ralka_levskarka написа:specter написа:Жалко, но бих казал, че е правилно решение с оглед на финансовата ситуация в клуба и дълговете и глобите, които са ни налегнали... Ако ги нямаше тях, бих предпочел Обертан да е при нас. Успех му пожелавам. Иначе вече може да спите спокойно тези, които го плюехте денонощно как не става за нищо и не прави нищо. Сега съм убеден, че следващото крило, което дойде ще е поне 5 класи над него и ще вкара минимум 30 гола, придружени с 15 асистенции. Чакаме и се надяваме.

А заслужи ли си парите? Вписвай пари при голове и асистенции и да видим как ще се мърдосва, а не треньорът да обяснява "той си имаше свой начин на трениране" или "слагам го зад нападателя, за да не се връща назад" .

Аз никъде не съм коментирал заплатата му. Най-малкото не знам колко получава, не съм му виждал договора, но съм сигурен, че е твърде висока за клуб като Левски и то в този момент, да. Затова казах, че е правилен този ход от финансова гледна точка. За други неща говоря, а именно, че за мен той беше от най-важните футболисти в отбора, когато си играеше на позицията. Имаше доста безупречни пробиви по крилото и в не един и два случая некадърни отигравания от съотборниците му го лишиха от по-хубава статистика и по-високо КПД, които да удовлетворят претенциозния син фен. Иначе ясно, че не е голаджия. Това си беше ясно още като дойде. Беше важен и с много други неща с играта си, като например това, че увличаше по няколко човека от другия отбор и разпределяше играта със страхотни пасове... Но гледам цари всеобщо щастие, та предполагам сега ще заиграем много по-силно като го няма.