Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот JackPackage » 21 фев 2019 11:55

specter написа:Абе, вие клуб нямате ли си? Кога ще спрете да се занимавате с финансите на Левски, данъците на Левски, отбора на Левски, собствениците на Левски, изпълнителните директори на Левски, феновете на Левски, стадиона на Левски? Това комплекси ли са, или просто са ви скучни дните? Тука не можем да хванем ръка останалите да напишем нещо за нашия си клуб от вас и вашите финансови анализи. Ужас

Еми, реално си нямат :lol: :mrgreen:

Всъщност имат, ама преместен и с тире, а що се отнася до комплексите, тва не е нищо ново за тях :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 фев 2019 12:00

Не се спряхме да привличаме футболисти и ръководите минали през Литекс, ЦСКА и Лудогорец :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 фев 2019 12:38

Мисля че събитията през последните дни ясно показаха какво е имал впредвид Асен Букарев за лъскането на гнилата ябълка......само не мога да разбера за какъв уй се върна пак
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 фев 2019 12:38

Ще кажеш, че са се свършили хората или па тея са печелили минимум ШЛ. Ако Рибейро и Сухия са били решение на Томанов, по-добре да не идва. Откъм трансфери в последните два сезона, Лудогорец не могат да се похвалят с някакво попадение... Реално, отново нямаше на мястото, на което са днес, ако пак не бяха съдиите този сезон. И като пример веднага привеждам: - с Етър и Септември. Това са шест точки. Други мачове (освен с "Левски") не съм им зяпал.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 фев 2019 12:43

modor написа:Не се спряхме да привличаме футболисти и ръководите минали през Литекс, ЦСКА и Лудогорец :lol: :lol:

[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DNdSXHAu2QQ&start_radio=1&list=RDDNdSXHAu2QQ[/youtube]
Поздрав :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от delqnski47 на 21 фев 2019 12:48, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 фев 2019 12:46

metodito написа:Ще кажеш, че са се свършили хората или па тея са печелили минимум ШЛ. Ако Рибейро и Сухия са били решение на Томанов, по-добре да не идва. Откъм трансфери в последните два сезона, Лудогорец не могат да се похвалят с някакво попадение... Реално, отново нямаше на мястото, на което са днес, ако пак не бяха съдиите този сезон. И като пример веднага привеждам: - с Етър и Септември. Това са шест точки. Други мачове (освен с "Левски") не съм им зяпал.

Томанов беше махнат от Лудогорец, след това Аутори напусна.. По-скоро заради това Аутори напусна. Сухия не е негово решение
110 години любов!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 21 фев 2019 12:47

JackPackage написа:
анто маина написа:
JackPackage написа:
peliforewer написа:Без да се заяждам само ще ви припомня казаното вчера от Павел Колев, две години Русев не е платил 1ст. от задълженията към НАП ,а те са 6млн.лв. плюс 2млн.лв лихви. Нямаше да го пиша това ако на моите коментари за дълговете на Левски не ме наричахте какъв ли не и гордо заявявахте че те се обслужват. ПК каза истината, значи аз съм бил прав, сега ми се върти друг въпрос в главата, как ФК ЛЕВСКИ е получавал лиценз през тези години, това бившият изпълнителен директор на БФС не обясни,вие имате ли предположения. И последно,като непрекъснато парадирате с думи като морал и достойнство как ще обясните това че от ФК ЛЕВСКИ са подавали фалшива информация към УЕФА за финансовото си състояние.

Получавали сме лиценз като сме представяли документи за разсрочване на задълженията, проблем? Ти ако имаш друго инфо, дай доказателства, ако не - обратно към Лоич :lol:

Това че е подадена грешна информация към Уефа вече е изяснено и поправено, както и сме се издължили на когото трябва за да вземем лиценз за ЕКТ.

Значи сте лъгали с документи за расрочването ,тоест морал няма.

Как стигна до тоя извод, твоя фамозен ум? Като имаш задължение към някой не можеш да се договориш с него за нова схема на изплащане и разсрочка на задълженията сигурно?!

