W84me написа:Ей дано го махнат тоя Толуп - Ники Ал! Отделно, ако има начин да се стигне до Филип Петрунов, също няма да е лошо![]()
И ако може навсякъде да се назначат Томето Русев и Борето Касабов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Ей дано го махнат тоя Толуп - Ники Ал! Отделно, ако има начин да се стигне до Филип Петрунов, също няма да е лошо![]()
ralka_levskarka написа:А ве вчера Чорбаджийски що е играл?? Нали точно спортал писаха как Бикел и Чорбата са с 5жк след ЧМ? Това ебавка ли е?
П.С. във флашскор също дава 5 картона![]()
modor написа:ralka_levskarka написа:А ве вчера Чорбаджийски що е играл?? Нали точно спортал писаха как Бикел и Чорбата са с 5жк след ЧМ? Това ебавка ли е?
П.С. във флашскор също дава 5 картона![]()
http://fpleague.bg/bg/statistics/player ... 90&sortID=
Павел Колев:"Не съм видял схема за източване на клуба, ако има нещо такова, то е направено много елегантно, че не мога да го видя”
LM10 написа:Павел Колев:"Не съм видял схема за източване на клуба, ако има нещо такова, то е направено много елегантно, че не мога да го видя”
А дано най-накрая Мето спре със налудничавите схеми за източване на клуба и пране на пари
Kotooshu написа:LM10 написа:Павел Колев:"Не съм видял схема за източване на клуба, ако има нещо такова, то е направено много елегантно, че не мога да го видя”
А дано най-накрая Мето спре със налудничавите схеми за източване на клуба и пране на пари
Е ти какво мислиш ,че ще каже ПК ? Нали са един дол дренки всичките сладури .
Dedo1948 написа:Kotooshu написа:LM10 написа:Павел Колев:"Не съм видял схема за източване на клуба, ако има нещо такова, то е направено много елегантно, че не мога да го видя”
Е ти какво мислиш ,че ще каже ПК ? Нали са един дол дренки всичките сладури .
Черепа говори навсякъде,че СР крадял от Левски ... неофициално. ПК твърди официално,че всичко е точно. Нормална ситуация.
анто маина написа:W84me написа:Ей дано го махнат тоя Толуп - Ники Ал! Отделно, ако има начин да се стигне до Филип Петрунов, също няма да е лошо![]()
И ако може навсякъде да се назначат Томето Русев и Борето Касабов![]()
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, csimoen2, Google [Bot], Highlander, ikar, wilge и 41 госта