ППЛ / Славия (София) - Левски (София) / 0:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Славия
75
25%
Равен
27
9%
Победа за Левски
201
66%

Общо гласове: 303

Warped
Контакти:

Re: ППЛ / Славия (София) - Левски (София) / 0:3 FT

Мнениеот Warped » 04 мар 2019 12:39

Тва с методито е ебавка, не ми е враг, а другото са различни мнения, различни идеали
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 04 мар 2019 12:58

Изключително несправедливо се отнасяме с Луи.И ако продължаваме така,момчето ще поиска да напусне лятото и ще го изпуснем ей така.Класа над Горанов.Всички мачове,които получи да играе дотук се доказа като много добър ляв бек.Надявам се,че И след вчерашния мач ще бъде титуляр срещу Разград.Заслужи си го.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ППЛ / Славия (София) - Левски (София) / 03.03. / 17:30 ч.

Мнениеот metodito » 04 мар 2019 13:00

Warped написа:
metodito написа:
Warped написа:Чудя се от кое ще ме е по яд, Славия да изравни или утре да чета metodito тука :lol: :lol:

[img]https://i.kym-

Защото знаех какво ще напишеш. Как даваш оценка на Райнов 5/5, тоя 2 паса неможа да върже.
За Костов, тва момче неможе да си спре топката, неможе да подаде свястно, неможе "лъже", играе зле сгръб на вратата и всепак вкарва. Как го прави незнам, докато го прави нека бъде в Левски.

Ма, как. Бати некадърника е този Костов. :lol:
Последна промяна от metodito на 04 мар 2019 13:01, променено общо 1 път.

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 04 мар 2019 13:01

Когато музиката спре да свири, можеш да танцуваш колкото си искаш!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 мар 2019 13:03

Warped написа:Тва с методито е ебавка, не ми е враг, а другото са различни мнения, различни идеали

Няма проблем. Това е виртуално пространство. А и на мен ми е забавно. Иначе нямаше да участвам.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 мар 2019 13:12

Сложил съм го и в главната тема мнението:

Изображение

Изображение
Докосването с върха

Изображение
Завличането на крака - фаул

Чиста дузпа !
Вчера като гледах казах същото.

Рейш прави много минимален контакт, който по принцип е достатъчен, Но ситуацията продължава и това замахване и засрещане на крака на чунчуков е равносилно на фаул, тъй като дори при наличното колкото и да е минимално докосване/избиване, топката остава в нападателя и неговото владение и той не може да продължи да играе с нея.

Не се лъжете, че топката променя траекторията си толкова много вследствие на удара/докосването на Рейш - нападателя я прибира към себе си още преди докосването/избиването, което както казах е мега гига минимално и почти не променя положението на топката - то си е буквално с върха на обувката.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 мар 2019 13:27

За Костов съм го казал отдавна... От него не може да очакваме винаги да финтира двама-трима и да вкара, или да му я пуснат в коридор и да надбяга защитата на противника. Няма я тази техника и скорост каквато имаха Гара и тоя Асприля от Литекс например. Но за сметка на това притежава много добро пласиране и добре пресира защитата на противника. Не се забива само напред и да чака извеждащ/прехвърлящ пас както повечето нападатели...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 04 мар 2019 14:01

Сега като се замисля и Пипо Индзаги беше изключително слаб футболист, защото нямаше техника, физика и кой знае каква бързина. Добре че Милан не мислят като феновете на Левски. Костов върши работата за която е на терена и ако крилата на Левски са с една идея по-читави щеше да вкарва по 30+ гола на сезон, защото има нюх и позициниране. Може още да си мечтаете за Гарата. А тоя дето във всяка тема ни убеждава, че имало дузпа, пич това не могат да ме убедят всички повторения, които изгледах, та очакваш съдията да го види. Топката отива встрани, за мен защитника играе с нея. Ти правил ли си такива клипчета да докажеш всичките измислени дузпи срещу Левски през годините? Ако не, то това което правиш е жалко.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 мар 2019 14:09

SANSIRO7 написа:Сега като се замисля и Пипо Индзаги беше изключително слаб футболист, защото нямаше техника, физика и кой знае каква бързина. Добре че Милан не мислят като феновете на Левски. Костов върши работата за която е на терена и ако крилата на Левски са с една идея по-читави щеше да вкарва по 30+ гола на сезон, защото има нюх и позициниране. Може още да си мечтаете за Гарата.

Аз точно преди няколко дни с Пипо дадох сравнение. Така било-онака било. Пипо четеше изключително умно играта. Движеше се много без топка и имаше много добро усещане за засада. Прибавяш и това, че Костов помага много и в дефанзивен план. Четеш и WTF, драги зрителе? Наистина много странно...

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 мар 2019 18:40

1913SS написа:
modor написа:
1913SS написа:Искам да попитам, защо не си играете с екипа на Галатасарай.

Никога не сме играли с екип на Галатасарай!

През 1901 г. имперският лицей играе футбол с гърците от „Елпис” и ги побеждава с 5:0. Петте гола бележи българският стипендиант Благой Балъкчиев, който след мача казва: „Братя, видите ли гърци, първо им вкарайте пет гола за самочувствие и чак след това разговаряйте с тях”. Така „Галатасарай” става шампион на Цариград за периода 1905-1906 г.

Ала още по-удивителен е друг факт - след като завършват, българите от отбора на именития гранд „Галатасарай“ се връщат в България. И основават в София първия български футболен клуб „ФК 13“, който е предшественик на ФК „Левски“.
Силно объркване има в теб!
Първите екипи на Левски идват от Румъния. Там ли е играел Галатасарай?

Върни се в “Левски”