

2. Плюсовете - Георги Дерменджиев показа, че може да чете играта и да си "пише" домашното. Организираните отбрани способстват за спокойстивето по време на цялата среща. Това даде възможност на Райнов да покаже защо е в Левски. Отлична работа! Цялостната настройка за мача беше предварително "инсталирана" и всичко се получи. Чакам с нетърпение неделя, защото ми се струва, че няма да загубим мача.
Буш - ако Костов се е контузил, от Буш ще се иска страшно много. Според мен е готов. Миналия сезон успя да вкара 3 много важни гола, които докараха Левски до финал за Купата. Мисля си, че и тази пролет ще успее. Много ми е симпатичен и вярвам, че ако му се дава шанс ( за сметка на Божинов ) ще вкарва голове.
Рейш§Утонджи + Нганиони§Миланов - това трябва да бъде четворката до края на сезона и в предварителната подготовка за Европа. Вчера показаха, че могат да се справят с "постоянни" атака. Николай НЕ се намеси решаващо нито веднъж, което е показателно. Продължавам да твърдя, че може да се пробваме с трима централни защитници а крайните защитници да бъдат изнесени в близост до Тиам§Райнов, особено срещу Преименувания отбор това ще ни донесе нужната агресия.

И нещо малко встрани. За пореден път публиката на Левски беше там. Ще видите и в неделя. Стадионът пак ще се напълни. И няма нищо нелогично - когато отборът се раздава, привържениците ще подкрепят. Това се иска. Шампиони няма да станем ( поне не с тази игра ), но игровото подобряване ще даде надежда, че през следващия сезон ще имаме всички шансове за трофей. А до тогава ... Само Левски :!:
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2019 14:34

Честити ни три точки, спечелихме ги в нещо, което бих нарекъл по-скоро пехлниванлък, но в никакъв случай и футбол.
Интересно е как ще подходим в мачовете срещу отбора от оня град и крадците на идентичности, щото там ще трябва и да градим, но се надявам Дерменджиев да реши този казус.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 апр 2019 14:41

TristaNNN написа:Честити ни три точки, спечелихме ги в нещо, което бих нарекъл по-скоро пехлниванлък, но в никакъв случай и футбол.
Интересно е как ще подходим в мачовете срещу отбора от оня град и крадците на идентичности, щото там ще трябва и да градим, но се надявам Дерменджиев да реши този казус.
С настоящите ни халфове няма как да играем агресивен и атакуващ футбол.
Нямаме Човека, който да поема топката от защитниците ( или вратаря ) ... Все си мисля, че НашиментоВ щеше да пасне идеално в тази роля, щото изнасянето на топката от Тиам и Райнов е... Оле майко !
А когато Мариани се заеме с това, увисва връзката с нападението, щото... Той не може да си комбинира със себе си, докато топчето иде до противниковият пеналт.

Аз си мисля, че срещу Разград и пребоядисаните ще играем точно така, като с "Морето".
И в това е шанса ни ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 апр 2019 14:50

Трябва лятото да се търси халф защото в халфовата линия нещата са отчайващи :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 08 апр 2019 16:54

"... Все си мисля, че НашиментоВ щеше да пасне идеално в тази роля, щото изнасянето на топката от Тиам и Райнов е... Оле майко ! "

В кой от всичките 10-тина мача, които изигра Фалшименто, го видяхте да направи каквото и да е, че да въздишате още по него?!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2019 17:21

mikata написа:Трябва лятото да се търси халф защото в халфовата линия нещата са отчайващи :cry:

Та сетне да почнеш да го гониш и него ли? :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 апр 2019 23:25

Да попитам тези, дето се вайкат и ронят горчиви сълзи, че сме играли грозно и безидейно:
Ние, във Варна, КОГА сме играли "красиво"? С КОЙТО и да е наш състав? Че нещо не си спомням... Че да имате претенции към ТОЗИ отбор...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 апр 2019 02:26

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ilg26OCY1Fw[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”