Включвам се към положителните коментари за победата и подкрепям негативните за играта
В интерес на обективната истина, на този терен, срещу този съперник, се играе изключително трудно. Особено ако разчиташ на бърз и техничен футбол. Черно Море умее да затваря пространствата и играе много добре на контра-атаки.
Излязохме с 9 дефанзивни футболисти, волгаве с Николай Михайлов, и въпреки това успяхме да реализираме гол, който се оказа достатъчен. Имаше борба и желание, имаше и много грешки.
1.
Грешките -
Станислав Иванов е изключително неидееен футболист, на който му липсва елементарна спортно-техническа нагласа за играта. Не умее да задържа, не умее да "разгадава" ситуациите. За мен лично това момче, вчера се видя ясно, не става за Левски, особено в заплетени и възлови мачове.
Тиам трябва спешно да бъде "укротен" , защото на никого не помагат тези влизания на ръба на червения картон. Във важния мач миналата седмица, без него, не успяхме да организираме нищо смислено, нито пък да ограничим атаките на Ботев. Той е най-добрия ( за мен!) футболист в Левски и е редно да се държи като такъв.
Горанов - Иван трябваше да бъде сложен крило. Щеше да да се справи. Защото в тоя мач се изискваше друга "семантика". Повечко борба и много единоборства.
2.
Плюсовете - Георги Дерменджиев показа, че може да чете играта и да си "пише" домашното. Организираните отбрани способстват за спокойстивето по време на цялата среща. Това даде възможност на Райнов да покаже защо е в Левски. Отлична работа! Цялостната настройка за мача беше предварително "инсталирана" и всичко се получи. Чакам с нетърпение неделя, защото ми се струва, че няма да загубим мача.
Буш - ако Костов се е контузил, от Буш ще се иска страшно много. Според мен е готов. Миналия сезон успя да вкара 3 много важни гола, които докараха Левски до финал за Купата. Мисля си, че и тази пролет ще успее. Много ми е симпатичен и вярвам, че ако му се дава шанс ( за сметка на Божинов ) ще вкарва голове.
Рейш§Утонджи + Нганиони§Миланов - това трябва да бъде четворката до края на сезона и в предварителната подготовка за Европа. Вчера показаха, че могат да се справят с "постоянни" атака. Николай НЕ се намеси решаващо нито веднъж, което е показателно. Продължавам да твърдя, че може да се пробваме с
трима централни защитници а крайните защитници да бъдат изнесени в близост до Тиам§Райнов, особено срещу Преименувания отбор това ще ни донесе нужната агресия.
И нещо малко встрани. За пореден път публиката на Левски беше там. Ще видите и в неделя. Стадионът пак ще се напълни. И няма нищо нелогично - когато отборът се раздава, привържениците ще подкрепят. Това се иска. Шампиони няма да станем ( поне не с тази игра ), но игровото подобряване ще даде надежда, че през следващия сезон ще имаме всички шансове за трофей. А до тогава ... Само Левски