W84me написа:А дали не е била това целта? Да се задържи Обертан, като 2-3 месеца му се плаща висока заплата и да се продаде на зима?
Ако това е била целта, защо не направиха същото с Кабрал и Яблонски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:А дали не е била това целта? Да се задържи Обертан, като 2-3 месеца му се плаща висока заплата и да се продаде на зима?
koisa написа:W84me написа:А дали не е била това целта? Да се задържи Обертан, като 2-3 месеца му се плаща висока заплата и да се продаде на зима?
Ако това е била целта, защо не направиха същото с Кабрал и Яблонски?
Нямам претенции да съм разбирач, но от това, което съм видял, чул и знам, това би било най-големият удар на Павел Колев до момента...
TristaNNN написа:comorad написа:И според мен е добре, че си заминава сега. Личеше, че просто не му се играе тук, само парата го задържа. Но не е луд който яде баницата. Спас му дал Габриел вземал. Просто не стана лидер, страни от другите играчи, не помага на младите. Един Бардон едно време оставаше след тренировки да предаде на малките някакви знания.
С две спестени заплати ще платим глобата на УЕФА.
УЕФА си приспада глобата от бъдещи участия на отбора в ЕКТ. А щом с такава категоричност казваш, че Бардон е оставал след тренировките, с определена цел да предава на малките някакви знания, като същински бащица и син апостол, вместо да развива собствените си качества и умения, то подозирам, че или си самия Бардон, или някой от малките, или някоя от щаба на онзи колектив. Ама едва ли.
mikata написа:Преводача на Роси за трансфера на Обертан:Нямам претенции да съм разбирач, но от това, което съм видял, чул и знам, това би било най-големият удар на Павел Колев до момента...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:mikata написа:Преводача на Роси за трансфера на Обертан:Нямам претенции да съм разбирач, но от това, което съм видял, чул и знам, това би било най-големият удар на Павел Колев до момента...
Удар в смисъл на успех?
Kotooshu написа:W84me написа:mikata написа:Преводача на Роси за трансфера на Обертан:Нямам претенции да съм разбирач, но от това, което съм видял, чул и знам, това би било най-големият удар на Павел Колев до момента...
Удар в смисъл на успех?
Детелин Баялцалиев , много неща изнесе от кухнята на отбора и в частност за Роси .
За характера му май има предвид , то и СС-3 нещо подобно намекна .
Kotooshu написа:Kotooshu написа:W84me написа:mikata написа:Преводача на Роси за трансфера на Обертан:Нямам претенции да съм разбирач, но от това, което съм видял, чул и знам, това би било най-големият удар на Павел Колев до момента...
Удар в смисъл на успех?
Детелин Баялцалиев , много неща изнесе от кухнята на отбора и в частност за Роси .
Така де , ако изобщо нещо подобно е казвам , mikata - да каже !
mikata написа:Kotooshu написа:Kotooshu написа:W84me написа:mikata написа:Преводача на Роси за трансфера на Обертан:Нямам претенции да съм разбирач, но от това, което съм видял, чул и знам, това би било най-големият удар на Павел Колев до момента...
Удар в смисъл на успех?
Така де , ако изобщо нещо подобно е казвам , mikata - да каже !
Копирах го от Фейса
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, TristaNNN и 12 госта