Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 21 мар 2019 16:56

TristaNNN написа:''Сектор Г е най-велик ибрикчия на бизнесмена-мутра от ловешкото село Микре'' :!:

Еее.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Antonio_Resio
Контакти:

Мнениеот Antonio_Resio » 21 мар 2019 17:03

TristaNNN написа:Модорей,
Дали да не направим една анкетка във връзка с темата българи-чужденци? И без това сегашната вече не е актуална - директива нЕма, а народът масово е гласувал за "Чичо Венци". :?

[offtopic]Вече го няма го Модорей.[/offtopic]
[rimg]https://media1.tenor.com/images/2095c3a9b7151b1a3c15625744d4fd77/tenor.gif[/rimg]

Shisharko
Контакти:

Мнениеот Shisharko » 21 мар 2019 17:06

Antonio_Resio написа:[offtopic]Вече го няма го Модорей.[/offtopic]

Ццц... не стига, че мачовете ни биват коментирани от студиото в Ловеч, ами вече и ще ни модерират форумчето от там... :oops:
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
"Още малко ми тряя и ви припознавам."

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 мар 2019 17:10

За мен е без значение дали отбора ще е изграден само от чужденци, само от юноши, смесица от двете или от "дъртаци" (играчи над 30г) стига да играят добър и приятен за окото футбол, който дава нужните резултати. Останалото са безсмислени спорове... Няма ли футбол и резултати, винаги ще има недоволство.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 мар 2019 17:10

Shisharko написа:

Ццц... не стига, че мачовете ни биват коментирани от студиото в Ловеч, ами вече и ще ни модерират форумчето от там... :oops:

Майката си ебало,няма кадри.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 мар 2019 17:10

metodito написа:
matador написа:[.За българските отбори е много по-лесно да си взимат евтино някой чужденец от толкова да влагат средства в юношите сега ,че кажете юношите не стават как ,че стават като явно не се работи правилно ?

Ами, за мен си остава това, че просто няма доверие в тях и това е. Има едно отношение, като: абе, това с младите/българите, ок, ма за сериозна работа си требе чужденец. И после падат от Вадуц, Иртиш и не знам си кой. Да ми докажат, че са прави, но всяка година гледаме едно и също. Всичко си ни е сбъркано, всъщност.

Да де, ама и родните млади играчи имат едни резултати в международните срещи ... :|
На прима виста се сещам за последните загуби на едни родни младежи от Белгия и Тюркменистан, ако не бъркам ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 мар 2019 17:16

Паднахте си на ****.
Делянчо е ларж и не е дребнав. Ако се е наспал. :lol:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 мар 2019 17:17

delqnski47 написа:
Shisharko написа:

Майката си ебало,няма кадри.

Направете ме всемогъщ модератор мен :lol: :mrgreen:
Ще има диктатура, директива, тирания и т.н. спрямо един областен град в северна България :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Кой му е приел оставката на рибаря ве :evil:
Да си изкара мандата :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 21 мар 2019 17:19

Вие на кой свят живеете, че сте заобсъждали българи или чужденци? Какво качествено и конкурентно произвеждаме, че да очакваме, че и футболисти ще направим. Икономиката ни, животът ми е алъш-вериш. Най-автентичният продукт - туризма - отдавна е отсвирен от нас. Отдавна българско значи евтино и некачествено. Левски е в състоянието на голяма част от българските семейства - ако не си затворят буркани, не се знае каква зима ги
чака....Това, че от време на време ходят до Кауфланд, не променя статуса им....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 мар 2019 17:24

bilyaletdinov написа:Тристан, не можеш ли да разбереш, че не сме против чужденците. Против сме да се дават необосновано много пари на играчи, които не вдигат представянето на отбора. Никой не говори за Холмар, Тиам и Мариани. Ама от другата страна имаш Обертан, който взима една камара кинти, а приноса му с голове и асистенции е нулев.
Има една дискусия в нет-а съвсем наскоро за пребиваването на Обертан в Левски, с разкази от първо лице на Баялцалиев, който беше преводач на Левски.
Аз искам тези, които дойдат да показват максимума от своите качества във всеки мач. Колега преди мен много правилно е вметна за Бардон. Аз бих добавил и играчи като Пажин и Драгич, които не са били някакви супер таланти, но всеки мач се раздаваха и горяха за Левски.
Такива играчи ни трябват. Не ни трябват заплатаджии, които да играят избирателно.

Всичко това звучи много хубаво, аз също бих искал да съм свидетел на нещо подобно, но процесите във футбола вече не се случват както бе преди години. В ерата на технологиите и на изключително развитите скаутски и мениджърски мрежи по света, много трудно ще намериш един свободен Бардонов, който освен това ще играе за малко пари, който освен това ще иска да дойде специално в България, който освен това ще избере точно Левски и който освен всичко останало ще се раздава на максимум в абсолютно всеки мач. Това вие не можете да го разберете и от тук идват нашите несъгласия по темата. Просто, колкото и тъжно да звучи, нашият любим Левски не е оня магнит за таланти и работяги, който беше по времето на Бардонов и Пажин, и колкото по-бързо го осъзнаете, толкова по-бързо ще приемете и реалността. Дотогава си живеете в миналото на едни сладки спомени така, както бабите и дядовците въздишат по комунизма. Към днешна дата, в този комерсиален и упадъчен свят, Левски може да привлече качество и/или талант само срещу солидно заплащане, друг начин засега не се вижда.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”