ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /3:4 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /16.03/ 13:00
1:3 .. надявам се да видим Миланов и казака.
110 години любов!
0:4 И само ЛЕВСКИ.
Дано започнем с Жиката, Нганиони, Дидо, Реиш до Райнов, Саидахмет вместо Кабрал и Юруков да получи поне 30 минути за изява.

Дано Психолога се окаже и треньор, и вдигне отбора за игра. Желанието ми е да видя хъс и спортна злоба в играчите, а не да се движат отпуснато като мекотели, защото колкото и тактик да се пише Психолога, без желание и хъс всичко пропада и никоя тактика няма да сработи, както стана в последния ни мач.
Освен това дано в отбора ги няма Горанов, Цветкович, Кабрал и Райнов, а на тяхно място Нганиони, Моланов, Рейш ,новия защитник и Казахстанчето.
Освен това дано в отбора ги няма Горанов, Цветкович, Кабрал и Райнов, а на тяхно място Нганиони, Моланов, Рейш ,новия защитник и Казахстанчето.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Дано Психолога се окаже и треньор, и вдигне отбора за игра. Желанието ми е да видя хъс и спортна злоба в играчите, а не да се движат отпуснато като мекотели, защото колкото и тактик да се пише Психолога, без желание и хъс всичко пропада и никоя тактика няма да сработи, както стана в последния ни мач.
Мисли реално. От посочените от теб футболисти само Луи е готов за игра. Рейш ми е на кантар. Виж останалите от кога не са играли. Не мисля, че са готови. Най- много да се контузят по- трайно. Аз бих пуснал на мястото на недоразумението Райнов Рейш или Вашчук. И Дидо като централен защитник. Горанов задължително трябва да потърка малко пейката. А защо не и повечко. Сигурно го пускат поради предстоящата българизация. Явно броят на чужденците ще се сведе до минимум. Но кой ще замени Кабрал? Не само за този мач, а и в бъдеще. Стаси няма да свърши работа. От лятото ще се поеме по нов път с нови хора. Веднъж вече бяхме на крачка от това да започнем с млади нискобюджетни играчи. Договорихме 3-4 от Септември, вкарахме наши юноши. После нещо стана, първите не дойдоха, вторите се оказаха потрес. Останаха само нискоквалифицирани треньорчета. След това стрелката се завъртя в противоположната посока и акостираха скъпоплатени чужденци. Пак не се получи. Истината е някъде по средата. Подбрани добри българи и 3-4 превъзхождащи ги чужденци. Така беше по времето на дрийм- тима. Но тогава начело на спортно- техническия щаб бяха Наско, Мъри, Кокала и Цанко. На изпълнителите не им и минаваше през ума да се движат отпуснато като мекотели. Нали?! Като не става с морков, става с тояга. Това е измислено отдавна и не по тези ширини. И работи!
- Air_Smuggler_FU
Готов съм свърхтехнично и с мерак да оперирам с тоягата... Даже, ей тъй, в името на отбора, може и тайно да нося морков в задния джоб... 

Киселото мляко ще се вкисне и ще ви “пресече”..
1:0
1:0
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
wilge написа:realno написа:Дано Психолога се окаже и треньор, и вдигне отбора за игра. Желанието ми е да видя хъс и спортна злоба в играчите, а не да се движат отпуснато като мекотели, защото колкото и тактик да се пише Психолога, без желание и хъс всичко пропада и никоя тактика няма да сработи, както стана в последния ни мач.
Мисли реално. От посочените от теб футболисти само Луи е готов за игра. Рейш ми е на кантар. Виж останалите от кога не са играли. Не мисля, че са готови. Най- много да се контузят по- трайно. Аз бих пуснал на мястото на недоразумението Райнов Рейш или Вашчук. И Дидо като централен защитник. Горанов задължително трябва да потърка малко пейката. А защо не и повечко. Сигурно го пускат поради предстоящата българизация. Явно броят на чужденците ще се сведе до минимум. Но кой ще замени Кабрал? Не само за този мач, а и в бъдеще. Стаси няма да свърши работа. От лятото ще се поеме по нов път с нови хора. Веднъж вече бяхме на крачка от това да започнем с млади нискобюджетни играчи. Договорихме 3-4 от Септември, вкарахме наши юноши. После нещо стана, първите не дойдоха, вторите се оказаха потрес. Останаха само нискоквалифицирани треньорчета. След това стрелката се завъртя в противоположната посока и акостираха скъпоплатени чужденци. Пак не се получи. Истината е някъде по средата. Подбрани добри българи и 3-4 превъзхождащи ги чужденци. Така беше по времето на дрийм- тима. Но тогава начело на спортно- техническия щаб бяха Наско, Мъри, Кокала и Цанко. На изпълнителите не им и минаваше през ума да се движат отпуснато като мекотели. Нали?! Като не става с морков, става с тояга. Това е измислено отдавна и не по тези ширини. И работи!
Напротив. Няма по подходящ момент да влязат новите в мача срещу Верея за да се посработят с останалите, да усетят реалната обстановка, защото след това започват плейофите . Вече имаме нов централен, а Рейш се връща на титулярната си позиция. На крилото застава казахстанчето, на мястото на Горанов и Зветкович, Луи и Миланов. От тези нови реално за първи път ще играят - Казачето и новия защитник.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:...
Напротив. Няма по подходящ момент да влязат новите в мача срещу Верея за да се посработят с останалите, да усетят реалната обстановка, защото след това започват плейофите . Вече имаме нов централен, а Рейш се връща на титулярната си позиция. На крилото застава казахстанчето, на мястото на Горанов и Зветкович, Луи и Миланов. От тези нови реално за първи път ще играят - Казачето и новия защитник.
С риск да се повторя, не се съмнявам в качествата на новите (не важи за Райнов) но се притеснявам от липсата на игрова практика и на тримата. Седрик и казачето не са играли от началото на 2018 година и са след тежки контузии. Миланов е взел участие само в 8 мача заминалата година. Онзи ден каза ": ...от 3-4 дни тренирам с отбора..." Той си мисли че е готов, но практиката показа друго. Дори тренировките му донесеха контузия. Притеснавам се да не се контузят в мач без значение и за плейофите да са извън строя. За това предпочитам да играе Дидо в защитата, Рейш и Вашчук вместо Тиам и Райнов. Нека видим и тези тримцата, но не цял мач. Но пловдивчанинът е тип Венгер, трудно ще видим промени с изключение на принудителната по правилник за картони.