Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот ralka_levskarka » 29 яну 2019 22:08

cskarcheto92 написа:Един от най-класните чужденци, които са играли в България. Събираше по няколко човека на гърба си и подаваше добре топката. Беше ясно, че е пътник още през зимата. Определено ще ви липсва и ми е чудно положителното настроение след трансфера. Единственото положително е, че може би с тезо пари ще се платят задължения и заплати. Трудно ще бъде заместен и може би щеше да е по-добре лятото да бъде пласиран. Обаче май беше с изтичащ договор ? Което прави сделката добра, че къде 1+млн , къде е 0лв...

Обертан вземаше близо 100 000 лева, а с това в съблекалнята стана ужас. Няма смисъл.
А договорът му беше до 2020, преподписа след мача с Разград и след това формата му рязко спадна.
Последна промяна от ralka_levskarka на 29 яну 2019 22:11, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 яну 2019 22:10

cskarcheto92 написа:Трудно ще бъде заместен и може би щеше да е по-добре лятото да бъде пласиран.

Голяма разлика между сега и лятото, като класиране няма да има, но като финансово измерение да.
Изключително правилен ход на ръководството.
С него и без него Левсски квота за ЕКТ ще вземат.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 яну 2019 22:12

cskarcheto92 написа: Обаче май беше с изтичащ договор ? Което прави сделката добра, че къде 1+млн , къде е 0лв...

2021 година му е договора.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 29 яну 2019 22:16

ralka_levskarka написа:
specter написа:Жалко, но бих казал, че е правилно решение с оглед на финансовата ситуация в клуба и дълговете и глобите, които са ни налегнали... Ако ги нямаше тях, бих предпочел Обертан да е при нас. Успех му пожелавам. Иначе вече може да спите спокойно тези, които го плюехте денонощно как не става за нищо и не прави нищо. Сега съм убеден, че следващото крило, което дойде ще е поне 5 класи над него и ще вкара минимум 30 гола, придружени с 15 асистенции. Чакаме и се надяваме. 8-)

А заслужи ли си парите? Вписвай пари при голове и асистенции и да видим как ще се мърдосва, а не треньорът да обяснява "той си имаше свой начин на трениране" или "слагам го зад нападателя, за да не се връща назад" . :shock:

Аз никъде не съм коментирал заплатата му. Най-малкото не знам колко получава, не съм му виждал договора, но съм сигурен, че е твърде висока за клуб като Левски и то в този момент, да. Затова казах, че е правилен този ход от финансова гледна точка. За други неща говоря, а именно, че за мен той беше от най-важните футболисти в отбора, когато си играеше на позицията. Имаше доста безупречни пробиви по крилото и в не един и два случая некадърни отигравания от съотборниците му го лишиха от по-хубава статистика и по-високо КПД, които да удовлетворят претенциозния син фен. Иначе ясно, че не е голаджия. Това си беше ясно още като дойде. Беше важен и с много други неща с играта си, като например това, че увличаше по няколко човека от другия отбор и разпределяше играта със страхотни пасове... Но гледам цари всеобщо щастие, та предполагам сега ще заиграем много по-силно като го няма.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 яну 2019 22:18

В турските медии уж пишело за 2млн. евро... :roll: Ако е толкова, значи е повече от правилно решение!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 29 яну 2019 22:18

Изникват няколко въпроса:
Кой продава Обертан? Би трябвало да се предполага, че е Русев, защото де факто нов собственик няма още, а това малко не е феърплей. Така може да разпродаде отбора, а следващия собственик да се оправя. Защото беше заявено и от Дерменджиев, че Обертан е важен и ще разчитат на него.
Дали с продажбата не се цели единствено да се погасяват стари плащания? Тук много хора се надяват с парите от този трансфер да се влее свежа кръв, но парите могат да отидат по други направления. Има и по- лош вариянт - Русев със сигурност би искал да излезе от Левски с някои лев в джоба.
Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 яну 2019 22:21

Още не е добавено, но е оценен на 2млн. евро. :roll:
Изображение
Последна промяна от koisa на 29 яну 2019 22:23, променено общо 1 път.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 29 яну 2019 22:21

И според мен е добре, че си заминава сега. Личеше, че просто не му се играе тук, само парата го задържа. Но не е луд който яде баницата. Спас му дал Габриел вземал. Просто не стана лидер, страни от другите играчи, не помага на младите. Един Бардон едно време оставаше след тренировки да предаде на малките някакви знания.
С две спестени заплати ще платим глобата на УЕФА.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 яну 2019 22:22

fixxxsers написа:Изникват няколко въпроса:
Кой продава Обертан?

Не е ли ПФК Левски?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 яну 2019 22:22

ralka_levskarka написа:
cskarcheto92 написа:Един от най-класните чужденци, които са играли в България. Събираше по няколко човека на гърба си и подаваше добре топката. Беше ясно, че е пътник още през зимата. Определено ще ви липсва и ми е чудно положителното настроение след трансфера. Единственото положително е, че може би с тезо пари ще се платят задължения и заплати. Трудно ще бъде заместен и може би щеше да е по-добре лятото да бъде пласиран. Обаче май беше с изтичащ договор ? Което прави сделката добра, че къде 1+млн , къде е 0лв...

Обертан вземаше близо 100 000 лева, а с това в съблекалнята стана ужас. Няма смисъл.
А договорът му беше до 2020, преподписа след мача с Разград и след това формата му рязко спадна.

Ти беше ли в съблекалнята кат стана "ужаса"? И може ли да публикуваш тука договора на Обертан. Че взимал почти 100К лева, друг 45К евро, а самия Павел Колев каза, че заплатата му е далеч по ниска от тая сума. Та гледам, че ти си по-запозната, та дай да видим.

Върни се в “Левски”