Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 09 фев 2019 12:36

Red_Neck написа:
koisa написа:
Serafim написа:Просто е "помолен" да издържа клуба известно време, да пусне в канала 20-30 млн. лева за няколко години, за да получи нещо насреща.

Може ли да ми обясниш как Спасчо е пуснал в канала 20-30 млн. а дълговете на клуба от 17млн. са нараснали на 32млн. ??? :roll:

Много буквално го приемаш ... :) Не е нужно да пуска в канала негови лични пари ;) Може да са на контролирани от него дружества или други "спонсори" (които също ще получат/или са получили нещо в замяна).
... иначе, Спас е начело на Левски от 2,5 години, ... при 12-13 М годишен бюджет (официално) са си над 30 милки.
Мен ако питаш, ..... повечето от тези 30 са заминали в канала ;)

Точно - заеми от негови фирми. Може да си иска тия пари, както Батков по едно време искаше 40млн лв, щото толкова бил дал. Та Спас може и да не ги види тия пари. По последни данни дълговете бяха около 18 млн до миналият октомври. Още 12 млн бюджет за тоя сезон на дълг и готови 30.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 фев 2019 12:42

Red_Neck написа:Мен ако питаш, ..... повечето от тези 30 са заминали в канала ;)

12 милиона са за сектора, 4 милиона към НАП, другите към фирми на Спаско, както Ганчев пише 2 години по 6-7 милиона кредити за отбора си, така и тоя го е направил.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 09 фев 2019 12:45

Питайте Спасчо с този 12 млн годишен бюджет какво направи... Ей-такива назначени некадърници ще унищожат и малкото останало от българския футбол.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 09 фев 2019 12:48

Задълженията на Левски са в размер на 700 хиляди евро към НАП, 290 хиляди евро към футболисти и 50 хиляди евро към друг клуб.

Левски трябва да издължи 1 000 040 хиляди евро до 28 февруари 2019 година, за да не бъде наказан от УЕФА и да може да участва в европейските клубни турнири през следващия сезон, информира „Дарик радио“.

На линия
Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 фев 2019 12:57

W84me написа:
Red_Neck написа:Мен ако питаш, ..... повечето от тези 30 са заминали в канала ;)

12 милиона са за сектора, 4 милиона към НАП, другите към фирми на Спаско, както Ганчев пише 2 години по 6-7 милиона кредити за отбора си, така и тоя го е направил.

Въпроса е дали ще си ги търси, и дали има някой кой да му ги даде.
По-скоро не, едва ли Божков ще му даде тия пари, които е харчил през тези две години.
Спас ще олекне с едни пари и ще предаде щафетата на Божков.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 фев 2019 13:07

Red_Neck написа:Много буквално го приемаш ... :) Не е нужно да пуска в канала негови лични пари ;) Може да са на контролирани от него дружества или други "спонсори" (които също ще получат/или са получили нещо в замяна).
... иначе, Спас е начело на Левски от 2,5 години, ... при 12-13 М годишен бюджет (официално) са си над 30 милки.
Мен ако питаш, ..... повечето от тези 30 са заминали в канала ;)

Мен не ме интересува дали парите са негови, на Виваком или от спонсори... Въпросът е, че уж е хвърлил над 30 млн. а клубът е затънал двойно... Нали уж погасяваше, плащаше, ала-бала и му се връзваха хората! :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 09 фев 2019 13:23

Добре де, има дългове сам към себе си - Спасчо, казвате, че те няма да се плащат - добре, ама къде ще отидат тези дългове като документи?! Вижте, питам като лаик, какъвто съм си, не вдявам от финансови машинации, обаче не е ли логично тези дългове да "изчезнат" само ако Спасчо реши официално да се откаже от тях? Ами ако не се откаже? ОК, той няма да ги види тези пари, обаче те ще "стоят" документално като дълг на Левски, нали? ФИФА, ФУФА, УЕФА и прочието там бандитски групировки това интересува ли ги? И отново повтарям - не разбирам от тези неща и затова питам / няма нищо срамно в това / , чета от над 30 страници назад и все повече се обърквам..
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 09 фев 2019 13:44

Kiril2681 написа:Добре де, има дългове сам към себе си - Спасчо, казвате, че те няма да се плащат - добре, ама къде ще отидат тези дългове като документи?! Вижте, питам като лаик, какъвто съм си, не вдявам от финансови машинации, обаче не е ли логично тези дългове да "изчезнат" само ако Спасчо реши официално да се откаже от тях? Ами ако не се откаже? ОК, той няма да ги види тези пари, обаче те ще "стоят" документално като дълг на Левски, нали? ФИФА, ФУФА, УЕФА и прочието там бандитски групировки това интересува ли ги? И отново повтарям - не разбирам от тези неща и затова питам / няма нищо срамно в това / , чета от над 30 страници назад и все повече се обърквам..

Това което иска Спас е все едно да ми подарят кола и аз да вложа 15 бона в нея след това. След което един прекрасен ден я размажа как си трябва в едно дърво. И да я дам на вторични след това, но да си искам 15те бона от тях дето съм бил вложил в колата някогс. А те пичовете ми дават 500 лева за железо и то преко сили. Същото е!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 фев 2019 13:51

Kiril2681 написа:Добре де, има дългове сам към себе си - Спасчо, казвате, че те няма да се плащат - добре, ама къде ще отидат тези дългове като документи?! Вижте, питам като лаик, какъвто съм си, не вдявам от финансови машинации, обаче не е ли логично тези дългове да "изчезнат" само ако Спасчо реши официално да се откаже от тях? Ами ако не се откаже? ОК, той няма да ги види тези пари, обаче те ще "стоят" документално като дълг на Левски, нали? ФИФА, ФУФА, УЕФА и прочието там бандитски групировки това интересува ли ги? И отново повтарям - не разбирам от тези неща и затова питам / няма нищо срамно в това / , чета от над 30 страници назад и все повече се обърквам..

Спас и фирмите му или фирмите на някой, близък до него, дават пари под формата на заеми на Левски, с които се издържа отбора. В един хубав момент, кранчето секва и официално отбора е с Х милиона борчове към фирми на собственика. На теория има право да си ги търси, на практика никой няма да му ги даде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 фев 2019 13:55

Нещата в Левски изглеждат същите като на Армията преди години, когато Ганчев уж щеше да издържа отбора, а после каза ,.че няма да плаща чужди дългове и докара Литекс на армията.
Разликата е, че единия от играчите тогава , Божков, който сега единствения при нас, искаше да оздравява отбора, но не му се позволи и затова направи числото.
Дали сега ще иска същото вече е сложен въпрос.
Предполагам , че част от задълженията на отбора са към фирми на Спас и е възможно да бъде притиснат да "забрави" поне половината от тях. Иначе може и да няма сделка и всичко отива в канала.
Конспиративния вариант е изкуствено да се създава напрежение и несигурност, за се посрещне Божков като спасител вместо да го свързват с онези които ги закриха.
Все си мисля че по един или друг начин ще се измъкнем от калта. Но не и с тире.

Върни се в “Левски”