TristaNNN написа:''Сектор Г е най-велик ибрикчия на бизнесмена-мутра от ловешкото село Микре''
Еее.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:''Сектор Г е най-велик ибрикчия на бизнесмена-мутра от ловешкото село Микре''
TristaNNN написа:Модорей,
Дали да не направим една анкетка във връзка с темата българи-чужденци? И без това сегашната вече не е актуална - директива нЕма, а народът масово е гласувал за "Чичо Венци".
Antonio_Resio написа:[offtopic]Вече го няма го Модорей.[/offtopic]
Shisharko написа:Antonio_Resio написа:[offtopic]Вече го няма го Модорей.[/offtopic]
Ццц... не стига, че мачовете ни биват коментирани от студиото в Ловеч, ами вече и ще ни модерират форумчето от там...
metodito написа:matador написа:[.За българските отбори е много по-лесно да си взимат евтино някой чужденец от толкова да влагат средства в юношите сега ,че кажете юношите не стават как ,че стават като явно не се работи правилно ?
Ами, за мен си остава това, че просто няма доверие в тях и това е. Има едно отношение, като: абе, това с младите/българите, ок, ма за сериозна работа си требе чужденец. И после падат от Вадуц, Иртиш и не знам си кой. Да ми докажат, че са прави, но всяка година гледаме едно и също. Всичко си ни е сбъркано, всъщност.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
delqnski47 написа:Shisharko написа:Antonio_Resio написа:[offtopic]Вече го няма го Модорей.[/offtopic]
Ццц... не стига, че мачовете ни биват коментирани от студиото в Ловеч, ами вече и ще ни модерират форумчето от там...
Майката си ебало,няма кадри.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
bilyaletdinov написа:Тристан, не можеш ли да разбереш, че не сме против чужденците. Против сме да се дават необосновано много пари на играчи, които не вдигат представянето на отбора. Никой не говори за Холмар, Тиам и Мариани. Ама от другата страна имаш Обертан, който взима една камара кинти, а приноса му с голове и асистенции е нулев.
Има една дискусия в нет-а съвсем наскоро за пребиваването на Обертан в Левски, с разкази от първо лице на Баялцалиев, който беше преводач на Левски.
Аз искам тези, които дойдат да показват максимума от своите качества във всеки мач. Колега преди мен много правилно е вметна за Бардон. Аз бих добавил и играчи като Пажин и Драгич, които не са били някакви супер таланти, но всеки мач се раздаваха и горяха за Левски.
Такива играчи ни трябват. Не ни трябват заплатаджии, които да играят избирателно.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 87 госта