С моя фамозен ум стигнах до това заключение ,благодарение на това което казва фамозния ви ИД Колев ."път и след това да получи лиценз. В това отношение клубът е поставен в много тежка ситуация,защото информацията, която е подадена към УЕФА не е била коректна." Ти с твоя не фамозен ум, какво разбираш под не коректна имформация,аз разбирам ЛЪЖА другарю милиционер.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 фев 2019 12:56

groti написа:
metodito написа:Ще кажеш, че са се свършили хората или па тея са печелили минимум ШЛ. Ако Рибейро и Сухия са били решение на Томанов, по-добре да не идва. Откъм трансфери в последните два сезона, Лудогорец не могат да се похвалят с някакво попадение... Реално, отново нямаше на мястото, на което са днес, ако пак не бяха съдиите този сезон. И като пример веднага привеждам: - с Етър и Септември. Това са шест точки. Други мачове (освен с "Левски") не съм им зяпал.

Томанов беше махнат от Лудогорец, след това Аутори напусна.. По-скоро заради това Аутори напусна. Сухия не е негово решение

Мхм... Аутори беше много странно решение. Приличаше леко на Роси при нас. Като изключим отличията на бразилеца. :mrgreen:
Това, което се набива в очи е това, че футболистите на Лудогорец май решават кой да им е тренер и кой не. Говори за изпусната работа. Е, ще видим как е в бъдеще. Нещо не съм впечатлен от тази медийна спекулация... Предпочитам дирек да е левскар или поне някой минал през клуба. Аутори си мисля, че футболистите на Разград си го изгониха.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 21 фев 2019 13:10

анто маина написа:
JackPackage написа:
анто маина написа:
JackPackage написа:
peliforewer написа:Без да се заяждам само ще ви припомня казаното вчера от Павел Колев, две години Русев не е платил 1ст. от задълженията към НАП ,а те са 6млн.лв. плюс 2млн.лв лихви. Нямаше да го пиша това ако на моите коментари за дълговете на Левски не ме наричахте какъв ли не и гордо заявявахте че те се обслужват. ПК каза истината, значи аз съм бил прав, сега ми се върти друг въпрос в главата, как ФК ЛЕВСКИ е получавал лиценз през тези години, това бившият изпълнителен директор на БФС не обясни,вие имате ли предположения. И последно,като непрекъснато парадирате с думи като морал и достойнство как ще обясните това че от ФК ЛЕВСКИ са подавали фалшива информация към УЕФА за финансовото си състояние.

Получавали сме лиценз като сме представяли документи за разсрочване на задълженията, проблем? Ти ако имаш друго инфо, дай доказателства, ако не - обратно към Лоич :lol:

Това че е подадена грешна информация към Уефа вече е изяснено и поправено, както и сме се издължили на когото трябва за да вземем лиценз за ЕКТ.

Значи сте лъгали с документи за расрочването ,тоест морал няма.

Как стигна до тоя извод, твоя фамозен ум? Като имаш задължение към някой не можеш да се договориш с него за нова схема на изплащане и разсрочка на задълженията сигурно?!

С моя фамозен ум стигнах до това заключение ,благодарение на това което казва фамозния ви ИД Колев ."път и след това да получи лиценз. В това отношение клубът е поставен в много тежка ситуация,защото информацията, която е подадена към УЕФА не е била коректна." Ти с твоя не фамозен ум, какво разбираш под не коректна имформация,аз разбирам ЛЪЖА другарю милиционер.

ГГ като лъже цяла България и/или УЕФА ,че е ЦСКА или Литекс,всичко е ОК,сега се огледа в Спасе,че е написал,че е добре финансово по гръцки модел. Да припознаеш друг клуб и да апелираш за морал,странни работи стават....

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 21 фев 2019 13:13

groti написа:

Томанов беше махнат по подозрение за нарушаване на финансовия феърплей. А и Томанов беше човекът,който изгони Дерменджиев от Лудогорец с постоянния си хейт срещу него пред Домусите. Ще видим сега какво ще стане.

Върни се в “Левски”